lech71 24.04.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 czescszukam opinii o domu w mimozach-czy ktos jest zainteresowny tym projektem?Chetnie nawiaze kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ropa 28.08.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Ja, jestem zainteresowany tym projektem i niebawem chyba go kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimoz 28.12.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 widzę że temat zamrożony mocniej niż kałuża przy moim domu ( taką mamy niby zimę ) więc postaram sie wywołać go raz jeszcze. Kupiłem wczoraj projekt domu w mimozach i chętnie wymienię uwagi z kimś kto zamierza tak jak ja utopić w nim oszczędności całego życia mimoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 23.11.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 I jak Mimozy? Udało się wybudować? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts