tofelkse 01.07.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Witamczy ktoś mógłby wysłać zdjęcia swojej altanki mam zamiar taka postawić 4 spadowy dach podstawa 2,5 x 2,5 mmój adres email: [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikicia 18.03.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 proszę również o zdjęcia, e-mail- [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek1111 20.03.2012 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Witam czy ktoś mógłby wysłać zdjęcia swojej altanki mam zamiar taka postawić 4 spadowy dach podstawa 2,5 x 2,5 m mój adres email: [email protected] pozdrawiam W internecie znalazłem taki opis. http://www.zielonyogrodek.pl/jak-wlasnorecznie-zbudowac-altane-ogrodowa-cz-2 Kto szuka, ten znajdzie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 02.04.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Heh fajne ale ja potrzebuję bardziej łopatologicznie drewutnię i domek narzędziowy zrobiłem ale nie wiem czy z dachem altany dam rade przy 4x3,5 to przekroje chyba juz muszą być zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 04.04.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) przy 4x3,5 to przekroje chyba juz muszą być zdrowe Nie tyle "zdrowe", co odpowiednio usztywnione i zakotwione w gruncie, bo inaczej ta altanka "złoży się" lub wraz z silniejszą wichurą po prostu ... odleci Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez Konto usunięte_12* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts