lucyperek 25.04.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Udało się założy dziennik!! Rozpoczęliśmy budowę 10 kwietnia 2006 i mamy zamiar zakończyc w grudniu 2006!! Życzę sobie powodzenia! Jesteśmy na etapie izolacji fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyperek 28.04.2006 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Nie umię jeszcze wklejac fotek, ale sie poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyperek 06.05.2006 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Bylismy wczoraj na naszej budowe i rozczarowałam się. Czemu to tak się ślimaczy?? no i juz wiem. Ekipa przyjeżdza kiedy chce, pracuje tylko dwóch, i kończa kiedy chcą tzn. zbyt szybko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyperek 17.05.2006 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 na szczęście wykonawca przyspieszył tempo. Mamy już wymurowane ściany zewnetrne parteru i jedną wewnętrzną. Wczoraj komin wyrósł na 1,5 metra. Jutro ma wejś hydraulik i wykona poziomy kanalizacyjne. Wtedy wylejemy chudziaka.Brakuje mi czasu. Mieszkanie...w opłakanym stanie, góra prasowania. Mąż na szczęście nie narzeka. Zajęłam się koordynacja budowy więc mnie wspiera!! Wszystko konsultujemy, Julcia uwielbia te wycieczki na budowę. Bieganie po górkach z piachem, woda, łopata, taczka. BOMBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts