Aga - Żona Facia 25.04.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 lucyperek czy mogę założyć komentarze do dziennika? Dobra już założyłam. Pisz dalej, wklejaj zdjęcia a na pewno będę czytać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 25.04.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Lucyperek A dokładniej to gdzie w tym Dobrczu budujecie. Ostatnio troszkę jeździełem po okolicy podpatrując i zwiedzając więc moze i Twoją budowę nawiedziłem. Daj jakieś foty. Aha i jesteś już trzecią osoba która zamienia strop lekki drewniany na Terriva bez chęci eksploatowania poddasza. Powiedz proszę dlaczego chcesz się ładować w takie koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.04.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ja tez zycze powodzenia i abyscie nastepne Swieta spedzili juz w swoim domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts