MAZUREK555 25.04.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witam, czy ktos buduje w/g projektu CEFEUSZ z Domusa. Wiem ze projekt jest stosunkowo " mlody " i ciezko znależc wybudowany domek w/g tego projektu. Pytałem w Domusie ale nie maja zdjec z realizacji. Dajcie znac jezeli zobaczycie gdzies CEFEUSZA Link do projektu : http://www.domus.wroc.pl/projekt1.html?id=51 Ile w/g Was bedzie kosztowac budowa tego domu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartmaj 24.06.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Witam Jestem nowy. Wlasnie zdecydowalismy sie na projekt cefeusza z pewnymi modyfikacjami. Bedziemy mieli atresole i niewielkie uzytkowe poddasze. Czy jest ktos kto realizuje juz ten projekt? mnie caly czas trapi skomlikowany dach . A tak przy okazji jest tutaj ktos z rokietnicy kolo poznania? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qazy 27.08.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Ja buduję Cefeusza w wersji z poddaszem użytkowym. Chętnie powymieniam sie doświadczeniami Właśnie jestem na etapie kończenia fundamentów. Na ten rok plan przewiduje stan surowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartmaj 29.08.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 WitamJa jestem na etapie szukania wykonawcy. mozesz mi powiedziec ile kosztowaly cie fundamenty? (robocizna + materialy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts