Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wanny Hydropartner

The_Pooh

Recommended Posts

• 1 year później...
  • 8 months później...
  • 1 month później...

Jestem przeciwnikiem kupowania "wynalazków". Dla mnie ważne jest kupowanie produktów firm znanych, które zajmują się tym od lat, a jest takich bardzo dużo. Sam wybrałem owalną wannę firmy Repabad, model Pluto Oval. Taka pasowała mi do łazienki, bo ustawiona jest na środku.

Sprawdziłem firmę i mogę powiedzieć, że jestem bardzo miło zaskoczony jakością i obsługą. Mało firm w Polsce oferuje ich produkty. Co ciekawe wanna przyjechała w terminie, prosto z fabryki w Niemczech. Wysyłają produkty bezpośrednio z fabryki (pojedynczo). Super jakość moim zdaniem, dużo rozmiarów i kształtów, każdych znajdzie coś dla siebie. Polecam

no gościu!

najpierw piszesz, że tylko marka, marka i jeszcze raz marka, a później wyjeżdżasz z jakąś totalną niszą o której prawie nikt nie słyszał.

Nie żebym sie czepiał, ale byłem na stronie i chinolem mi trochę jedzie - mozesz powiedzie ile zapłaciłeś za jaką wannę w jaką wannę w jakim systemie?

Gościu? Niech będzie.

Zdecydowałem się na wannę bez systemu hydromasażu ponieważ uważam ze jest to tylko godżet i do tego trudny w utrzymaniu. We wszystkich rurach tworzą się osady z mydła, naskórka, włosów i z tego co się orientowałem nawet dostępne płyny do hydromasażu nie załatwiają do końca sprawy. Repabad jest w Niemczech uznawany za Mercedesa wsród wanien i widać to po jakości wykonania, która jest na najwyższym poziomie. Jeśli miałbym się zdecydować na wanne z hydro, kupiłbym tylko Jacuzzi bo to oni wymyślili hydromasaż ale za taką wannę słono trzeba zapłacić... Podoba mi się także system oferowny przez Kaldewei ponieaż każda dysza ma osobną pompę, która podaje ciśnienie wody. W takim przypadku nie ma rur łączących poszczególne dysze a co za tym idzie nie mają się gdzie gromadzić wszystkie osady. Repabad ma w Polsce serwis i w razie czego możesz liczyć na pomoc. Ale sądząc po jakości wykonania nie będzie on potrzebny. Mam ich wannę oraz brodzik i nie ma sytuacji takich, jak piszą tutaj forumowicze np o poolspie, że wanny prześwitują. Poczytaj opinie o produktach, z których klienci są niezadowoleni. Mój znajomy kupił np wannę Koło i jest załamany. Jest tak cienka, że możesz oglądać przez nią zaćmienie słońca, a w efekcie końcowym wanna tak "pracuje" pod wpływem obciązenia (woda + człowiek), że odrywa się silikon, który uszczelnia ją przy ścianie. Nawet serwis Koło nie jest w stanie sobie z tym poradzić. A jeśli pytasz o cenę to wanna bez hydromasażu kosztuje w granicach 2500 zł. myślę, że tyle trzeba zapłacić za solidną wannę, która będzie służyła latami... I napewno Repabad nie jest z Chin!

Gościu? Niech będzie.

Zdecydowałem się na wannę bez systemu hydromasażu ponieważ uważam ze jest to tylko godżet i do tego trudny w utrzymaniu. We wszystkich rurach tworzą się osady z mydła, naskórka, włosów i z tego co się orientowałem nawet dostępne płyny do hydromasażu nie załatwiają do końca sprawy. Repabad jest w Niemczech uznawany za Mercedesa wsród wanien i widać to po jakości wykonania, która jest na najwyższym poziomie. Jeśli miałbym się zdecydować na wanne z hydro, kupiłbym tylko Jacuzzi bo to oni wymyślili hydromasaż ale za taką wannę słono trzeba zapłacić... Podoba mi się także system oferowny przez Kaldewei ponieaż każda dysza ma osobną pompę, która podaje ciśnienie wody. W takim przypadku nie ma rur łączących poszczególne dysze a co za tym idzie nie mają się gdzie gromadzić wszystkie osady. Repabad ma w Polsce serwis i w razie czego możesz liczyć na pomoc. Ale sądząc po jakości wykonania nie będzie on potrzebny. Mam ich wannę oraz brodzik i nie ma sytuacji takich, jak piszą tutaj forumowicze np o poolspie, że wanny prześwitują. Poczytaj opinie o produktach, z których klienci są niezadowoleni. Mój znajomy kupił np wannę Koło i jest załamany. Jest tak cienka, że możesz oglądać przez nią zaćmienie słońca, a w efekcie końcowym wanna tak "pracuje" pod wpływem obciązenia (woda + człowiek), że odrywa się silikon, który uszczelnia ją przy ścianie. Nawet serwis Koło nie jest w stanie sobie z tym poradzić. A jeśli pytasz o cenę to wanna bez hydromasażu kosztuje w granicach 2500 zł. myślę, że tyle trzeba zapłacić za solidną wannę, która będzie służyła latami... I napewno Repabad nie jest z Chin!

Nie zgadzam sie że jest to trudne w utrzymaniu gdyż na rynku jest wiele środków które pomagają w utrzymaniu są płyny, kostki, a dobre marki robią nawet specjalne pojemniki do ktorych wrzuca sie kosktki do dezynfekcji i po kazżdej kompieli z hydromasażem wanna sama automatycznie sie czyści (Ruben), pozatym marka hydro partner ma jako JEDYNA MARKA dysze masujace na dnie wanny wiekszość producentów ma masaż tylko powietrzny, Hydro partner jest dobrą marką wartą polecenia. :)