The_Pooh 25.04.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Czy ktos zan te firme? Czy ich hydromasaz jest OK?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 01.02.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Mija prawie dwa lata od zadania tego pytania. Teraz ja stanęłam przed podobnym dylematem - padoba mi się jedna z ich wanien. Sprzedawca podał nazwę firmy, wtedy pierwszy raz usłyszalam nazwę tej firmy. Czy na forum są użytkownicy produktów Hydropartnera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krakowianka 02.02.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Czy ktos zan te firme? Czy ich hydromasaz jest OK? Pozdrawiam Mam ich wanne w domu ale jeszce nie zamontowana, firme otworzyli faceci którzy pracowali w Excellencie przy hydromasazu wiec nie powinno byc problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz123 14.10.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 witam , czy ktoś posiada więcej informacji . czy może jakieś nowe doświadczenia ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diegoboss 14.10.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 No ja posiadam, firma jest polska, ale wanny w których montują hydromasaż są produkcji słoweńskiej, oni są tylko producentem systemu hydromasażu. Ogólnie firma jest ciekawa, jako jedna z niewielu mają opcje masażu wodnego z dna wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz123 15.10.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 witam !,dzieki za odpowiedz , ja szukam bez hydromasażu , model Gloriana , koszt ok. 3500zł i zastanawiam sie czy warto za taką kasę kupić. czy możesz podpowiedzieć, jaka jest jakość ich wanien i czy to faktycznie wyższa półka ?dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diegoboss 16.10.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Jakość jest dobra, a czy to wyższa półka, powiedzmy że srednia wyższa, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz123 17.10.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Diegoboss dziękuje za info, co byś mi polecił w podobnej cenie , kształcie i wielkości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz123 25.11.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 czy ktoś ma nowe doświadczenia bo decyzje czas podjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobrowczyk 25.11.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jestem przeciwnikiem kupowania "wynalazków". Dla mnie ważne jest kupowanie produktów firm znanych, które zajmują się tym od lat, a jest takich bardzo dużo. Sam wybrałem owalną wannę firmy Repabad, model Pluto Oval. Taka pasowała mi do łazienki, bo ustawiona jest na środku.Sprawdziłem firmę i mogę powiedzieć, że jestem bardzo miło zaskoczony jakością i obsługą. Mało firm w Polsce oferuje ich produkty. Co ciekawe wanna przyjechała w terminie, prosto z fabryki w Niemczech. Wysyłają produkty bezpośrednio z fabryki (pojedynczo). Super jakość moim zdaniem, dużo rozmiarów i kształtów, każdych znajdzie coś dla siebie. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 25.11.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 no gościu!najpierw piszesz, że tylko marka, marka i jeszcze raz marka, a później wyjeżdżasz z jakąś totalną niszą o której prawie nikt nie słyszał.Nie żebym sie czepiał, ale byłem na stronie i chinolem mi trochę jedzie - mozesz powiedzie ile zapłaciłeś za jaką wannę w jaką wannę w jakim systemie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobrowczyk 25.11.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Gościu? Niech będzie.Zdecydowałem się na wannę bez systemu hydromasażu ponieważ uważam ze jest to tylko godżet i do tego trudny w utrzymaniu. We wszystkich rurach tworzą się osady z mydła, naskórka, włosów i z tego co się orientowałem nawet dostępne płyny do hydromasażu nie załatwiają do końca sprawy. Repabad jest w Niemczech uznawany za Mercedesa wsród wanien i widać to po jakości wykonania, która jest na najwyższym poziomie. Jeśli miałbym się zdecydować na wanne z hydro, kupiłbym tylko Jacuzzi bo to oni wymyślili hydromasaż ale za taką wannę słono trzeba zapłacić... Podoba mi się także system oferowny przez Kaldewei ponieaż każda dysza ma osobną pompę, która podaje ciśnienie wody. W takim przypadku nie ma rur łączących poszczególne dysze a co za tym idzie nie mają się gdzie gromadzić wszystkie osady. Repabad ma w Polsce serwis i w razie czego możesz liczyć na pomoc. Ale sądząc po jakości wykonania nie będzie on potrzebny. Mam ich wannę oraz brodzik i nie ma sytuacji takich, jak piszą tutaj forumowicze np o poolspie, że wanny prześwitują. Poczytaj opinie o produktach, z których klienci są niezadowoleni. Mój znajomy kupił np wannę Koło i jest załamany. Jest tak cienka, że możesz oglądać przez nią zaćmienie słońca, a w efekcie końcowym wanna tak "pracuje" pod wpływem obciązenia (woda + człowiek), że odrywa się silikon, który uszczelnia ją przy ścianie. Nawet serwis Koło nie jest w stanie sobie z tym poradzić. A jeśli pytasz o cenę to wanna bez hydromasażu kosztuje w granicach 2500 zł. myślę, że tyle trzeba zapłacić za solidną wannę, która będzie służyła latami... I napewno Repabad nie jest z Chin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 26.11.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 2500 z transportem do Polski czy bez? i jaki wymiar prostokąt czy narożna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobrowczyk 26.11.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Pisałem juz ze owalna - Pluto Oval 180x90. Cena z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulson 28.11.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Gościu? Niech będzie. Zdecydowałem się na wannę bez systemu hydromasażu ponieważ uważam ze jest to tylko godżet i do tego trudny w utrzymaniu. We wszystkich rurach tworzą się osady z mydła, naskórka, włosów i z tego co się orientowałem nawet dostępne płyny do hydromasażu nie załatwiają do końca sprawy. Repabad jest w Niemczech uznawany za Mercedesa wsród wanien i widać to po jakości wykonania, która jest na najwyższym poziomie. Jeśli miałbym się zdecydować na wanne z hydro, kupiłbym tylko Jacuzzi bo to oni wymyślili hydromasaż ale za taką wannę słono trzeba zapłacić... Podoba mi się także system oferowny przez Kaldewei ponieaż każda dysza ma osobną pompę, która podaje ciśnienie wody. W takim przypadku nie ma rur łączących poszczególne dysze a co za tym idzie nie mają się gdzie gromadzić wszystkie osady. Repabad ma w Polsce serwis i w razie czego możesz liczyć na pomoc. Ale sądząc po jakości wykonania nie będzie on potrzebny. Mam ich wannę oraz brodzik i nie ma sytuacji takich, jak piszą tutaj forumowicze np o poolspie, że wanny prześwitują. Poczytaj opinie o produktach, z których klienci są niezadowoleni. Mój znajomy kupił np wannę Koło i jest załamany. Jest tak cienka, że możesz oglądać przez nią zaćmienie słońca, a w efekcie końcowym wanna tak "pracuje" pod wpływem obciązenia (woda + człowiek), że odrywa się silikon, który uszczelnia ją przy ścianie. Nawet serwis Koło nie jest w stanie sobie z tym poradzić. A jeśli pytasz o cenę to wanna bez hydromasażu kosztuje w granicach 2500 zł. myślę, że tyle trzeba zapłacić za solidną wannę, która będzie służyła latami... I napewno Repabad nie jest z Chin! Nie zgadzam sie że jest to trudne w utrzymaniu gdyż na rynku jest wiele środków które pomagają w utrzymaniu są płyny, kostki, a dobre marki robią nawet specjalne pojemniki do ktorych wrzuca sie kosktki do dezynfekcji i po kazżdej kompieli z hydromasażem wanna sama automatycznie sie czyści (Ruben), pozatym marka hydro partner ma jako JEDYNA MARKA dysze masujace na dnie wanny wiekszość producentów ma masaż tylko powietrzny, Hydro partner jest dobrą marką wartą polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz123 28.11.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 doszukałem że producentem wanien jest KOLPA SLOVENIA, z postów powyższych wywnioskować można ze system hydromasażu jest ok. ale co z samą wanna -jaka jakość akrylu itp??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts