niktspecjalny 25.04.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 w którym momencie budowy najlepiej ocieplić domek .Z tym pytaniem do forumowiczów zwraca się moja kochana małżonka.chce wszystko już wiedzieć przed wylanie ławy fundamentowej. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 fajnie ale takie pytanie to raczej na "wymiane doswiadczeń" a nie "projekty" to raz a dwa - warto "wymiane doswiadczen" poczytac bylo o tym problemie juz jakies 100 razy, watpie by sie chialo komus pisac 101 raz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.04.2006 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 czy admin...mógłby przenieść mi ten temacik do "wymiany doświadczeń" sorki za pomyłke pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.04.2006 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 fajnie ale takie pytanie to raczej na "wymiane doswiadczeń" a nie "projekty" to raz a dwa - warto "wymiane doswiadczen" poczytac bylo o tym problemie juz jakies 100 razy, watpie by sie chialo komus pisac 101 raz pozdrawiam ok.ok przepraszam,przepraszam ,skoro nikt nie napisze ...sorki nie było tematu.ale na marginesie ,skoro nikt jeszcze nie odpowiedzial to skad taka pewnośc? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 tak mi sie wydaje... ale moze jakas dobra dusza sie znajdzie i odpisze Ja bede tez dobra dusza i podam ten link NJACZESCIEJ ZADAWANE PYTANIA , CZYLI ZANIM NAPISZESZ http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=47119&highlight=ocieplenie+domu polecam zwlaszcza dzial "kolejnosc wykonywania prac" oraz "ocieplenia" albo wyszukiwarke pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.04.2006 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 tak mi sie wydaje... ale moze jakas dobra dusza sie znajdzie i odpisze Ja bede tez dobra dusza i podam ten link NJACZESCIEJ ZADAWANE PYTANIA , CZYLI ZANIM NAPISZESZ http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=47119&highlight=ocieplenie+domu polecam zwlaszcza dzial "kolejnosc wykonywania prac" oraz "ocieplenia" albo wyszukiwarke pozdrawiam jesteś niesamowita i wcale nie kadze. jest bardzo miło..pozdrawiam Cie serdecznie .Warto jednak słuchać Twoich uwag. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.04.2006 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 tak mi sie wydaje... ale moze jakas dobra dusza sie znajdzie i odpisze Ja bede tez dobra dusza i podam ten link NJACZESCIEJ ZADAWANE PYTANIA , CZYLI ZANIM NAPISZESZ http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=47119&highlight=ocieplenie+domu polecam zwlaszcza dzial "kolejnosc wykonywania prac" oraz "ocieplenia" albo wyszukiwarke pozdrawiam powiedz prosze czy na tej fotce jesteś Ty??? sorki za śmiałość jesteś niesamowita i wcale nie kadze. jest bardzo miło..pozdrawiam Cie serdecznie .Warto jednak słuchać Twoich uwag. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ojj dziekuje mysle ze tam odp na pytanie znajdziesz- jak nie zawsze mozan pytac o szczegoly - ale akurat w takich sprawach to zdecydowanie na "wymianie" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts