MAREK S 25.04.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witam,Czy ktos moze mi odpowiedziec/podpowiedziec,czy mozna razem posadzic ( w jeden dolek) bluszcz pospolity + winobluszcz trojklapowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 25.04.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 MOżna, tylko po co? Będą walczyły ze soba o składniki pokarmowe. Lepiej, biorąc pod uwage ich późniejsze rozmiary, posadzić w odległości choć 1 metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 25.04.2006 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Oj,sorry zle zadane pytanie,Wiem, ze mozna poprostu chcialbym je pomieszac i ciekawi mnie jaki moze to dac efekt...Chce takimi pnaczami owinac slup drewniany podtrzymujacy azurowe zadaszenie wejscia do domku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 26.04.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Najpewniej szybko rosnący winobluszcz zadusi bluszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 26.04.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 A może pokusisz się na glicynię?Sama się ładnie oplecie, a z czasem zakwitnie i otuli wejście pięknym zapachem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 26.04.2006 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam,Hanka dzieki wlasnie o te dominacje mi chodzilo,A masz moze jakies zdjecie glicynii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 26.04.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam, Hanka dzieki wlasnie o te dominacje mi chodzilo, A masz moze jakies zdjecie glicynii? Tu masz Marku, wszystkie informacje odnośnie odmian, warunków uprawy i pielęgnacji : http://www.pnacza.pl/wms/wmsg.php/691.html&plant_number=136 MOje glicynie jeszcze niestety nie kwitną, ale pamietaj by kupić szczepioną, a nie siewkę! Szczepione kwitną szybciej, już po 2-3 latach, a siewki po paru latach. W niektórych szkółkach możesz dostać kwitnącą glicynię, za ok. 60zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 26.04.2006 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 zajrzyj tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 27.04.2006 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam serdecznie, Dzieki wszystkim za info, (zanim zadalem to pytanie przeciez odrobilem zadanie typu ulubione i niniejsze forum ) Z tego wynika ze bede sadzil samodzielnie ... z czasem sie chyba polacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 27.04.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 To co pokazała Agacka, stało się moją obsesją MUSZĘ mieć w Rabce taki cudny kącik, zasłaniający zezowate spojrzenie Baby Jagi . Dzięki za inspirację, bo drewniana ściana i glicynie już są . http://www.ogrody.pl/zdjecia3/DSC00029.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts