pianiwo 25.04.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Jeśli masz teraz taki problem co ja kilka miesięcy temu, a konkretnie z wykończeniem wnętrza budynku, wstawieniem okien, drzwi, parapetów a nawet dociepleniem budynku, to mogę polecić gościa, który kompleksowo wykończył mi dom od surowego stanu w jakim go "dostał" (ale z instalacją wodną i energetyczną). Pan Sławek - bo o nim piszę - jest solidny, kokładny, co się liczy bez nałogów i ma w miarę przystępne ceny. Z ekip, które mieliśmy do wyboru wypadł najkorzystniej i przyznaję, iż z jego usług jesteśmy z męem zadowoleni. Z POWODZENIEM MOGĘ GO POLECIĆ nie wstydząc się potem przed Wami. Buziaki i powodzenia na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogas 08.05.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witam, Rzeczywiście poszukujemy kogoś takiego - dom do wykończenia, okolice Wrocławia (można zamieszkać - woda + prąd jest). Jeśli ekipa solidna, to proszę o namiary. Mam jednak nadzieję, że nie jest to samotnik, któremu wykończenie zajmie zbyt długo Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 09.05.2006 03:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam, Rzeczywiście poszukujemy kogoś takiego - dom do wykończenia, okolice Wrocławia (można zamieszkać - woda + prąd jest). Jeśli ekipa solidna, to proszę o namiary. Mam jednak nadzieję, że nie jest to samotnik, któremu wykończenie zajmie zbyt długo Z góry dziękuję. a tynki są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 11.05.2006 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 janrenowate.... no wiesz, nie każdy chce mieć tynki. Niektórzy montują płyty K-G (wychodzi to zdecydowanie szybciej i od razu jest gładziutko...no i efekty widoczne....). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 11.05.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 G/K to tez rodzaj tynków:-)To sie nazywa suche tynki dla ścisłości:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biker1 12.05.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Którego "posta" bym nie otworzył tam kolega "janrenovate" wciśnie swoje 5 groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 12.05.2006 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 To fakt Bikier1. Nawet to dziwne, gdy ktoś "wtrąca" się w temety, które jego nie dotyczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogas 13.05.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Proszę o kontakt na pirva - zastrzegam jednak, że chodzi o wykończenie domku we Wrocławiu (można zamieszkać na budowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts