KrzyCz 25.04.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Jestem w trakcie wyboru parkietu - w zasadzie zdecydowałem już że będzie to parkiet przemysłowy dębowy. Fachwiec który ma go wykonać zaproponował mi parkiet o wymiarze 22x10x300 w cenie 58 zł za 1m2 - cena ta wydaje mi się trochę za wysoka zleciłem więc żeby poszukał czegoś tańszego. Dzisiaj przedzwonił z nową ofertą parkietu przemysłowego o wymiarze 10x10x270 w cenie 48 zł za 1m2 i teraz mam dylemat czy warto oszczędzać 10 zł na metrze kosztem grubości ??? Jakie znaczenie ma grubość parkietu jeśli ma być montowany na piętrze gdzie zrobiona jest wylewka na styropianie elastycznym? Jakie są plusy i minusy parkietu o grubości 1 cm? A może cena jest zbyt wygórowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzyCz 26.04.2006 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Hmm... nikt się nie orientuje jaki wpływ ma grubość parkietu na jego wytrzymałość, funkcjonalność, trwałość ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 26.04.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 ja za przemysłowy jesion mam ustaloną cene 42 zł m216x16x24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts