waski336 25.04.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witam! Jetem studentem SGSP w Warszawie. Potrzebuję pomocy- Czy ktos z was pisał, i ma może jakiś referato dowolnej tematyce związany ściśle z budownictwem- np: izolacje, skelpeinia, fundamenty, ściany, moze opis całego domku albo jakiego budynku? Chcialbym sie wzorowac na takim referacie, czy ktos mógłby mi podesłac? Postaram się odwieczyc!- [email protected] Druga sprawa- mam do zrobienia projekt domu na zaliczenie. Robki ktos z was moze projekty, za $$? Jeśli tak to również proszę o kontakt, najelpiej mail- czesto sprawdzam, wiec szybko odpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 27.04.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 na mnie nie możez liczyć. W tym niestety c nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts