Majka 26.04.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 zmylił mnie tytuł wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.04.2006 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 No fakt, muszę zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 26.04.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Kasiu, Wasza kuchnia zapowiada się wspaniale! Oglądałam też zdjęcia domu z myciem okien włącznie ( ) i jestem pod wrażeniem. Muszę Cię jednak ostrzec przed tym zlewem. Miałam taki ciemnozielony i wiem, że nigdy więcej nie będę miała ze względu na zacieki z wody. Jeśli po każdym KAŻDYM myciu choćby jednej szklanki nie umyjesz dokładnie i nie wytrzesz do sucha zlewu bedzie widać wyraźne zacieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.04.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Taki mam zlewozmywak http://www.comitor.com.pl/zlewy/318.jpg i jest wstawiony w ciemny blat ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.04.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Kasiu przyglądam się Twojej kuchni....na lewo od zlewu będzie zmywarka, a pod zlewem kosz na śmieci? Jeśli tak to radzę, aby drzwiczki od szafki na kosz na śmieci otwierał się w drugą stronę, będzie wygodniej wyrzucać resztki jedzenia z talerzy i ładować do zmywarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.04.2006 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Taki mam zlewozmywak http://www.comitor.com.pl/zlewy/318.jpg i jest wstawiony w ciemny blat ..... I jak się sprawuje - zlewozmywak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.04.2006 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Kasiu przyglądam się Twojej kuchni....na lewo od zlewu będzie zmywarka, a pod zlewem kosz na śmieci? Jeśli tak to radzę, aby drzwiczki od szafki na kosz na śmieci otwierał się w drugą stronę, będzie wygodniej wyrzucać resztki jedzenia z talerzy i ładować do zmywarki. Olka masz 100% racji Będzie tak jak mówisz, w ogóle nie zwróciłam uwagi, że złe drzwiczki dałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 27.04.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Po mojemu, to zacieki z wody robią się z kamienia. Jesli woda tam gdzie mieszkasz jest miękka, nie sądzę żeby był problem.Poza tym, to czy zlew brudzi sie bardzo, czy trochę, zależy raczej od tego z czego jest zrobiony i jaką ma fakturę i odcień, a nie kolor. Gładki i błyszczący bardziej będzie się brudził niż z fakturką i z założenia przybrudzonym odcieniem.Dla mnie kuchnia bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.04.2006 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Po mojemu, to zacieki z wody robią się z kamienia. Jesli woda tam gdzie mieszkasz jest miękka, nie sądzę żeby był problem. Poza tym, to czy zlew brudzi sie bardzo, czy trochę, zależy raczej od tego z czego jest zrobiony i jaką ma fakturę i odcień, a nie kolor. Gładki i błyszczący bardziej będzie się brudził niż z fakturką i z założenia przybrudzonym odcieniem. Czyli powinno być dobrze Dla mnie kuchnia bomba. Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 27.04.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Kasiu dopiero teraz zajrzałam tu ponownie myślę że będziesz miała super kuchnię! Bardzo ładny kolor frontów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.04.2006 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Dzisiaj jedziemy zamówić Mam nadzieję, że o wszystkim pomyślałam, a przynajmniej o tych najważniejszych sprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.04.2006 04:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 A jakbym tak dała drewno z okapu do wybarwienia na jakiś ciemny kolor - prawie czarny??? ??? ??? Kuchnia nie będzie drewniana, nie przejedzie sie bejcą i po sprawie - nie uzyskamy idealnie tego samego koloru co szafki, to może taka kombinacja .... okap będzie nad czarnym (antracytowym ) piekarnikiem i płytą gazową. http://www.megamedia.pl/_p/1/n/okapy-kominowe-amica-oke9262d-p1010.jpg lub http://www.megamedia.pl/_p/2/n/okapy-kominowe-faber-tuscany-90-wb-p2740.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 28.04.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dzisiaj jedziemy zamówić Mam nadzieję, że o wszystkim pomyślałam, a przynajmniej o tych najważniejszych sprawach Witam, Chciałam tylko napisać, że od 2 lat mam w kuchni zlewozmywak GRAFITOWY Franke, płytę elektryczną AMICA też ciemną oraz mikrofalę srebrną z grafitową szybką - wszystko to przy jasnym ecru blacie oraz szafkach z jasnego buku. Wygląda to świetnie, znajomi bardzo chwalą a z utrzymaniem czystości zlewu nie ma więcej pracy niż przy zlewach ze stali szlachetnej. Tą kuchnię mam na razie w mieszkaniu w bloku, ale jak już zakończymy budowę to w 100% zostanie zdemontowana i przeniesioona do nowego domu, bo uważam, że dobór kolorów był absolutnie trafiony Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.04.2006 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Alison - to zestaw kolorystycznie prawie podobny, prawie, bo u nas będą ciemne fronty Bardzo mi miło czytać, że z takim zlewem nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 28.04.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Alison - daj fotkę! ŻonkaCzy jak okap będzie czarny, to nie będzie za ciemno i przytłaczająco? W sumie frontów też nie masz jasnych.. Może raczej okap nawiązujący do blatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.04.2006 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Alison - daj fotkę! ŻonkaCzy jak okap będzie czarny, to nie będzie za ciemno i przytłaczająco? W sumie frontów też nie masz jasnych.. Może raczej okap nawiązujący do blatu? Nie cały okap - bo to faktycznie byłoby przytłaczające, chodziło mi o wybarwienie samego drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 28.04.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Alison - to zestaw kolorystycznie prawie podobny, prawie, bo u nas będą ciemne fronty Bardzo mi miło czytać, że z takim zlewem nie ma problemu Może mój zlew był taki kłopotliwy w utrzymaniu bo i woda była twarda i zlew był raczej 'szorstki'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.04.2006 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Duende" - głupio to zabrzmi, ale mam nadzieję, że to właśnie ta woda była przyczyną tej 'szorstkości', bo ja strasznie się napaliłam na taki ciemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 28.04.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 bo ja strasznie się napaliłam na taki ciemny hihihii widzę właśnie Mój zlew był 'szorstki' z natury Skoro Ty wybrałaś gładki, śliski, wypolerowany, to myślę, że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 28.04.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Alison - daj fotkę! [bardzo sorry ale nie dysponuję cyfrówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts