tlo1 26.04.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Gdzie mógłbym kupić najtaniej zwykłą bramę uchylną w okolicach Grodziska Maz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msobanie 26.04.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Witaj Tlo1,Brama do garazu, jak rozumiem.Ja kupowalem w Grodzisku zaraz obok targu (targ po prawej, firma po lewej), firma bodajze Dan-bud.Kupilem Wisniowskiego, spoko.PozdrawiamMirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 26.04.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 ja kupilem w Sochaczewie, bylo naitaniej. Miałem wybrany model Wiśniowskiegotel 046 8621429 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chojniak 17.04.2015 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Gdzie mógłbym kupić najtaniej zwykłą bramę uchylną w okolicach Grodziska Maz. Moi rodzice kupowali bramę w firmie Giani, mają swoją siedzibę w Żyrardowie niedaleko Cmentarza Żydowskiego. Pamiętam, że byli bardzo zadowoleni. Dostali porządną bramę w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts