anka176 26.04.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Proszę o opinie na temat tego domku: http://www.mgprojekt.com.pl/domki/maja/maja.html#rzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PITER828 03.12.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 WITAM WSZYSTKICH MAM TAKIE NIETYPOWE PYTANIE,CZY KTOS PROBOWAŁ Z WAS ZMNIEJSZYC PROJEKT MAJA,MAM DELIKATNY PROBLEM PONIEWAZ BRAKUJE MI 0,5 M ABY UMIESCIC MAJE NA DZIAŁCE???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalio 17.05.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 usuń wykusz od jadalni i będzie po problemie, garaż jak będziesz miał luxfery to do granicy potrzebujesz 3 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 18.05.2011 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 (edytowane) Piter828 napisz, o którą Maję chodzi. Są przynajmniej 4 Maje w różnych pracowniach, a te z Archetonu i MG Projekt jeszcze mają dość sporo wersji. Niezależnie od projektu kalio dobrze radzi. Jeżeli jest wykusz, to ciąć, jeżeli na jednej z elewacji są pomieszczenia , w których okna można zastąpić luksferami, to zastąpić, i się dom zmieści. Jednak osobiście uważam, że okazały dom (jeżeli to Maja z MG) niezbyt korzystnie wygląda tak na siłę wciśnięty w wąską działkę, zwłaszcza gdy na sąsiednich działkach też wąsko i odstępy od granic minimalne. Edytowane 18 Maja 2011 przez bowess Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crazy 18.05.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Ja myślę, że przez te półtora roku jaki minął od daty postu Piter828 już wybudował ten dom, albo znalazł rozwiązanie jak go zmniejszyć. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts