barrecc 26.04.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Poszukuję tego numeru a konkretnie chodzi mi o artykuły "Ruszt pod płyty gipsowo-kartonowe. Sekrety dobrego wykonania" oraz "Płyty gipsowo-kartonowe na ruszcie. Sekrety dobrego wykonania". Chciałem kupić te numery ale w wydawnictwie już ich nie ma Gdyby ktoś miał je zeskanowane albo mógłby zeskanować i mi je przesłać byłoby super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 27.04.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Nie mam skanera, mam muratory. Gdzie mieszkasz? A internetowe archiwum muratora - chyba obejmuje 2002? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barrecc 28.04.2006 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 W Jeleniej Górze. Archiwum internetowe owszem obejmuje ale przcież nie będę zamawiać całoroczenj prenumeraty, żeby uzyskać dostęp do archiwum, skoro potrzebne są mi tylko te dwa artykuły. A w wydawnictwie akurat te numery zostały wyprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts