kasia w 21.02.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Rany dlaczego ja wczęsniej nie widziałam tego wątku No i tyle superowych fotek. Taka ładna chatka Pozdrawiam inwestorkę i autorkę zdjęć No i życzę szybkiej wykończeniówki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.02.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Rany dlaczego ja wczęsniej nie widziałam tego wątku No i tyle superowych fotek. Taka ładna chatka Pozdrawiam inwestorkę i autorkę zdjęć No i życzę szybkiej wykończeniówki kasia no co ty??? powaznienie wiedziałaś o tym wątku????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martkaw1 21.02.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Kasia w dziekuje za zyczenia i rowniez pozdrawiam, a wykonczeniowka zbliza sie oj zbliza juz sie boje co to bedzie sie dzialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 21.02.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witaj martkaw1! Jaki to kolor dachu? Śliczny I jaki kolor elewacji planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 21.02.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 no co ty??? powaznienie wiedziałaś o tym wątku????? Kiedyś chyba na początku tu zaglądałam, ale wtedy to jeszcze nikt go nie wybudował. A teraz patrzę i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Tak w ogóle to bardzo fajny projekt Jak zresztą wszystkie projekty pana Biryło Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martkaw1 21.02.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Dach jest ciemnobrazowy ale nie wiem czy ma jakas fachowa nazwe a elewacja -jeszcze nie wiemy ale na pewno jakis jasny bez, krem cos w ta strone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 21.02.2007 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 hej habier, no to babeczka z open nas oszukala, dostalismy juz pozytywna decyzje z mbanku i jest ubiepieczenie pomostowe w wysokosci 0,2% kwoty kredytu, w momencie kiedy jej przekazalismy maila w ktorym potwierdzila,ze nie ma pomostowego, udala glupia i w badzo chamski sposob powiedziala,ze jak nam sie nie podoba to mozemy sobie pojsc gdzie indziej, no i coz pojdziemy nie mamy problemow ze zdolnoscia wiec nie robi nam łaski a wygladala na taka sympatyczna porazka ups, no to klops - przykra sprawa. Mogla chociaz powiedziec ze popełniła błąd - ale cóż - są ludzie i buraki. Tak czy inaczej mysle, ze ta oferta jest całkiem atrakcyjna - moze pogadajcie z jakims szefem w Open i powiedzcie jak Was potraktowała - niech zmienią Wam "doradcę" i weźcie ten kredyt jak juz macie wszystko gotowe (nie macie żadnych warunków?). Gdybyscie chcieli nazwisko - to mam w Open doradce, z którym "robimy" juz drugi kredyt - ona jest raczej OK i mówi wszystko na początku (przynajmniej tak mi sie wydaje ) pzdr Habier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szwd77 22.02.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 a zdjątka będą tutaj http://www.albumik.pl/albumy/c77c hasło dla znajomych glogow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saymon 22.02.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Cześć Marta Dzisiaj dopiero zobaczyłem jakie ładne macie okna.Jeśli to nie tajemnica to prosił bym Ciebie o info ile w sumie kosztowały was okna na dole i te dachowe.Saymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saymon 22.02.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam ponownie.Wkońcu dzisiaj jadę odebrać ze starostwa pozwolenioe na budowę.Wczoraj zamówiłem u stolarza ładny domek narzędziowy z miejscem na składowanie drewna do kominka i zaczynam przygotowywać plac budowy aby wystartować około 17 marca.Saymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martkaw1 22.02.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Saymon to nie jest zadna tajemnica, ale qrcze nie moge ci powiedziec jaka jest cena bo za wsystko placi deweloper a my tylko na koniec po odbiorze damy mu kase. Okna na dole sa z firmy Aluplast (jakas warszawska fabryka okien)a na poddaszu Vellux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szwd77 24.02.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Dziś kończymy robić zbrojenie. W poniedziałek zalewamy fundament: Koszty: Stal - 1200zł Beton - 3200 (12,5m3) Robocizna - 2000 zł Więc na początek nie jest tak źle Ścianki fundamentowe zaczynamy pod koniec tygodnia jak pozwoli pogoda Cena za bloczek 2,05 i 1zł od każdego bloczka za położenie Nie mogę się doczekać aż wyjdziemy do stanu ZERO Suporeks na ściany już kupiony 7,8zł/szt i czeka sobie w hurtowni na odbiór, dachówka też już czeka 7200zł za całe pokrycie Powodzenia wszystkim budującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 24.02.2007 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 dachówka też już czeka 7200zł za całe pokrycie Powodzenia wszystkim budującym jaka to dachówka? całkiem tanio Wam wyszło ja mam ofertę Roben Miedzianą - podstawowa za 2,21 netto - okolo 2800 sztuk pzdr Habier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szwd77 25.02.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 jaka to dachówka? całkiem tanio Wam wyszło ja mam ofertę Roben Miedzianą - podstawowa za 2,21 netto - okolo 2800 sztuk pzdrHabier Dachówka Brass Celtycka brązowa cena podobna i podobna wartośćŁączna wartość całego pokrycia (więźba, pokrycie, obróbki kominów, kominki wentylacyjne, robocizna, okna połaciowe Fakro 78x116-7szt.kombi, ławy i stopnie kominiarskie) to 42000złPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szwd77 25.02.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Dostałem też wycenę okien z prywatnej firmy na parter (5-cio komorowe z roletami zewnętrznymi oraz montażem) - ok.9500 ale pani stwierdziłę że jeszcze możemy coś "urwać" Koszt bramy garażowej z montażem i napędem 5000zł rozmiar 4600x2300 Parapety zewnętrzne oraz wewnętrzne obowiązkowo z granitu lub innego kamienia - gorąco polecam czystość a przede wszystkim trwałość materiału koszt jednego to około 100-1500zł warto się więc zastanowić Jeśli ma ktoś pomysł na tanie grzanie takiego domku serdecznie oczekuję propozycji Aha całkiem niezła drzwi wejściowe robią w firmie MIDAR w głogowie za rozsądną cenę ale jakość wykonania jest naprawdę dobra. Moi rodzice takie mają u siebie. Koszt około 4000zł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szwd77 25.02.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Dostałem też wycenę okien z prywatnej firmy na parter (5-cio komorowe z roletami zewnętrznymi oraz montażem, zewnętrznie brązowe wewnątrz białe, ładnie zaokrąglane wszystkie profile) - ok.9500 ale pani stwierdziła że jeszcze możemy coś "urwać" Koszt bramy garażowej z montażem i napędem 5000zł rozmiar 4600x2300 Parapety zewnętrzne oraz wewnętrzne obowiązkowo z granitu lub innego kamienia - gorąco polecam czystość a przede wszystkim trwałość materiału koszt jednego to około 100-150zł warto się więc zastanowić Jeśli ma ktoś pomysł na tanie grzanie takiego domku serdecznie oczekuję propozycji Aha całkiem niezłe drzwi wejściowe robią w firmie MIDAR w Głogowie za rozsądną cenę ale jakość wykonania jest naprawdę dobra. Moi rodzice takie mają u siebie. Koszt około 4000zł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 28.02.2007 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 hejka, co taka cisza? budujecie? pzdrHabier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 28.02.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 hejka, co taka cisza? budujecie? pzdr Habier nie, walczymy z bankiem ;-(, aktualnie deutsche i polbank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 28.02.2007 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 hejka, co taka cisza? budujecie? pzdr Habier nie, walczymy z bankiem ;-(, aktualnie deutsche i polbank ja walcze z mBankiem mam nadzieje w przyszlym tygodniu podpisac umowe, dostarczyc potwierdzenie zlozenia wniosku o hipoteke i dostać pierwszą transzę a swoją drogą, to juz zamówiłem : bloczki na fundamenty cegłę na kominy suporex 10m3 drewna na wiezbe no i dachowkę z rynnami więc jestem prawie gotowy do budowy Nie mam "tylko" : kasy oraz stali i betonu na ławy zobaczymy co będzie ale juz sie stresuję i czuję adrenalinę pzdr Habier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szwd77 28.02.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Ja w piątek idę do Millenium 170tyś na 35lat w CHF rata ok.630zł Nie powinno być żadnych problemów. W piątek zaczynam murować ściany fundamentowe Betonu poszło 12,5m3 Pozdrawiam a zdjątka będą tutaj http://www.albumik.pl/albumy/c77c hasło dla znajomych glogow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts