szwd77 03.03.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Fundamenty już ruszyły w górę http://www.albumik.pl/albumy/c77c użytkownik c77c hasło dla znajomych glogow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 09.03.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 ojoj chyba wszyscy sie buduja bo taka cisza a my jutro od 8:30 zaczynamy sobotke. najpierw studniarze, pozniej geodeta no i murarze przyjezdzaja zobaczyc co i jak. powiedzcie mi czy Wy stawiacie jakis kontener na budowie?? no bo jak wynajac to duzo kasy a moze sami cos zbiliscie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saymon 10.03.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Witajcie Ja ruszam pełną parą już od środy. To znaczy geodeta i koparka, a od następnego poniedziałku dalej fundamenty i cała reszta.Jeśli choidzi o jakiś barak czy coś takiego to ja myślałem o tym ale stwierdziłem że i tak będzie mi potrzebny jakiś ładny domek narzędziowy z dodatkowym miejscem na suszenie drewna do kominka i zamówiłem taki domek - koszt to 2.800 zł z postawieniem. Na czas budowy będzie on miejscem dla pracowników a później przyda się na jakieś drobiazgi typu kosiarka gril narzędzia itp.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 11.03.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Saymon masz racje z tym domkiem narzedziwoym. tez wlasnie na to wpadlismy ale ja nie chce wydac az tyle pieniazkow co Ty. my chyba wezmiemy taki z Castoramy. 1500zl kosztuje. tylko musze sie jeszcze fachowcow spytac czy z wymiarami dobrze bedzie. poza tym wiesz ja nie mam dzialki jeszcze ogrodzonej i narazie nie bardzo mi sie to widzi wiec nie chce kupowac drozszych rzeczy. u mnie t ak jak i u Ciebie murarze wchodza w srode ale bedzie to taki raczej dzien do zagospodarowania bardziej. ale juz czuje jak mnie emocje powoli dopadaja:) pozdrawiam serdecznie w ten sloneczny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saymon 11.03.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 CześćOgólnie można kupić tańszy domek narzędziowy ale pytanie z czego będzie wykonany czy z deseczek boazeryjnych czy z czegoś trwalszego. Ten mój domek narzędziowy jest o wymiarach 2,90 x 2,70 m oraz dodatkowo po 1 metrze z boków osłoniętych porgolami na suszenie drewna. Całość wykonana jest z półbali,a na dachu będą dachówki takie same jak na domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 11.03.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Saymon a gdzie widziales te tansze domki??pamietasz?bo ja szukalam i jakos nie moge nic taniej znalezcpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saymon 12.03.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witam.Tańsze domki można zamówić na allegro. Kosztują około 900 do 1500 złotych. Ale one są chyba za delikatne. Spróbuj wpisać w allegro w wyszukiwarce "domek narzędziowy" i powinny "wyskoczyć"Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkrab 14.03.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam wszystkich Zręcznych! Mam dla wszystkich propozycję, aby połączyć oba wątki Projekt C77 a - odezwij się! i Zręczny - C77C w jeden, np. "C77 Zręczny". Oto argumenty mojej Żonki: (cyt:) "niech wszyscy co budują zręcznego piszą w jednym miejscu to będzie jedna wielka rodzina ZRĘCZNYCH bez róznicy czy na dole będzie jeden pokój wiecej czy nie,i bez różnicy czy z jednym garażem czy z dwoma ,to jest przecież ZRĘCZNY.Bądźmy wszyscy razem. Może kiedyś się spotkamy; to będzie fajnie a nie tak dzielić jeszcze na a,b,c Wystarczy, że w podpisie będzie zaznaczone, jaki wariant ktoś buduje" Trudno się z Nią nie zgodzić, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 14.03.2007 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 hejka, ja nie widze problemu jedyny problem to ruch/aktywność na naszych wątkach pzdr Habier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.03.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 hejka, ja nie widze problemu jedyny problem to ruch/aktywność na naszych wątkach pzdr Habier A co to za problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 14.03.2007 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 siakoś tak mało piszecie - szczególnie Wy - bardziej doświadczeni w boju ja narazie nie mam co pisac pzdr Habier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.03.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 siakoś tak mało piszecie - szczególnie Wy - bardziej doświadczeni w boju ja narazie nie mam co pisac pzdr Habier my mało piszemy bo u nas mało się juz dzieje..najwięcej u Was - rozpoczynających budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 14.03.2007 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 my mało piszemy bo u nas mało się juz dzieje..najwięcej u Was - rozpoczynających budowy hihi, no u mnie jest pasjonująco 1. czekam na kasę z banku - niech już wypłacą !! 2. czekam na ekipę - niech już zaczną!! 3. nie wiem co napisać ... bo jest jak w polskim filmie.... aa, jest jedna sprawa: szukam transportu na 30sztuk stempli i 14 paczek styropianu - znajomym zostalo to na budowie - a ja chętnie wezmę za pół ceny - tylko największy problem to transport pzdr Habier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 14.03.2007 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 my mało piszemy bo u nas mało się juz dzieje..najwięcej u Was - rozpoczynających budowy a Wy - "Zręczni w trakcie budowy" moglibyście popisac troszke nt. Waszych przemyśleń, sukcesów/porażek, wątpliwości, sugestii dla wkraczających w rodzinę "zręczniaków" Moglibyście pochwalić się postepami w pracy (zdjęcia, opisy). pzdr Habier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.03.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 my mało piszemy bo u nas mało się juz dzieje..najwięcej u Was - rozpoczynających budowy a Wy - "Zręczni w trakcie budowy" moglibyście popisac troszke nt. Waszych przemyśleń, sukcesów/porażek, wątpliwości, sugestii dla wkraczających w rodzinę "zręczniaków" Moglibyście pochwalić się postepami w pracy (zdjęcia, opisy). pzdr Habier No dobra..ja w każdym razie obiecuje poprawę. A jak u Ciebie Habierze z ekipą..pytam bo słyszałem że są straszne problemy z ekipami, wszyscy mają pozajmowane terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 14.03.2007 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 No dobra..ja w każdym razie obiecuje poprawę. A jak u Ciebie Habierze z ekipą..pytam bo słyszałem że są straszne problemy z ekipami, wszyscy mają pozajmowane terminy trzymam za słowo jesli chodzi o ekipe - to juz od listopada jest ustawiona (z ceną listopadową) właśnie kończą jakąś wykończeniówkę i mają u mnie zacząć pod koniec marca poczekamy .... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 14.03.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 my mało piszemy bo u nas mało się juz dzieje..najwięcej u Was - rozpoczynających budowy a Wy - "Zręczni w trakcie budowy" moglibyście popisac troszke nt. Waszych przemyśleń, sukcesów/porażek, wątpliwości, sugestii dla wkraczających w rodzinę "zręczniaków" Moglibyście pochwalić się postepami w pracy (zdjęcia, opisy). pzdr Habier Co u nas? -ciągle czekamy na kredyt, ale to juz chyba tuż, tuż... -dzis podłacza nas ZE do prądu!!!! , wiec tylko jeszcze nasz elektryk musi zrobic prowizorkę -wycinka na działce zrobiona, mamy 20 m3 akacji, chyba będziemy sprzedawac bo zajmuje za duzo miejsca na działce a poza tym zanim będziemy mieli kominek to nam to drewno rozkradną - zbieramy sie do wykonania przyłacza wodociagowego- - no i wytyczenia domu - podpisalismy umowę o przyłączenie z gazownia wieć na jesieni będziemy mieli gaz - u Sołtysowej zapisalismy sie na INternet Mam nadzieje, że uda się zacząć jeszcze w marcu pawdziwe budowanie. Bardzo dobry pomysł z połaczeniem wątków:lol: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.03.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 To teraz sołtysowie organizaują inetrnet?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 14.03.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 To teraz sołtysowie organizaują inetrnet?? u nas tak gmina wybuduje infrastrukturę a tpsa będzie obsługiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.03.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Ale fajnie. U mnie na ulicy nie mam tpsy i zostaje mi tylko internet radiowy- tylko że wychodzi pierońsko drogo w stosunku do tpsy. No ale co się dziwić - chyba nie mają konkurencji w okolicy to dyktują sobie ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts