bogusia 26.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Jak w temacie, okolice Warszawy, przeczytałam dużo dobrego o Zbychu, może zechciał by się do mnie odezwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 27.04.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 To może zasygnalizuj mu swoje zainteresowanie? Porządni fachowcy - w tym _ZBYCH_ - sami się forumowiczom nie narzucają. Polecam na początek prywatną wiadomość. http://forum.muratordom.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=3887 Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogusia 27.04.2006 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Dzięki, Nawet próbowałam ale nie otrzymałam odpowiedzi Pewnie coś zrobiłam żle. Ta technika mnie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.04.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Dzięki, Nawet próbowałam ale nie otrzymałam odpowiedzi Pewnie coś zrobiłam żle. Ta technika mnie zabije Bogusiu jeżeli wysłałaś z forum priv. to zajrzyj do swojej skrzynki priv. Do wysłania. Jeżeli tam jeszcze jest Twoja wiadomość to znaczy, że ZBycha jeszcze nie było na forum i nie odebrał Twojej wiadomości. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 27.04.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Bogusia,puściłem na priv namiary na znajomego fachowca. Q, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość lrsystems 28.04.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 patrz: http://www.lrsystems.plpozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 28.04.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 bogusia - sprawdź priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 29.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Dzięki, Nawet próbowałam ale nie otrzymałam odpowiedzi Pewnie coś zrobiłam żle. Ta technika mnie zabije Ja również nie otrzymałem żadnej odpowiedzi na moje zapytania. Tak mi się wydaje, że _ZBYCH_ ma ostatnio dużo roboty i nie odpowiada na PMy i maile. A szkoda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 02.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Witam Owszem, jestem bardzo zapracowany, ale staram się na bieżąco odpowiadać na zapytania. W nawale obowiązków czasem coś mi umyka Ostatnio padł mi komputer. Odzyskałem wszystkie e-maile, ale straciły one wszelkie oznaczenia więc nie widziałem, na które e-maile już odpowiedziałem, a na które nie. Do niektórych wysłałem odpowiedź dwa razy, a do niektórych wcale . Bogusiu, na Twój e-mail z dnia 28 marca odpowiedziałem 29 marca, a na prywatną wiadomość z dnia 27 kwietnia odpowiedziałem tego samego dnia. Jeśli nie otrzymałaś tych odpowiedzi, to ponownie proszę o kontakt. Broncio, Tobie również odpowiedziałem na PW z dnia 28 marca, tego samego dnia. E-maila od Ciebie nie otrzymałem. Jeśli jesteście jeszcze zainteresowani moimi usługami, to proszę o kontakt (najlepiej e-mail). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 02.05.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Broncio, Tobie również odpowiedziałem na PW z dnia 28 marca, tego samego dnia. E-maila od Ciebie nie otrzymałem. Jeśli jesteście jeszcze zainteresowani moimi usługami, to proszę o kontakt (najlepiej e-mail). Jak najbardziej . Na wszelki wypadek wysłałem maila i PMa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts