tyberian 26.04.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Bazyl to kot z wątku o dramacie kota z Płockiego schroniska. Teraz kot jest w domu tymczasowym w Warszawie ale po wizycie u weta okazało się, że kot poza obrażeniami schroniskowymi ma koci katar i wdała się grzybica. Leczenie potrwa parę miesięcy i jest kosztowne. Jedno opakowanie antybiotyku to około 50zł a potrzeba więcej lekow niż ten jeden i to na dość długo. Bez leczenia kot nie ma szans.Moja Matka zaproponowała abym rozpisał aukcję na rzecz leczenia Bazyla, przedmiotem aukcji jest książka "Wichrowe wzgórza" w bardzo efektownym wydaniu, twarda oprawa lakierowana+wszywana zakladka.Aukcję rozpoczynamy od 10złotych. Kto da więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 26.04.2006 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ksišżka dla zwycięzcy aukcji będzie do odbioru w Warszawie u Katy, opiekunki Bazyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 27.04.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 27.04.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 40 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 27.04.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Nie tak szybko, bo zaraz padnę.45 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 27.04.2006 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jestecie SUPER. Katy jest szczęliwa a Bazyl umiecha się z nadziejš. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.04.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 50 (do kiedy licytacja?) bo mnie za chwile nie bedzie i to przez tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katyl 27.04.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Bardzo dziękuję w imieniu Bazyla za założenie i licytowanie w tej aukcji Bazyl jest na pewno bardzo, bardzo wdzięczny Dzięki Wam będzie zdrowy i mam nadzieję, że znajdziemy mu dobry dom Bardzo dziękuję Wam wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 27.04.2006 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Zielonooka, jesli tak to kończymy w tym momencie. Wygrywasz aukcję i odbierasz za tydzień ksišżkę od Katy. Aukcja na leczenie Bazyla trwa nadal ale już przedmiotem do licytacji jest zegarek kieszonkowy (replika sportowego zegarka z XIX wieku-Fisherman) złocona i posrebrzana koperta z cyzelowanš obręczš i wieczkiem przedstawiajšcym rybę. Zegare otwierany przez nacinięcie pokretła (koronki zegarka). Zaczynamy, kto wchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 27.04.2006 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Zegarek w 100% sprawny. Kto pomoże Bazylowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A czy można poprosić numer konta ?? Ja nie przepadam za zegarkami, a Zielonooka zaanektowała książkę.... buuuuu ( za późno się jorgnęłam, że taka akcja tu się dzieje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.04.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Tyberian... ja chcialam ciut policytowac ale ok - umawiamy sie na 100 ok? z tym ze poprosze nr konta na mail ! i od razu mowie ze nie wiem czy do 4 maja nie bede odcieta od komputera! jak nie dam rady sie dorwac do kompa to wysylam 5 ok? poozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 27.04.2006 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Wpłaty z aukcji nie na moje konto ale na Katy. Ona jest z Warszawy, dogadaj się czy woli na konto czy osobicie ale ksišżka nadejdzie pocztš. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.04.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Mam jeszcze inny pomysl - licytujcie ksiazke dalej ja wplacam 100 zl na Bazyla i tak i tak - jak mnie ktos przelicytuje to ksiazka jego ps. bardzo chetnie - bo dotarlo do mnie ze Bazyl juz w wawie - przekaze osobiscie - przy okazji zobaczylabym Bazylka - mam nadzieje ze Katy zgodzi sie na wizyte (z tym ze jak mowie po dlugim weekendzie) Tyberian - wrzucaj ksiazke do licytacji dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.04.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 150 za książkę ( może być bez książki :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 27.04.2006 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Nefer, dawaj adres ksišżka Twoja!!!!!!!!!!!!! Hurrrrrrrrra! Wyleczymy Bazyla!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 27.04.2006 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 [size=18]Kolejny przedmiot aukcji dla Bazyla to ozdobne wydanie "Przygód dobrego wojaka Szwejka". Oprawa skórzana, (zielona, złocone tłoczonia).Aukcję zaczynamy od 10zł. Kto da więcej? [/size] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 27.04.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 zaczynam?15 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 27.04.2006 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Brawo Kofi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katyl 27.04.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Bosh, jesteście niesamowici! Aż mi świeczki w oczach stanęły Wymiziam Bazylka jak dzisiaj wróce do domu i powiem mu na ucho, że ma koich aniołów-stróżów Nefer, zielonooka - podam Wam nr konta na pw. Za leczenie Bazyla wezmę fakturę żeby wszystko było wiadomo co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts