Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Aukcja na leczenie Bazyla - nie ma chętnych-koniec aukcji

tyberian

Recommended Posts

Bazyl to kot z wątku o dramacie kota z Płockiego schroniska. Teraz kot jest w domu tymczasowym w Warszawie ale po wizycie u weta okazało się, że kot poza obrażeniami schroniskowymi ma koci katar i wdała się grzybica. Leczenie potrwa parę miesięcy i jest kosztowne. Jedno opakowanie antybiotyku to około 50zł a potrzeba więcej lekow niż ten jeden i to na dość długo. Bez leczenia kot nie ma szans.

Moja Matka zaproponowała abym rozpisał aukcję na rzecz leczenia Bazyla, przedmiotem aukcji jest książka "Wichrowe wzgórza" w bardzo efektownym wydaniu, twarda oprawa lakierowana+wszywana zakladka.

Aukcję rozpoczynamy od 10złotych. Kto da więcej?

• Odpowiedzi 58
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zielonooka, jesli tak to kończymy w tym momencie. Wygrywasz aukcję i odbierasz za tydzień ksišżkę od Katy.

Aukcja na leczenie Bazyla trwa nadal ale już przedmiotem do licytacji jest zegarek kieszonkowy (replika sportowego zegarka z XIX wieku-Fisherman) złocona i posrebrzana koperta z cyzelowanš obręczš i wieczkiem przedstawiajšcym rybę. Zegare otwierany przez naciœnięcie pokretła (koronki zegarka). Zaczynamy, kto wchodzi?

Mam jeszcze inny pomysl - licytujcie ksiazke dalej

ja wplacam 100 zl na Bazyla i tak i tak :wink:

- jak mnie ktos przelicytuje to ksiazka jego ;)

ps. bardzo chetnie - bo dotarlo do mnie ze Bazyl juz w wawie - przekaze osobiscie - przy okazji zobaczylabym Bazylka - mam nadzieje ze Katy zgodzi sie na wizyte (z tym ze jak mowie po dlugim weekendzie)

Tyberian - wrzucaj ksiazke do licytacji dalej ;)

Bosh, jesteście niesamowici!

Aż mi świeczki w oczach stanęły :(

Wymiziam Bazylka jak dzisiaj wróce do domu i powiem mu na ucho, że ma koich aniołów-stróżów :D

Nefer, zielonooka - podam Wam nr konta na pw.

Za leczenie Bazyla wezmę fakturę żeby wszystko było wiadomo co i jak.