tyberian 28.04.2006 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Licytujemy dalej, teraz zegarek kieszonkowy (zamykany werk) punktualny 100% sprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 28.04.2006 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Kofi podaj adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 28.04.2006 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Cena wywoławcza za zegarek 15zł. Kto da więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 28.04.2006 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Widzę, że nie ma chętnych. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 29.04.2006 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Kofi, podaj adres gdzie wysłać ksišżkę! Wpłata do Kajol uzgodnij z niš przez pw. Dzięki w imieniu Bazyla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 29.04.2006 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Ponieważ nie ma chętnych kończymy aukcję. Zegarek przechodzi na aukcję na rzecz leczenia rudego kota z Warszawy (Koło). Kot ma potfornš ranę na szyi (wronięty drut kolczasty). Kosztować będzie operacja i leczenie po operacji. Jeli kto zdecyduje się mu pomóc proszę o pw to podam link do aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 29.04.2006 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Podziękowania dla osób które wpłaciły na leczenie Bazyla:Zielonooka NeferKofi Dzięki serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 29.04.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Bardzo przepraszam, że znikłam. Niestety w pracy mam więcej możliwości zajrzenia do internetu . Proszę o nr konta, na które mogę wysłać pieniądze, będę mogła to zrobić dopiero 4 lub 5 maja - dopiero wtedy będę w mieście. Nie za późno? Adres podam, jak wyślę. OK? Pozdrowienia dla Bazyla i jego opiekunów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 29.04.2006 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Kofi, adres podaj mi na pw a pienišdze wpłacisz jak Ci wygodnie np. pištego bezporednio na konto Katyl. Czekam na adres, ksišżkę wylę we wtorek. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 29.04.2006 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Jeli kto chciałby pomóc rudemu z wroniętym w szyje drutem niech otworzy link i włšczy się do aukcji, którš prowadzi moja Matka na Forum Miau, sš tam też zdjęcia tego kota.wklejam: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=43083 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 02.05.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Tyberian, bardzo Cię przepraszam, że w tym miejscu piszę, ale czy mógłbyś poprosić Katyl (o ile masz z Nią kontakt), żeby przysłała mi nr konta, na które moge wpłacić pieniądze? Coś nie mogę wysłać z mojego komputera wiadomości do Niej na prv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 02.05.2006 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 OK zaraz napiszę, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katyl 04.05.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Chciałam bardzo wszystkim podziękować w imieniu Bazylka Bazylek zdrowieje Katar już nie taki straszny, z oczek mniej leci W sobotę jedziemy do weterynarza, a wieczorkiem postaram się wkleić nowe zdjęcia Bazyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Chciałam bardzo wszystkim podziękować w imieniu Bazylka Bazylek zdrowieje Katar już nie taki straszny, z oczek mniej leci W sobotę jedziemy do weterynarza, a wieczorkiem postaram się wkleić nowe zdjęcia Bazyla Dawaj Kasia zdjęciówki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.05.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam jestem w domku dopiero w poniedzialek !!! dopiero dzis ssie do kompa dorwalam ufff .... ale do niedzieli znow odcieta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 05.05.2006 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Kofi, napisz czy ksišżka dotarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 06.05.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Kofi, napisz czy ksišżka dotarła. Nie wiem, jeszcze tam nie byłam. Miło, że wysłałeś. Ja też wysłałam, wczoraj. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 09.05.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Kofi, napisz czy ksišżka dotarła. Dotarła,bardzo dziękuję, pozdrawiam (Próbowałam wysłać tę wiadomość na priva, ale coś mi nie chcą wychodzić prywatne wiad. z komputera, ostatnio ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 10.05.2006 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Nefer, podaj adres na pw, ksišżkę wylę na Twój adres (tamta zaginęła tajemniczo w drodze). Czekam na wiadomoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts