etylina 27.04.2006 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam Czy ktoś buduje projekt Marta???z pracowni p.Buchnerhttp://www.architekcibuchner.waw.pl/jednorodzinne1.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
etylina 28.04.2006 04:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Kurcze ja to zawsze wybiorę jakoś dziwnie.Ani widu ani słychu. To może jakieś fachowe uwagi na temat tego projektu.Mój projekt jest bez jednego balkonu(tego z tyłu domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 28.04.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Kurcze ja to zawsze wybiorę jakoś dziwnie. e... tam! wybrałaś to, co Ci najbardziej pasuje - wiesz czego potrzebujesz, ile osób ma zamieszkać etc. moim zdaniem jest za duzo okien w dachu nad garażem - to przecież tylko strych! Na górze jest dużo komunikacji - Sam plan jest dla mnie mało czytelny - to wzdłuż ściany garazu na parterze - to korytarz czy taras zewnetrzny? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
etylina 28.04.2006 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Strych ma być zaadaptowany na pracownię takze ta ilość okien mi nie przeszkadza. Natomiast to na dole wdłuż garażu to zadaszone wejście do domu. Faktycznie na działce mieści się idealnie z zachowaniem wszystkich odległości od sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts