Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam!

Zastanawiam sie nad zakupem projektu z firmy Bauherr (DO06 lub DG10). Czy ktos ma z nimi jakies doswiadczenia, zbudowal cos od nich i zechcialby sie podzielic swoja wiedza?

Z tego co ja sie dowiedzailem na temat tej firmy: istnieje na rynku nie dlugo i staraja sie projektowac domy tanie ;)

Jestem na etapie konferowania z jednym z architektow z tej firmy na temat interesujacych mnie projektow. Gosc jest mily i nawet dzwoni do mnie co jakis czas pytajac czy jeszcze cos chce wiedziec ;) Informacje podsylaja dosc konkretne - ale dopiero po przebiciu sie przez sekretariat ;)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 64
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 year później...
  • 3 months później...

Witam!

Zbieram informacje na temat projektow Bauherr. Czy ktos z Panstwa z nimi wspolpracowal?Jakie doswiadczenia? Czy projekty sa w porzadku. Ja sie zastanawiam nad dg 27. Prosze fachowcow o rzucenie okiem na ten projekt.

http://dom-parterowy.pl[/ur]

zakladka domy parterowe z garazem

Pozdrawiam i milego dnia zycze :)

• 2 months później...
  • 1 month później...

Witam.

My mamy projekt z tej pracowni. Kontakt z pracownia bardzo dobry. Zakupilismy projekt PG11 ale zanim zdecydowalam sie na niego prosilam pracownie o rzuty i przekroje chyba z 10-ciu innych projektow :-? :oops: . Cierpliwie przysylali i odpowiadali na pytania.

W tej chwili przerabiamy troche ten projekt a budowe planujemy rozpoczac wiosna przyszlego roku.

A ktory projekt was interesuje?

• 2 weeks później...
  • 1 month później...