Fumfol 18.09.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 Witam! Zastanawiam sie nad zakupem projektu z firmy Bauherr (DO06 lub DG10). Czy ktos ma z nimi jakies doswiadczenia, zbudowal cos od nich i zechcialby sie podzielic swoja wiedza? Z tego co ja sie dowiedzailem na temat tej firmy: istnieje na rynku nie dlugo i staraja sie projektowac domy tanie Jestem na etapie konferowania z jednym z architektow z tej firmy na temat interesujacych mnie projektow. Gosc jest mily i nawet dzwoni do mnie co jakis czas pytajac czy jeszcze cos chce wiedziec Informacje podsylaja dosc konkretne - ale dopiero po przebiciu sie przez sekretariat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.S 18.09.2004 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 Jestem szczęśliwym posiadaczem projektu dm-11. Jest to prosty i tani w realizacji projekt parterówki bez uzytkowego poddasza. Powierzchnia 105 m kw. Jeżeli komuś zależy na niskich kosztach a przy okazji niezłego układu pomiesczeń to polecam. Ja jestem zadowolony. Pozdrawiam. Andrzej.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD 19.09.2004 02:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 Andrzeju - prosze o link do Twojego projektu. Zainteresowany jestem tania , jak najtansza parterowka bez poddasza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fumfol 19.09.2004 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 http://www.dom-parterowy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.01.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 podrzucam, moze komus szukajacemu sie przyda. Poprawili strone i maja teraz b. ladne wizualizacje. Moim zdaniem sporo projektow b. fajnych, alternatywa dla super nowoczesnych, pseudobajkowych, pseudodworkowych itp.Po prostu normalne domki.http://www.dom-parterowy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 27.04.2006 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam! Zbieram informacje na temat projektow Bauherr. Czy ktos z Panstwa z nimi wspolpracowal?Jakie doswiadczenia? Czy projekty sa w porzadku. Ja sie zastanawiam nad dg 27. Prosze fachowcow o rzucenie okiem na ten projekt. http://dom-parterowy.pl[/ur] zakladka domy parterowe z garazem Pozdrawiam i milego dnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 27.04.2006 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 No tak adres:http://dom-parterowy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 27.04.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Też jestem zakochana w ich projektach.Przymierzałam się do pierwszego z tej samej zakładki.Mam nawet dosyć dokładne dane na jego temat z Bauherr'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misio973 29.04.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Witam właśnie zamówiliśmy z żonką dg 10 wg Nas - jest super , podobnie jak inne domki z tego biura Miłego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 29.04.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 jak już Ci pisałam na privie bardzo duzy plus. I super miła obsługa. I słowni. Szok, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 30.04.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 A ja poprosiłam ich o katalog i nie przysłali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 30.04.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 hm.... ja ogladałam domy w internecie, wiec nawet nie wiem czy maja katalog.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waleriana 22.07.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Mi w mailu napisali ,ze prześlą ale jak do tej pory nic nie przyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Paweł 06.09.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Interesujemy się projektami domów z firmy BAUHERR.Czy miał ktos kontakt z projektami z tej pracowni,jakie doświadczenia,a może ktoś już wybudowal.Prosimy o informacje i pozdrawiamy.Kasia i Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dhr 07.09.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam. My mamy projekt z tej pracowni. Kontakt z pracownia bardzo dobry. Zakupilismy projekt PG11 ale zanim zdecydowalam sie na niego prosilam pracownie o rzuty i przekroje chyba z 10-ciu innych projektow . Cierpliwie przysylali i odpowiadali na pytania. W tej chwili przerabiamy troche ten projekt a budowe planujemy rozpoczac wiosna przyszlego roku. A ktory projekt was interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 07.09.2006 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ))))) Ja jutro chyba kupię DM11. Parę osób na farum ma ich projekty. Wszyscy wypowiadają się pozytywnie. Zajrzyj do dziennika Xeny (pewnie też się tu odezwie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Paweł 08.09.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Fajnie że sie odezwaliście! My jesteśmy zainteresowani projektem dg25,lecz się jeszcze wahamy.Zastanawiamy sie czy nie wziąć domu o mniejszych gabarytach ale z poddaszem.....myślimy nad tym.Budowe też planujemy rozpocząć wiosną,pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej.S 20.09.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Wybudowałem dm-11 tylko dodałem garaż z boku. Uważam, że projekt ten z dobudowanym garażem i moimi przeróbkami wygląda dużo lepiej niż pierwotnie. Kontakt z pracownią oceniam pozytywnie.Andrzej S. (Łobez - zachodniopomorskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamichalska 26.10.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 witajcie,czy ktos ma namiary na biuro z krakowa Bauherr SA. od kilku dni nie dziala strona,a chcialam kupic projekt!wlasciwie bylam juz zdecydowana i co teraz?...nie druknelam kontaktu do nich,bo nie przewidzialam takiej sytuacji.Prosze o pomoc:)pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vib 26.10.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 pokrecone sa dns-y, wczoraj musialem recznie zmieniac na takie ktore widza prawidlowo ale jak Ci sie nie chce zmieniac to podaje namiary:tel. 012 429 18 34 tel. kom. 0 508 363 200, 508 363 201 przy okazji, na jaki projekt sie decydujesz, bo ja generalnie na 99% tez z tego biura ? Pzdr.vib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts