majamichalska 26.10.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Serdeczne dzieki za namiar! odzywaja sie ludzie,ze tez maja problemy ze stronka...ale zadzwonilam i poprosilam o info. mysle o dg11,ale nie moge porownac,bo nie moeg otworzyc stron,a jedynie ten zapamietalam. jak wrzucic adres,by stronka sie otworzyla?? pozdr pokrecone sa dns-y, wczoraj musialem recznie zmieniac na takie ktore widza prawidlowo ale jak Ci sie nie chce zmieniac to podaje namiary: tel. 012 429 18 34 tel. kom. 0 508 363 200, 508 363 201 przy okazji, na jaki projekt sie decydujesz, bo ja generalnie na 99% tez z tego biura ? Pzdr. vib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vib 26.10.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 oj, wszystko zalezy od systemu jakiego uzywasz, generalnie po prostu trzeba wpisac takie adresy serwerow dns w ustawieniach sieci, ktore prawidlowo rozpoznaja i tlumacza (juz/jeszcze) domene dom-parterowy.pl ale mozna na skroty:przykladowo windows xp - znajdz plik C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hostswyedytuj go i dopisz taka linijke:62.121.128.18 dom-parterowy.pl zapisz, zamknij, restart kompa w systemach *nix (linux,unix,bsd) znajdz plik/etc/hostswyedytuj go i dopisz taka linijke:62.121.128.18 dom-parterowy.pl zapisz, zamknij plik i juz dziala Pzdr.vib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 26.10.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 prosze usun swoj wpis z mojeo dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamichalska 26.10.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 nie wpisalam w dziennik tylko jako osobny watek...chyba,ze to nie do mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 26.10.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 hej wpisalas mi to w dziennik- wejdz tu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=66204&highlight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamichalska 27.10.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 juz,przepraszam,usunięte...choc nie wiem,jak sie tam znalazlo...bo wrocilam do watku glownego by dodac wpis. zycze owocnego budowania,ja tez przymierzam sie do bauherra.mam pytanie-czy w projekcie sa projekty przylaczy itp?czy jestes zadowolona ze wspolpracy z tym biurem?pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 27.10.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 juz,przepraszam,usunięte...choc nie wiem,jak sie tam znalazlo...bo wrocilam do watku glownego by dodac wpis. zycze owocnego budowania,ja tez przymierzam sie do bauherra.mam pytanie-czy w projekcie sa projekty przylaczy itp?czy jestes zadowolona ze wspolpracy z tym biurem?pozdrawiam serdecznie nie ma problemu;) jestem bardzo zadowolona, na p.Szostaka naprawdę mozna liczyć nie było przyłaczy ( w sensie projektu) no bo kazdy ma inne warunki a do jakiego projektu sie przymierzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silvo 29.10.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 ja wybralem z tego biura dm27 http://www.dom-parterowy.pl/informacje.php?kategoria=dm&id=dm27 dla mnie poezja zaczynam na wiosne,nic nie przerabiam uwazam to rozmieszczenia pomieszczen dla mnie idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 27.12.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 mamy prośbę do tych z Was ,ktorzy kupili projekt w pracowni bauherr.napiszcie jak sie współpracowało,czy robiliscie jakies zmiany w projekcie, a moze ktoś kupował projekt indywidualny z tej pracowni... my zastanawiamy sie nad dg 31 lub dg 28 ,ale ze zmianami,przede wszystkim zwęzeniem o ok. 0,5 m ale tak nam się podobają domki z tej pracowni ,ze wolimy chyba cos zmienic niz szukac dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Paweł 06.02.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 no i na wszystlko zapóźno - TADAMMM!!!! - dziś odbieramy projekt kontakt z pracownią na razie bardzo pozytywnie, ale jeszcze nic nie zmienialiśmy w projekcie, bo i te zmiany będą raczej dotyczyły tego co możemy zmienić bez pozwolenia biura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 05.03.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 my tez juz zapłacilismy i czekamy na projekt.ma byc jutrobudujemy dg 10 lustrzane odbicie http://www.dom-parterowy.pl/rzuty.php?kategoria=dg&id=dg10 moze ktos ma ochotę skomentowac nasz wybór,ewentualnie cos podpowiedziec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 my tez juz zapłacilismy i czekamy na projekt.ma byc jutro budujemy dg 10 lustrzane odbicie http://www.dom-parterowy.pl/rzuty.php?kategoria=dg&id=dg10 moze ktos ma ochotę skomentowac nasz wybór,ewentualnie cos podpowiedziec... wybralas domek , ktory byl naszym marzeniem ( niestety nie miesci sie na naszej dzialce ) . dla nas byl to jedyny projekt , ktory nie wymagal zadnych zmian (tzw IDEAL) . zycze powodzenia w budowie , ktora bede sledzic z pewna nutka sentymentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 05.03.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 czesc łosie!widzę, że zdecydowaliście sie na projekt Bauherra. Życzę szybkiej adaptacji przez architekta.Zaglądajcie częściej do naszej (wspólnej) grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 12.03.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Zaglądajcie częściej do naszej (wspólnej) grupy. ms - zagladam cały czas tylko nie mogłam pisać bo oczywiscie nie chciało mnie zalogować... ale juz działa.. póki co wybralas domek , ktory byl naszym marzeniem ( niestety nie miesci sie na naszej dzialce ) . dla nas byl to jedyny projekt , ktory nie wymagal zadnych zmian (tzw IDEAL) . zycze powodzenia w budowie , ktora bede sledzic z pewna nutka sentymentu cieszę sie bardzo z tak miłej opinii fajna odmiana po wysłuchaniu godzin krytyki... tatuś kochany mnie wyprowadzał z równowagi ,po co mi 2 łazienki ?, a czemu taki kształt dziwny? a dach trzeba skrócic...itd mój upór jednak rósł...i własnie trzymam projekt w ręku..ha małe zmiany będą w układzie pomieszczen w częsci nocnej,ale poza tym to nasz ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 12.03.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 łosie, macie już coś pozałatwiane (uzgodnienia i takie tam)?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clingon 03.04.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Cześć Wybraliśmy projekt z Bauherra dm24 i jesteśmy w trakcie realizacji - na razie fundamenty. Z adaptacją poszło jak z płatka. Projekt jest ok i pozwala na wiele modernizacji i zmian - trochę mało wyliczeń (np. materiałów ) i opisów. Budowlańcy nie narzekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danuch 04.04.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ... wczesną jesienią poprzedniego roku. I ja również zastanawiałam się nad kilkoma projektami tej pracowni i również otrzymałam od nich rzuty i inne informacje. Na zamówiony projekt czekałam kilka dni. W tej chwili jestem na etapie fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 04.04.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Danuch, a zmienialiście technologię?W moim niedoszłym dg16 ściany miały być jednowarstwowe, sufit podwieszany i wiązary dachowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danuch 04.04.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Ściany mają być z supereksu, ocieplane steropianem. Widziałam też gdzieś bloczki ze steropianem wewnątrz... Ale kupimy szczerze mówiąc to co się uda (z suporeksu rzecz jasna). Przy obecnych problemach z materiałami nie ma co wybrzydzać, a za supereksem przemawia kilka argumentów Jeżeli chodzi o dach - do tematu nie doszliśmy Jedynie do dachówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pato87 09.04.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 projekt dg25 bardzo przypadl mi do gustu i w przyszlosci (mam nadzieje niedalekej) w koncu sie za jego budowe zabiore. Tymsamym mam prosbe do budujacych bauherrowski dg25 a przeslanie na maila jakichkolwiek fotek z budowy badz tez chatki ukonczonej. Z gory dziekuje pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts