jerkbait 21.06.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 ja wybralem z tego biura dm27 http://www.dom-parterowy.pl/informacje.php?kategoria=dm&id=dm27 dla mnie poezja zaczynam na wiosne,nic nie przerabiam uwazam to rozmieszczenia pomieszczen dla mnie idealne Witam, też zamierzamy budowac projekt DM 27, czy możesz udielić kilku rad???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula007 16.09.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 witam wszystkich:)my wlasnie jestesmy w trakcie budowy domu dm27:),wprowadzilismy co prawda kilka zmian(ale mysle ze na korzysc).przede wszystkim podpiwniczylismy caly dom,wylalismy strop i teraz ciagna mury parteru:)(oko juz sie cieszy),jeszcze wprowadzilismy zmiane w tych pomieszczeniach miedzy sypialniami tz.polaczylismy w jedno teraz bedzie jedna duza lazienka,z pomieszczenia gospodarczego jest klatka schodowa do piwnicy,mala przerobka z kuchnia niby na korzysc(bo jest bardzo malutka) ale jeszcze nie wiem jak to wyjdzie(za tydzien juz sie okarze),poza tym cala reszta bez zmian.teraz jestesmy na etapie wybierania dachowki,niby mialo byc latwo ale jest z tym naprawde problem.......zdjatka mam,jak tylko znajde troche wiecej czasu to postaram sie cos wkleic.pozdrawiam wszystkich ps.piszcie ,piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SLOWE 02.03.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Witam.mnie także bardzo podobaja się projekty bauherr. Najbardziej dg o1.Od 2 dni nie mogę wejść na stronę z projektami.Mam pytanie czy ktoś ma podobny problem.będę wdzięczna za info.Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salateria 05.07.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 My budujemy dm24 z wielkimi zmianami wewnątrz. Na razie buduje się dobrze (budowlańcy nie narzekają). Ja jak na niego teraz patrzę to taki malutki mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goja74 18.11.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 salateria a jeśli mogę spytac - jak wam wycenili koszt budowy? My ciągle się wachamy......... a to wachanie mnie dobija a w totka coś szóstki trafić nie mogę żeby to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts