ADAMOS48 05.05.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Na temat atestów może się ktoś wypowie jak podkładano atesty z rury silmet na rurę bez gatunkową która nie mogła byc stosowana w instalacjach c.o. c.w.u.itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 05.05.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Zapomniałem ,przedaję tego USMETRIXA od prawie 3 lat i nie miałem z nim żadnych problemów ,ale u siebie nie założył bym żadnych plastików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 05.05.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Zapomniałem ,przedaję tego USMETRIXA od prawie 3 lat i nie miałem z nim żadnych problemów ,ale u siebie nie założył bym żadnych plastików. Oczywiście miedź! Witam po latach i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.05.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Pisałem już kilka razy - weżcie sobie rurke firmowš , równo przetnijcie. A potem to samo z tureckim metrixem czy diamondem. A wtedy widać różnicę gołym okiem. Zwłaszcza jakoć wykonania jednego i drugiego. Co do kraju produkcji - Adamos zgadza się popatrz tylko na jakoć wykonania markowych a niemarkowych i sam wycišgnij wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 06.05.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 A czy poza ozywiona dyskusja nad wyzszoscia/nizszoscia miedzi nad nie-miedzia oraz firmowych rurek nad nie-firmowymi moge prosic was o porade na temat wspolpracy instalacji na pex-ie Metrixa z kominkiem z plaszczem wodnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.05.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 A czy poza ozywiona dyskusja nad wyzszoscia/nizszoscia miedzi nad nie-miedzia oraz firmowych rurek nad nie-firmowymi moge prosic was o porade na temat wspolpracy instalacji na pex-ie Metrixa z kominkiem z plaszczem wodnym? Oczywiście poprzez wymiennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 06.05.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 A czy duzo miejsca zajmie mi ten wymiennik oraz pozostale akcesoria do instalacji z plaszczem wodnym? W tej chwili wiszacy kociol gazowy wraz ze stojacym zasobnikiem cwu 150 l schowane sa w kuchni we wnece o wym. ok. 70 x 50 cm. Ile dodatkowego miejsca bede musial wygospodarowac na montaz instalacji do kominka z plaszczem w.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 07.05.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Grzegoś 63 jasnowidz czy co ,oczywiście że miedż ,i tylko miedż .Pozdrawiam.Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts