redjanar 15.06.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 MAŁO !więcej zdjęć proszę- zwłaszcza środka, w różnych stanach wykończenia (jako poglądowe)czy ten ganek nie "obciąży" za bardzo sylwetki ?daszek jest bardzo zgrabny i na deszcz chyba wystarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silvara6 28.08.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 A na forum Cyrkona cisza jak makiem zasiał, czyżby wszyscy Cyrkonowcy popadli w ferwor pracy???? Szkoda, że nie dzielicie się newsami z budowy:( Jako pierwsza od dłuższego czasu przełamuję ciszę. Pare fotek z budowy: Ps.Czy ma, lub planuje ktoś schody ze schowkiem?Betonowe, czy drewniane? Piszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcir 05.09.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Ja się zbieram do tych zdjęć ale.... "wszyscy Cyrkonowcy popadli w ferwor pracy" Wykorzystuję coraz to krótsze dni. Za miesiąc - dwa WIELKA PRZEPROWADZKA . Obiecuję wkrótce zdjęcia. ps. schody będziemy mieli drewniane zabudowane całe (szafa na ubrania + szafki na buty), no ale my mamy wejście zmienione całkowicie + .... drewniany ganek kolorowe szybki z pracowni witraży .... Pozdrawiamy Wojtek i Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silvara6 07.09.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Trzymam kciuki, byście zdążyli przed świętami, a jednocześnie zazdroszczę Nam coraz częściej chodzą po głowie schody betonowe, z ładnymi drewnianymi trepami.Bardzo zależy mi na schowku na różności typu odkurzacz, mop itd. Może ktoś takie ma? A wieści z pola budowy są takie, iż domek nasz ma od poniedziałku okna i drzwi:wiggle: Fotki soon. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcir 08.09.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 schody betonowe? a można je zamocować do drewnianego stropu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcir 08.09.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 taki mniej więcej mamy zamysł na nasz schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.09.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 ha, silvaro znalazłam Cię tu. zamieszczaj zdjęcia, bo jestem ciekawa Waszego domku. szkoda, że nie prowadzisz dziennika. muszę Was chyba jednak przed zimą jeszcze odwiedzić. pozdrawiam pozostałych Cyrkonowców:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silvara6 15.09.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Obiecane zdjęcia naszego Cyrkona z drzwiami i oknami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silvara6 15.09.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 I strop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 22.09.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 no ładny ten Wasz domek. okna to kolor orzech?u nas chyba jednak nie da się niestety zrobić drewnianego stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silvara6 23.09.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Dzięki Kasiu,tak okna są w kolorze orzech. Co do stropu-taki jaki macie w projekcie ma ogromny plus- położycie go i o nim zapomnicie. Drewniany to jednak trochę zabawy.Ale nie żałujemy, bo już po samym dociążeniu i usztywnieniu efekt jest lepszy niż się spodziewałam. Zresztą strop drewniany był naszym świadomym wyborem.Aktualnie położona została instalacja elektryczna, no może jeszcze nie w 100%, ale już prawie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redjanar 08.11.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 no u nas wystartowało to trochę później niż zakładaliśmy -problemy (wymyślone przez urzędników) w starostwie. Na 21 błędów (wskazanych w piśmie) 20 (!!!) okazało się fałszywych- "oj, nie zauwarzyłam", "no tu nie doczytałam":bash: - też tak mieliście ??? ale ruszyliśmy i fundamenty wyszły z ziemi na razie na tym koniec, dalsze budowanie na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redjanar 23.04.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 wiosna, piękna pogoda, ruszamy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 21.07.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Czy wszyscy Cyrkonowcy powymierali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bawaria 13.09.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Czesc Arol i wszyscy inni, ja jeszcze zyje i mam sie dobrze. Jak ktos ma ochote to na znanym linku znajdzie zdjecia schodow. Zalujemy, ze nasz wymarzony dom stal sie domkiem letniskowym, ale i tak go kochamy i chetnie spedzamy tu urlopy. Postaralem sie o nowe obywatelstwo w kraju, w ktorym mieszkam, Aleksander zaczyna juz tutaj druga klase, ale uczy sie polskiego przez Libratus.Jak Bog da wrocimy na emeryture. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 08.10.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Czesc Arol i wszyscy inni, ja jeszcze zyje i mam sie dobrze. Jak ktos ma ochote to na znanym linku znajdzie zdjecia schodow. Zalujemy, ze nasz wymarzony dom stal sie domkiem letniskowym, ale i tak go kochamy i chetnie spedzamy tu urlopy. Postaralem sie o nowe obywatelstwo w kraju, w ktorym mieszkam, Aleksander zaczyna juz tutaj druga klase, ale uczy sie polskiego przez Libratus.Jak Bog da wrocimy na emeryture. zycze wam wszystkiegonajlepszego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek222 02.06.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witam wszystkich budujących! Mam pytanie odnośnie poddasza... czy któryś z budujących próbował podzielić górny pokój wraz z garderobą na dwa mniejsze? Jak to się prezentuje? Mógłby ktoś wysłać zdjęcia poddasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg1810 06.07.2014 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Witam wszystkich budujących! Mam pytanie odnośnie poddasza... czy któryś z budujących próbował podzielić górny pokój wraz z garderobą na dwa mniejsze? Jak to się prezentuje? Mógłby ktoś wysłać zdjęcia poddasza? właśnie budujemy cyrkon, kończymy dach i mamy na górze podzielony pokój i dodatkowe okno, pokoje mają ok. 10 m2 ściana działowa odsunięta jest od okna 60 cm aby zmieścić szafy, schody będą drewniane pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg1810 06.07.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) zmiany jakie dokonalismy w projekcie to dodatkowe drzwi do kotlowni ( piec Co), mały daszek przed wejście głównym, dodatkowe okno na poddaszu do trzeciego pokoju, otwarte drewniane schody, rezygnacja z okna dachowego nad klatka schodowa i podniesienie poddasza o 2 pustaki dzięki czemu pow. użytkowa się zwiększy Edytowane 6 Lipca 2014 przez meg1810 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekkr 09.05.2015 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Cześć. Zastanawiamy się z żoną nad wyborem projektu Cyrkona z racji ograniczonego budżetu. Czy jest tu ktoś z południa kraju, kto już przynajmniej zaczął budowę, z kim moglibyśmy pogadać o ewentualnych zmianach w projekcie, lub zobaczyć dom na żywo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts