Frankai 21.02.2002 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 No właśnie Skunks. Ja jak szukałem projektu (przeglądnąłem chyba tysiące) dla siebie, to nie mogłem znaleźć przyzwoitego projektu na moją szerokość działki 18 (później 19m). Czułem się olany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.02.2002 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 No nie, tu przesadziles ..... moze nie olany .... lekko obsikany Za ponadnormatywne standarty luksusu trzeba placic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 21.02.2002 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 Pitbull - czy ponadnormatywnym standardem określasz dom na działce szerokości 19m, poddasze użytkowe, salon, kuchnia, gabinet, pomieszczenie gospodarcze, spiżarnia, garaż połączony z domem, 3 sypialnie, garderoba i 2 łazienki. To były moje wymagania. Dużo spośród nas ma taki program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.02.2002 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 Duza czesc osob buduje domki o pow, 100 m2 w parterze (takie prezentuje Murator). W tym kontekscie Ty juz masz ponad standart. Ile masz powierzchni dzialki i jaki ksztalt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 21.02.2002 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 Prostokąt 19x35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.02.2002 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 Powierzchnia niby nie duza ale ustawna, bo prostokat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 21.02.2002 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 Frankai, nie narzekaj, widziałam Twój projekt i oceniam go jako mocno ponadnormatywny, przynajmniej w kontekście "Domu dostępnego". Ścięte narożniki, ukośnie postawiony garaż, przeszklony wykusz, niebanalne schody to nie są standardowe rozwiązania projektów typowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2002 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 skunksie-cos mi tu pachnie kretactwem. przeciez w ladnym domu projekty sa bardzo tradycyjne i roznych projektantow.a swoja droga czy ktos widzial forum proszynskiego-abcdom?dno zupelne.a wm taki zarozumialy, ze ho, ho, w ogole nie przyjmuje uwag od ludzi.i dno jest jak bylo.skunksie-moze oni ci dali tyle gazet,bo chcieli abys sobie juz poszedl-no wiesz, ten zapach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.02.2002 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 Ale tu towarzystwo dozarte .... coraz lepiej sie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 21.02.2002 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 Alanta - dom stał się taki, bo spodobało się nam co zaproponował architekt. Początkowo naprawdę szukałem czegoś skromniejszego, a teraz, o czym już pisałem, nie bawiłbym się jednak w takie komplikacje. Mam chociaż nadzieję, że efekt końcowy wynagrodzi cały ten trud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2002 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 Ja też chce zobaczyć twoj dom Frankaiu!Zaintrygowała mnie opowiesc Alanty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 21.02.2002 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 Opalko - zapraszam na wizję lokalną. Z Warszawy to tylko 4h pociągiem lub samochodem. Dom może być ciekawy, tylko czy kasy starczy. Już myślę czy nie zrezygnować z klinkieru. Widzieliśmy z żoną schody-cuda, ale zamiast normalnych 6 tys. trzeba by wydać 35. Tym to sposobem domek będzie może ładny, ale bez przesady. 220m2 podłóg, ok.160-170 użytkowej i poddasze użytkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2002 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Rozumiem, że tym sposobem do rubryki "Znani budują" proponujemy jako uczestnicy Forum dom Frankai-a. Osoba na naszym Forum bez wątpienia znana. Tylko prosimy dużo zdjęć, jak chciał pitbull... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.02.2002 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Moze byc, tylko on jeszcze nie zrobil ale trudnosci i przeciwnosci losu, nie mowiac o ludzkiej zlosliwosci ktore pokonuje pchajac "wozek budowy" to z przyjemnosci wyslucham. No i fakt .... zdjecia, zdjecia .... nie musi byc skonczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.02.2002 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Ja jednak może trafię do rubryki "Z doświadczeń czytelników" (czyli "Nieznani budują" jak to proponuje Pitbull) a jak mi się nie uda to do "Bodajbyś dom sobie budował" A teraz poważnie propozycję wstępną od pana Paplińskiego już dostałem, ale jest jeszcze trochę zbyt wcześnie, bo jak pisze Pitbull dopiero "pcham wózek budowy". Przy spotkaniach towarzyskich, opowiem trochę o "pchaniu", a jak dopcham to może zobaczycie efekt w naszym pisemku. Dziękuję tym wszystkim, którzy tu mi w tym pomagają. Proponuję jednak już wrócić do tematu wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.02.2002 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Dobra wracam .... ZDJECIA, ZDJECIA, ZDJECIA. Precz ze znanymi niezdjeciowymi,bo ludzie ogladaja i zdjecia sobie chwala.Na to przyjdzie dla WAS jedna rada, robcie zdjecia albo WAM biada !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.02.2002 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Słuchajcie.A może redakcja pozwoli i w jakiś sposób umożli nam oglądanie zdjęć na forum.Ja akurat mam zeskanowane zdjęcia - kroniki , a być może i Wy takie macie.I już możemy pooglądać swoje "wymarzone" (a przy okazji siebie i otoczenie no nie ?Tylko jak je tu wrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.02.2002 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Nie mam nic naprzeciw, ale tylko dla zalogowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 22.02.2002 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2002 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 aaaaaaa, to Ty skunksie-anonimie. Wiec jednak masz kilka twarzy (i przez to odp. wiecej gruczołow oczywiscie) czy moge liczyc,ze w koncu sie przedstawisz.....a moze bedzie mozna Cie spotkac w saloniku>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts