Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Znani tez buduja"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 122
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pitbull - czy ponadnormatywnym standardem określasz dom na działce szerokości 19m, poddasze użytkowe, salon, kuchnia, gabinet, pomieszczenie gospodarcze, spiżarnia, garaż połączony z domem, 3 sypialnie, garderoba i 2 łazienki. To były moje wymagania. Dużo spośród nas ma taki program.

skunksie-cos mi tu pachnie kretactwem. przeciez w ladnym domu projekty sa bardzo tradycyjne i roznych projektantow.

a swoja droga czy ktos widzial forum proszynskiego-abcdom?dno zupelne.a wm taki zarozumialy, ze ho, ho, w ogole nie przyjmuje uwag od ludzi.i dno jest jak bylo.

skunksie-moze oni ci dali tyle gazet,bo chcieli abys sobie juz poszedl-no wiesz, ten zapach.....

Alanta - dom stał się taki, bo spodobało się nam co zaproponował architekt. Początkowo naprawdę szukałem czegoś skromniejszego, a teraz, o czym już pisałem, nie bawiłbym się jednak w takie komplikacje. Mam chociaż nadzieję, że efekt końcowy wynagrodzi cały ten trud.

Opalko - zapraszam na wizję lokalną. Z Warszawy to tylko 4h pociągiem lub samochodem. Dom może być ciekawy, tylko czy kasy starczy. Już myślę czy nie zrezygnować z klinkieru. Widzieliśmy z żoną schody-cuda, ale zamiast normalnych 6 tys. trzeba by wydać 35. Tym to sposobem domek będzie może ładny, ale bez przesady. 220m2 podłóg, ok.160-170 użytkowej i poddasze użytkowe.

Ja jednak może trafię do rubryki "Z doświadczeń czytelników" (czyli "Nieznani budują" jak to proponuje Pitbull) a jak mi się nie uda to do "Bodajbyś dom sobie budował" :wink:

A teraz poważnie propozycję wstępną od pana Paplińskiego już dostałem, ale jest jeszcze trochę zbyt wcześnie, bo jak pisze Pitbull dopiero "pcham wózek budowy". Przy spotkaniach towarzyskich, opowiem trochę o "pchaniu", a jak dopcham to może zobaczycie efekt w naszym pisemku. Dziękuję tym wszystkim, którzy tu mi w tym pomagają. Proponuję jednak już wrócić do tematu wątku.

Słuchajcie.

A może redakcja pozwoli i w jakiś sposób umożli nam oglądanie zdjęć na forum.

Ja akurat mam zeskanowane zdjęcia - kroniki , a być może i Wy takie macie.

I już możemy pooglądać swoje "wymarzone" (a przy okazji siebie i otoczenie no nie ?

Tylko jak je tu wrzucić?