skunks 22.02.2002 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 23.02.2002 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2002 Ja numer z pampersem Walendziekiem na okładce zostawiłem w kiosku i specjalnie nie kupiłem.Nie chcę czytać jak to klasa polityczna z nędznej pensji 10000 brutto (też miałem taką jak zaczynałem budowę) dogadza sobie i buduje bez problemów.Ja budowę rozłożyłem na 3-4 lata i robię to kosztem wielu wyrzeczeń. A tu mi redakcja pokazuje gębę chłopka z układów politycznych, którzy kręcą nieruchomościami, lokalami, działkami i zagospodarowaniem przestrzennym.REDAKCJO, znani owszem, ale proszę nie politycy, bo na nich większość społeczeństwa ma alergię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2002 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2002 a w ktorym numerze był Wiesio. tak sie sklada, ze ja nie mam na niego alergii a wrecz go lubie.(nie naleze do wiekszosci-na szczescie) od nieruchomosci to sa akurat inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.02.2002 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2002 Walendziak na okładce jeszcze nie był. Nie zasłuzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.02.2002 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2002 Walendziak byl chyba w Muratorze. Ale na politykow tez mam alergie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2002 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2002 I co redakcjo?Korzystaliście z opcji Walendziaka?To teraz zaproście np. Szmajdzińskiego.On pożyczył kasę od kumpla, bo podobno buduje.Opiszcie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekM 20.03.2002 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 A może w wątku "Znani też budują" umieścić reportaże z naszych budów. Idę o zakład, że było by to dla wszystkich ciekawsze a w końcu my też jesteśmy dla siebie "znani". Co o tym sądzą Forumowicze a co sądzi Redakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.03.2002 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 Jestem za, bedzie to dla mnie o wiele ciekawsze niz dotychczasowa formula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 20.03.2002 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 Mnie nie przeszkadza czy znani, czy nieznani, ale za to przeszkadza mi brak zdjęć do tych artykułów. A dla sprostownia nakład kupowany Muratora to 100 tys! Wiem z pewnego źródła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.03.2002 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 Alicjanko - raczej z niedokońca pewnego Jest organizacja, która kontroluje nakłady i może im można zaufać. Zwyle gazety podają nakład i jeżeli są monitorowani, to zaraz obok to podają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.03.2002 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2002 I znowu w nowym Muratorze nie ma zdjec o ktorych sie tyle nagadalem. Oj .... bo sie pogniewamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.03.2002 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2002 Pitbull - jeszcze się "nie gniewaj" - okres wydawniczy trwa 3 miesiące, jeżeli więc od Twojej wypowiedzi minie tyle czasu i nie zobaczy tego co chciałeś, to wtedy masz prawo się obrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.03.2002 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2002 Masz racje ale redakcja sie nie ustosunkowala do postulatu w zwiazku z tym nie wiem czego mam oczekiwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.03.2002 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2002 Fakt, że mogliby coś skrobnąć, ale ni bój się - czytają, a zresztą wrzuciliśmy im ten wątek ustnie na spotkaniu do przemyślenia. Lubisz niepodzianki? Może będzie i dla Ciebie w majowym numerze. Oczywiście nie mam przecieków, tylko tak sobie gdybam, bo może spełnienie Twojego życzenia zajmie dodatkowy miesiąc lub dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.03.2002 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2002 Dobra, czekam, anie drgne, ale szczeka sama chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 25.03.2002 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 Nie rozumiem o co Wam chodzi, przecież w Muratorze również opisywane są historie budowy domów przez "zwykłych" ludzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.03.2002 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 Ryniu - np. mi chodzi o to, by pokazać naprawdę ładny, mały domek tanio wykonany. No wiesz taki z klasą choc mały a nie tylko ładne Rezydencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.03.2002 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 Ryniu, nie znani sa ze zdjeciami i z tych artykulow mozna sie czego dowiedziec i ogladnac zdjecia, a znaczna wiekszosc "znanych" jest tylko jakims opisem wyobrazen, ktore z powodu braku zdjec trudno skonfrontowac z wypowiedziami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 25.03.2002 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 Nie gniewajcie się, ale jak dla mnie to robicie z igły widły! 1. To jest zazwyczaj jedna strona, której czytanie można pominąć, 2. Dom znanych to nie jest koniecznie zaraz rezydencja (p. dom Tadeusza Rossa na przykład), 3. Ciekawe jest poczytać o podejściu do budowy domu przez znanych ludzi (to może być inspirujące). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.03.2002 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 Ryniu - jasne że się tu nie gniewamy. Ja i tak już czytam może ze 20% zawartości (już po opuszczeniu reklam) pisma. Chciałbym jednak poczytać i zobaczyć jak jakiś Znany (lub architekt w rozważaniach o architekturze) pokazuje urządzony na tip-top i to przy niezbyt dużej kasie domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts