Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Znani tez buduja"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 122
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja numer z pampersem Walendziekiem na okładce zostawiłem w kiosku i specjalnie nie kupiłem.

Nie chcę czytać jak to klasa polityczna z nędznej pensji 10000 brutto (też miałem taką jak zaczynałem budowę) dogadza sobie i buduje bez problemów.

Ja budowę rozłożyłem na 3-4 lata i robię to kosztem wielu wyrzeczeń.

A tu mi redakcja pokazuje gębę chłopka z układów politycznych, którzy kręcą nieruchomościami, lokalami, działkami i zagospodarowaniem przestrzennym.

REDAKCJO, znani owszem, ale proszę nie politycy, bo na nich większość społeczeństwa ma alergię.

• 3 weeks później...
Fakt, że mogliby coś skrobnąć, ale ni bój się - czytają, a zresztą wrzuciliśmy im ten wątek ustnie na spotkaniu do przemyślenia. Lubisz niepodzianki? Może będzie i dla Ciebie w majowym numerze. Oczywiście nie mam przecieków, tylko tak sobie gdybam, bo może spełnienie Twojego życzenia zajmie dodatkowy miesiąc lub dwa.

Nie gniewajcie się, ale jak dla mnie to robicie z igły widły! 1. To jest zazwyczaj jedna strona, której czytanie można pominąć, 2. Dom znanych to nie jest koniecznie zaraz rezydencja (p. dom Tadeusza Rossa na przykład), 3. Ciekawe jest poczytać o podejściu do budowy domu przez znanych ludzi (to może być inspirujące).

Ryniu - jasne że się tu nie gniewamy. Ja i tak już czytam może ze 20% zawartości (już po opuszczeniu reklam) pisma. Chciałbym jednak poczytać i zobaczyć jak jakiś Znany (lub architekt w rozważaniach o architekturze) pokazuje urządzony na tip-top i to przy niezbyt dużej kasie domek.