Macias 21.05.2002 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 Tak po zdjeciu sie domyslilem zes z mojego regionu Do Bydgoszczy bliziutko. Pozdrawiam cie serdecznie. Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 21.05.2002 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 Nawzajem! Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.05.2002 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 No, cus drgnelo, delikatnie ale zawsze.Prezentowanie "znanej Pani" na tle domu i kominka juz co nieco mi naswietla, ale chcialbym zeby to jeszcze bylo dalej posuniete.Artykul od domu Alicji czy raczej o jej wybieraniu uwazam za udany i przydatny dla zainteresowanych. Z drugiej strony trudno zeby nie byl "udany" jesli reklamuje projekty lansowane przez Murator. Reasumujac wole czytac tego typu artykuly o mniej znanych niz te ktore sa o "znanych". Braukje mi tylko podanych lub opisanych technicznych rozwiazan. Ale to co zostalo xzaprezentowane w czerwcowym numerze juz zmierza ku lepszemu. I za to dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts