RoMar 27.04.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Problem mam całkiem poważny, prosze nie traktowac tego jako niesmaczny dowcip. Na placu budowy mam kibelek, a konkretnie rzecz biorac dziure w ziemi na której stoi drewniana chatka (kupiliśmy go razem z działką, nie jest on naszym tworem). Z racji jej uzywania, wiadomo co sie dzieje. Raz, ze usiluje znalezc sposob na neutralizacje smrodku, dwa - chce jakos pozbyc sie zawartosci. Sa podobno środki, których używa się w toaletach turystycznych, czy TOI-TOI'kach, które rozprawiaja sie z zawartoscia, ale nie wiem gdzie tego szukac. Moze ktos moglby poradzic? Moze istnieja jakies domowe sposoby na pozbycie sie klopotu (poza wlaniem do srodka wiadra chloru ). Serdecznie prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 bakterie ktore sa uzywane do POŚ. Rozkladaja nieczystości, smrodek też.Zapytaj w ogrodniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.04.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Płyny do toalet turystycznych to ostra chemia. O ile się nie mylę formaldehyd. Bakteryjki są równie skuteczne. Szukaj w hipermarketach budowlanych, sklepach ogrodniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts