Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DEMENTI :)))))

Aggi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

A w jakim celu Ty to dementujesz? :roll:

nachodzą Cię ludzie z pytaniami?

bo ktos nawet zdjecia wklejal dlugiego z Zielona ze spotkania forumowiczow :-?

A pewnie i nachodza

Tez nie mysle , ze to dlugi , bo dlugi pisze co mysli pod swoim nickiem , niemniej sugestia willdseahorse. byla jednoznaczna .

Ciekawe kto to jest w/w? :o

A w jakim celu Ty to dementujesz? :roll:

nachodzą Cię ludzie z pytaniami?

bo ktos nawet zdjecia wklejal dlugiego z Zielona ze spotkania forumowiczow :-?

A pewnie i nachodza

Tez nie mysle , ze to dlugi , bo dlugi pisze co mysli pod swoim nickiem , niemniej sugestia willdseahorse. byla jednoznaczna .

Ciekawe kto to jest w/w? :o

A ja wogole odbieram tego jasia tak, ze pisal co mysli wlasnie, a poziej sie wystraszyl ze ktos sie skapnal kim on jest ( ktos sugerowal ze IP mozna sprawdzic) to wywrocil kota ogonem ze to byla prowakacja i żarcik. Ale oczywista moge sie mylic. Jak dla mnie zarciki niesmaczne byly.

rrmi matko z córką ten Twój emblemacik ....... :lol: :wink:

cóż za spojrzenie ... :wink:

Dzień dobry :)

Wszystkich zainteresowanych zapewniam, że niejaki jasiu2007 jest bytem niezależnym i kolega długi nie ma z tym NIC wspólnego

No cóż....forum jak forum....widzę, że wszędzie tak samo :) ...podchody....docinki....itp...itd.....normalnie życie :-? ...nie chciałem się wypowiadać...bo i nie znam nikogo stąd bliżej ;) ...ani nie mam za dużo postów :cry: ....ale....zastanowiło mnie jak łatwo powiedzieć, że to żart-prowokacja był :o ...a nie jak napisałem wcześniej ruszyło :oops: ....jeśli żart to nie lekko....ale bardzo niesmaczny....jeśli prowokacja to raczej nie na miejscu...(no chyba że to SB ;) ) ....no i jak łatwo osoba zainteresowana przeszła nad tym do porządku dziennego? :o ....czy to znajomy...czy przyjaciel...to nie robi się takich żartów...bo co z głowy....to z myśli...czy jakoś tak :wink:

No i te dementi :) ....to już cztery osoby są w to zamieszane....żartowniś....domniemany żartowniś...bohaterka żartu...no i adwokat ;) ...normalnie nowela wyszła :)

Pozdrawiam

PS.

Nie chciałem nikogo obrazić....ot takie moje przemyślenia :wink:

Czyżby kolejny dowód na rozbieżność reala z wirtualnem?

....ruszyło mnie jak łatwo powiedzieć, że to żart-prowokacja był :o ....jeśli żart to nie lekko....ale bardzo niesmaczny....jeśli prowokacja to raczej nie na miejscu...(no chyba że to SB ;) ) ....no i jak łatwo osoba zainteresowana przeszła nad tym do porządku dziennego? :o ....czy to znajomy...czy przyjaciel...to nie robi się takich żartów...bo co z głowy....to z myśli...czy jakoś tak :wink:

No i te dementi :) ....to już cztery osoby są w to zamieszane....żartowniś....domniemany żartowniś...bohaterka żartu...no i adwokat ;) ...normalnie nowela wyszła :)

a za moment wyjdzie thriller psychologiczny jak jeszcze parę osób tak się przejmie :wink: ,

a co do dementi - to skoro widzę fotę mojego kumpla długiego i koleżanki Zielonookiej, a później pada stwierdzenie jakoby to długi wystąpił tu jasiem2007 i wszyscy w to wierzą, a ja mam pewność, że to nie długi, to dementuję i tyle. Dla ścisłości - gdyby kogoś poniosła wyobraźnia - jasiu2007 to także nie ja.

Witam

Acha....dziekuję za wyjaśnienia :) ....skoro sam zainteresowany nie widział powodu by to dementować....ktoś musiał :)

Tak czy owak....dziekuję za wyjaśnienie.

Pozdrawiam

Marc

PS.

Wszystkim już obcującym z długim weekendem...życzę słońca...oraz zimnego piwka w doborowym towarzystwie :) :)