Aggi 27.04.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Wszystkich zainteresowanych zapewniam, że niejaki jasiu2007 jest bytem niezależnym i kolega długi nie ma z tym NIC wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 27.04.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A kto to jest Jasiau ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.04.2006 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A kto to jest Jasiau ???? ojej - nie Jasia U. (jak zwykle baby Ci w głowie) tylko jasiu2007 - osobnik, który skołował Zielonooką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.04.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Wszystkich zainteresowanych zapewniam, że niejaki jasiu2007 jest bytem niezależnym i kolega długi nie ma z tym NIC wspólnego A w jakim celu Ty to dementujesz? nachodzą Cię ludzie z pytaniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.04.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A w jakim celu Ty to dementujesz? nachodzą Cię ludzie z pytaniami? bo ktos nawet zdjecia wklejal dlugiego z Zielona ze spotkania forumowiczow A pewnie i nachodza Tez nie mysle , ze to dlugi , bo dlugi pisze co mysli pod swoim nickiem , niemniej sugestia willdseahorse. byla jednoznaczna . Ciekawe kto to jest w/w? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.04.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 to ja juz nic nie czaje ... ale co mi tam ... w koncu mowi sie ze jak czlowiek zrozumie wszystko to umiera ... a ja chce pożyc jeszcze troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.04.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 A w jakim celu Ty to dementujesz? nachodzą Cię ludzie z pytaniami? bo ktos nawet zdjecia wklejal dlugiego z Zielona ze spotkania forumowiczow A pewnie i nachodza Tez nie mysle , ze to dlugi , bo dlugi pisze co mysli pod swoim nickiem , niemniej sugestia willdseahorse. byla jednoznaczna . Ciekawe kto to jest w/w? A ja wogole odbieram tego jasia tak, ze pisal co mysli wlasnie, a poziej sie wystraszyl ze ktos sie skapnal kim on jest ( ktos sugerowal ze IP mozna sprawdzic) to wywrocil kota ogonem ze to byla prowakacja i żarcik. Ale oczywista moge sie mylic. Jak dla mnie zarciki niesmaczne byly. rrmi matko z córką ten Twój emblemacik ....... cóż za spojrzenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 28.04.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Po pierwsze koś mnie wrabia po drugie robi to w sposób nieudolny po trzecie jak dorwę jasia to urwę głowę i ........ po czwarte za sugerowanie ....... będę musiał zbić konika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 28.04.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dzień dobry Wszystkich zainteresowanych zapewniam, że niejaki jasiu2007 jest bytem niezależnym i kolega długi nie ma z tym NIC wspólnego No cóż....forum jak forum....widzę, że wszędzie tak samo ...podchody....docinki....itp...itd.....normalnie życie ...nie chciałem się wypowiadać...bo i nie znam nikogo stąd bliżej ...ani nie mam za dużo postów ....ale....zastanowiło mnie jak łatwo powiedzieć, że to żart-prowokacja był ...a nie jak napisałem wcześniej ruszyło ....jeśli żart to nie lekko....ale bardzo niesmaczny....jeśli prowokacja to raczej nie na miejscu...(no chyba że to SB ) ....no i jak łatwo osoba zainteresowana przeszła nad tym do porządku dziennego? ....czy to znajomy...czy przyjaciel...to nie robi się takich żartów...bo co z głowy....to z myśli...czy jakoś tak No i te dementi ....to już cztery osoby są w to zamieszane....żartowniś....domniemany żartowniś...bohaterka żartu...no i adwokat ...normalnie nowela wyszła Pozdrawiam PS. Nie chciałem nikogo obrazić....ot takie moje przemyślenia Czyżby kolejny dowód na rozbieżność reala z wirtualnem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.04.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dzisiaj jade w Bieszczady i ze tak powiem wali mnie wszystko w cyc i nawet nie wspołczuje tym co mają problemy z wlasną osobowoscią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.04.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dzisiaj jade w Bieszczady i ze tak powiem wali mnie wszystko w cyc i nawet nie wspołczuje tym co mają problemy z wlasną osobowoscią ... mi tez zwisa kalafiorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.04.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 mowi sie dorodnym kalafiorem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.04.2006 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 ....ruszyło mnie jak łatwo powiedzieć, że to żart-prowokacja był ....jeśli żart to nie lekko....ale bardzo niesmaczny....jeśli prowokacja to raczej nie na miejscu...(no chyba że to SB ) ....no i jak łatwo osoba zainteresowana przeszła nad tym do porządku dziennego? ....czy to znajomy...czy przyjaciel...to nie robi się takich żartów...bo co z głowy....to z myśli...czy jakoś tak No i te dementi ....to już cztery osoby są w to zamieszane....żartowniś....domniemany żartowniś...bohaterka żartu...no i adwokat ...normalnie nowela wyszła a za moment wyjdzie thriller psychologiczny jak jeszcze parę osób tak się przejmie , a co do dementi - to skoro widzę fotę mojego kumpla długiego i koleżanki Zielonookiej, a później pada stwierdzenie jakoby to długi wystąpił tu jasiem2007 i wszyscy w to wierzą, a ja mam pewność, że to nie długi, to dementuję i tyle. Dla ścisłości - gdyby kogoś poniosła wyobraźnia - jasiu2007 to także nie ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 28.04.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witam Acha....dziekuję za wyjaśnienia ....skoro sam zainteresowany nie widział powodu by to dementować....ktoś musiał Tak czy owak....dziekuję za wyjaśnienie. Pozdrawiam Marc PS. Wszystkim już obcującym z długim weekendem...życzę słońca...oraz zimnego piwka w doborowym towarzystwie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.04.2006 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witam Acha....dziekuję za wyjaśnienia ....skoro sam zainteresowany nie widział powodu by to dementować....ktoś musiał Acha - proszę. Zainteresowany widział powód, tylko mu się nie chciało pisać, a ja jestem uczynna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 28.04.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witam W takim razie...jeszcze raz ślicznie dziekuję za wyjaśnienia Ech....żeby tak więcej było tak uczynnych osób Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.04.2006 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ech....żeby tak więcej było tak uczynnych osób a mniej - jadowitych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 28.04.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witam Hmm.... No cóż....powiem inaczej....mam przerwę śniadaniową....a podczas niej skupiam się na śniadanku przygotowanym przez moją połówkę....ale nigdy na jadowitości Za daleko wyciągnełaś wniosek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.04.2006 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 dlaczego uważasz, że to pod Twoim adresem... ? eee nieważne, skupiaj sie na śniadanku - smacznego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.04.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Skonczmy juz te usprawiedliwianie sie . Wiem , akurat ja wiem , jak nieporecznie tlumaczyc sie z tego , ze nie jest sie jeleniem. Przechodzilam to przy ostatnim banowaniu Milego lykendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts