Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DEMENTI :)))))

Aggi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Majka nie denerwuj mnie z rana :lol: :D

Jest tez zdjecie Zielonej z nie przymierzajac Rydzem i co?

(PRZEPRASZAM RYDZU) :oops:

Akurat ktos wkleil zdjecie z dlugim

jak z rana, mnie juz sennośc poludniowa ogarnia 8)

Nie ma mozliwości, aby wszyscy potwierdzili to dementi, strasznie nudno sie zrobi :lol:

Witam

Acha....dziekuję za wyjaśnienia :) ....skoro sam zainteresowany nie widział powodu by to dementować....ktoś musiał :)

Tak czy owak....dziekuję za wyjaśnienie.

Pozdrawiam

Marc

PS.

Wszystkim już obcującym z długim weekendem...życzę słońca...oraz zimnego piwka w doborowym towarzystwie :) :)

A w zasadzie to o co ci chodzi???????????????????

Mam jakieś niejasne wrażenie , że próbujesz coś mi powiedzieć tylko nie wiem czy brak ci odwagi czy nie możesz sformułować myśli ??

Witam

Acha....dziekuję za wyjaśnienia :) ....skoro sam zainteresowany nie widział powodu by to dementować....ktoś musiał :)

Tak czy owak....dziekuję za wyjaśnienie.

Pozdrawiam

Marc

PS.

Wszystkim już obcującym z długim weekendem...życzę słońca...oraz zimnego piwka w doborowym towarzystwie :) :)

Mam jakieś niejasne wrażenie , że próbujesz coś mi powiedzieć tylko nie wiem czy brak ci odwagi czy nie możesz sformułować myśli ??

odwagi to nie ma "jasiu" - przyznalby sie kim jest i byloby po sprawie - znaczy po dementi :)

wiesz co długi, wczytałam się w ten wywód znad bułki śniadaniwej, dwa razy porawiany, licznie przerywany trzykropkiem i tak mi się widzi, że marcychna nam imputuje, że to ja Cię wrabiam :lol: :lol:

i to mnie nasuwa wątpliwość - co on może mieć włożone do kanapki? :-?

Nie wiem tylko czy jest sens zajmować się kimś takim.

Ja w każdym bądź razie nie będę latał i tłumaczył się z każdego smrodku który gdzieś się na forum pojawi.

On może sobie imputować ,że to TY ale mnie to ryba :wink: znamy się troszkę zbyt długo.

Wqrwia mnie tylko jedno ,że tacy ludzie jątrzą ,nie wiem z jakiego powodu ale być może boli ich ,że gdzieś tu na forum tworzy się fajna grupa ludzi zamiast otwarcie powiedzieć co ich boli .

Jak ktoś ma coś do mnie to zapraszam na priv, jeśli ktoś chce podam nr.tel , jak trzeba to wsiądę w auto i przyjadę i możemy sobie pogadać .

osz :o chce go wziąć na boczek :o

Muszę uważac na slowo pisane, bo jeszcze kufel poleci w moja stronę :lol:

to ja sobie idę 8)

sugerujesz ,że poziom dyskusji jest jak pod budką z piwem . Uwierz mi,że napewno nie z mojego powodu.

no dobra, chciałam was rozweselić.

Najwyraźniej nie wiem co się dzieje :roll:

to ja sobie idę 8)

sugerujesz ,że poziom dyskusji jest jak pod budką z piwem . Uwierz mi,że napewno nie z mojego powodu.

nie ma wtym nic wesołego . Trafił się jakis tłuk (bo marcychna raczej jest płci męskiej) i próbuje jątrzyć w imię nie znanych mi celów.

Zmienia swoje wypowiedzi które po zmianach zyskują zupełnie inna treść.

Łatwo być anonimowym ?????

to ja sobie idę 8)

nie ma wtym nic wesołego . Trafił się jakis tłuk (bo marcychna raczej jest płci męskiej) i próbuje jątrzyć w imię nie znanych mi celów.

chyba troszke przesadzasz :roll:

ja nie zauwazylam jatrzenia lecz zwrocenie uwagi na to ze dziwne sie marcychnie wydaje za Aggi dementuje pogloski ze Długi to nie jasiu a nie sam Długi.

A Twoja agresja jest duza - wal sie do rrmi? coz takiego napisala?

Moze cos na uspokojenie?

Zielonooka doskonale wie kim jestem i to wystarcza, zgodnie z obietnicą nikomu tego nie powie, w żadnym miejscu nie pisałem kim jestem i niczego nie sugerowałem, tak jak pisałem od wczoraj wszystkiemu zaprzeczam, więc koniec tematu....

a dyskusja w tym temacie, patrzcie powyżej pokazała że kilku osobom na forum zalezy tylko i wyłącznie na kłótniach, to przykre

cała ta sytuacja miała pokazać kto jest szczery a kto nie i to się udało....

koniec tematu

chyba troszke przesadzasz :roll:

ja nie zauwazylam jatrzenia lecz zwrocenie uwagi na to ze dziwne sie marcychnie wydaje za Aggi dementuje pogloski ze Długi to nie jasiu a nie sam Długi.

A Twoja agresja jest duza - wal sie do rrmi? coz takiego napisala?

Moze cos na uspokojenie?

Jeżeli nie zauważyłaś to napewno nie ma ani w moich wypowiedziach ani w mojej osobowości grama agresji. Wal sie ma wyraźne zabarwienie pejoratywne i choć można tu było użyć innego słowa np . daj se siana czy spadaj (z tym jeleniem ) to myślę ,że z rrmi poznaliśmy się na tyle ,że absolutnie nie weźmie mi tego za złe i tylko ją to ubawi.

I dlaczego niby to dziwne ,że Aggi dementuje jakieś niesmaczne pogłoski.Zapytała czy Jasiu to ja dostała odpowiedź i raczyła ją skomentować. Jej prawo a ja nie mam nic przeciwko temu .

A marcychna jesli ma jakies wątpliwości to powinna je wyjaśniać kierując pytania do zainteresowanych osób a nie wypuszczając w powietrze demagogicznego bąka.

Witam

Szanowni Państwo...widzę, że się sporo tego uzbierało...niestety po przeczytaniu zrobiło mi się jakoś dziwnie :( ....odpowiem po kolei :

dlaczego uważasz, że to pod Twoim adresem... ?

eee nieważne, skupiaj sie na śniadanku - smacznego !

Przepraszam...myślałem, że to chodzi o mnie tylko my pisaliśmy...więc z tąd wniosek ;) ....nie moim zamiarem była jakakolwiek zjadliwość...czy cóś takiego....po prostu luźna rozmowa :)

O nic mi nie chodzi :) ...nie jestem nikim ważnym żeby Ci prawić kazania...od tego są rodzice 8) ....(przepraszam, nie chcę dotkąć Twoich rodziców...piszę ogólnie :) )....nie, nie chciałem Ci nic powiedzieć...wymieniałem pisemnie myśli z Aggi...i chodziło mi oto, że skoro kogoś sprawa bezpośrednio dotyczy....to pierwsza jest właśnie ta osoba...do wyjaśnień...i tyle....ale o tym to wszyscy wiedzą prawda?

Nie brakuje mi odwagi...czego dowodem jest ten list....a może nie? :roll: ...umiem formułować myśli....i skoro mnie nie znasz...to proszę nie oceniaj mnie....tym bardziej w taki sposób :evil: nie zrobiłem Ci nic złego....a zasady forum internetowych wszystkim są znane...i każdy może się na nich wypowiadać...bez wzg. na ilość postów....czy znajomości....a skoro temat jest ogólnie dostępny....chciałem także napisać to co myślę....nie spodziewałem się takiego ataku :(

wiesz co długi, wczytałam się w ten wywód znad bułki śniadaniwej, dwa razy porawiany, licznie przerywany trzykropkiem i tak mi się widzi, że marcychna nam imputuje, że to ja Cię wrabiam

i to mnie nasuwa wątpliwość - co on może mieć włożone do kanapki?

Tak...masz rację poprawiałem...mojego posta...co też sam napisałem....a i skrypt sam dopisał datę i godzinę....często się zdaża...tekże i na tym forum, że człowiek źle dobierze słowa...i dzięki Bogu jest funkcja popraw ;) .....dlatego z niej skorzystałem ;) ....albo jest i druga opcja....nie mogą sformułować myśli :cry: ....proszę sama wybierz opcja jeden....lub opcja 2? :cry:

Nie jadłem kanapek ;) .....tylko sałatkę cesarską....a na deser wz-tkę ;) :oops:

Nie wiem tylko czy jest sens zajmować się kimś takim.

Ja w każdym bądź razie nie będę latał i tłumaczył się z każdego smrodku który gdzieś się na forum pojawi.

On może sobie imputować ,że to TY ale mnie to ryba znamy się troszkę zbyt długo.

Wqrwia mnie tylko jedno ,że tacy ludzie jątrzą ,nie wiem z jakiego powodu ale być może boli ich ,że gdzieś tu na forum tworzy się fajna grupa ludzi zamiast otwarcie powiedzieć co ich boli .

Jak ktoś ma coś do mnie to zapraszam na priv, jeśli ktoś chce podam nr.tel , jak trzeba to wsiądę w auto i przyjadę i możemy sobie pogadać .

Więc proszę nie zajmuj się mną....ja Cię nie znam...ty mnie też nie znasz...i niech tak zostanie...ponieważ ja nie oceniam nikogo na podstawie kilku zdań....tak jak ty to uczyniłeś....np. myśląc że jątrzę...fajnie, że jest tu taka grupa....nie tylko na forach są takie grupy...wiesz?....i na pewno mnie to nie boli :) ....wręcz przeciwnie....cieszę się czytając Wasze posty :)

Na pewno nie mam nic wesołego....w nazywaniu kogoś "tłukiem"...co do zmiany wypowiedzi już napisałem....a ja nie lubię się powtarzać....takim jestem "TŁUKIEM"

chyba troszke przesadzasz

Dziękuję...oto właśnie mi chodziło :)

Marcychna jest facetem /tak sądzę/ i jak mi sie zdaje - od wielu lat na forum

Tak jestem :) ....o czym świadczą moja forma osobowa w wypowiedziach na forum ;) ...no i moja połówka ;) ...tak...zgadza się...wiele lat na różnych forach...polskich i nie tylko....ale tutaj od niedawna...ale jak długo, tego właśnie teraz już nie wiem.

O rajuuuuu....żem się rozpisałem :oops: ....piwo dla wszystkich, którzy dotrwali do końca ;)

Pozdrawiam serdecznie

Marek Marcychna

[email protected]

http://www.marcychna.prv.pl

PS.

Samochodu nie posiadam....wolę piesze wycieczki ;)

Zielonooka doskonale wie kim jestem i to wystarcza, zgodnie z obietnicą nikomu tego nie powie, w żadnym miejscu nie pisałem kim jestem i niczego nie sugerowałem, tak jak pisałem od wczoraj wszystkiemu zaprzeczam, więc koniec tematu....

a dyskusja w tym temacie, patrzcie powyżej pokazała że kilku osobom na forum zalezy tylko i wyłącznie na kłótniach, to przykre

cała ta sytuacja miała pokazać kto jest szczery a kto nie i to się udało....

koniec tematu

:lol: no i co ? czy jasiu2007 jest szczery? na czym zalezy jasiowi?