długi 28.04.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Zielonooka doskonale wie kim jestem i to wystarcza, zgodnie z obietnicą nikomu tego nie powie, w żadnym miejscu nie pisałem kim jestem i niczego nie sugerowałem, tak jak pisałem od wczoraj wszystkiemu zaprzeczam, więc koniec tematu.... a dyskusja w tym temacie, patrzcie powyżej pokazała że kilku osobom na forum zalezy tylko i wyłącznie na kłótniach, to przykre cała ta sytuacja miała pokazać kto jest szczery a kto nie i to się udało.... koniec tematu Problem Jasiu jest tylko w tym ,że ty się pobawiłeś ale niestety twoje żarty zrobiły się w pewnym momencie troszeczkę niesmaczne a efektem tego było kilka niezbyt miłych komentarzy do mnie na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.04.2006 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Teraz żałuję, że nie poczekałam na powrót Zielonookiej - aczkolwiek miałam wrażenie, że ona właśnie jest przekonana jakoby to był długi. Zapewne sekretu dotrzyma, ale przynajmniej mogłaby metodą eliminacji z grona podejrzanych wykluczyć niewinnych i rozjaśnić tą zupełnie debilną sytuację Ja też mam co do Jasia koncepcję - całkiem prawdopodobną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.04.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Zielona nic wiecej nie wniesie do sprawy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.04.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 zlobiłem przerwe w czytaniu poscików.ale jazda....to jest fantastyczne i skuteczne. Mozna sie fajowo nakrecic ....jade do domciu po kielichu..tak sie jeszcze nie bawiłem ale w sumie jest temat trza czytac ja madrzy radza i słuchac jak zarabiaja posciki na knowaniach ..ja tez tak moge?????????????????????? goraco pozdrawiam ciudownych i wspanialych folumowiczków dajcie luzik jutro winkend i plazowanie pa pa........."idźta wrogi po swe rogi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 28.04.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 No tak, na chwilę szefowej brakło i.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.04.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Miłego Weekendu dla Wszystkich ..........no to tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.04.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 zlobiłem przerwe w czytaniu poscików.ale jazda....to jest fantastyczne i skuteczne. Mozna sie fajowo nakrecic ....jade do domciu po kielichu..tak sie jeszcze nie bawiłem ale w sumie jest temat trza czytac ja madrzy radza i słuchac jak zarabiaja posciki na knowaniach ..ja tez tak moge?????????????????????? goraco pozdrawiam ciudownych i wspanialych folumowiczków dajcie luzik jutro winkend i plazowanie pa pa........."idźta wrogi po swe rogi" Nie mozieś boś Ty niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.04.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Miłego Weekendu dla Wszystkich Dla Ciebie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.04.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 wow... ale mnie knucie ominelo ... zeby spamietac dlugi to nie jasiu (szczęsciarz) marcychna to facet (szczęściarz) rrmi sie wali (szcześciara) selimm w bieszczadach (szcześciarz) zielona dalej z kolezanka (szczęściara) a ja wróciłem od dentysty i jestem smutny i obolały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.04.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Pawson wrocil od dentysty i jest smutny i obolaly ( szczęściarz) - < ja dodatkowo zemdlalam> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Pawson wrocil od dentysty i jest smutny i obolaly ( szczęściarz) - < ja dodatkowo zemdlalam> no co ty .. tylko faceci mdleja u dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.04.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Pawson wrocil od dentysty i jest smutny i obolaly ( szczęściarz) - < ja dodatkowo zemdlalam> no co ty .. tylko faceci mdleja u dentysty no to jeszcze jedna kobieta odlot mialam niezly a powrot jeszcze lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.04.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Pawson wrocil od dentysty i jest smutny i obolaly ( szczęściarz) - < ja dodatkowo zemdlalam> no co ty .. tylko faceci mdleja u dentysty no to jeszcze jedna kobieta odlot mialam niezly a powrot jeszcze lepszy fajnie Ci ... tez jestes szczesciara ... dentystka dodaje ci gratis odloty do zabiegow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 ....................................... a ja wróciłem od dentysty i jestem smutny i obolały ... chyba tego Tobie nie wyrwał http://chefpaul.net/images/dentysa.jpeg pzdr ps - gwoli jasności ... również nie jestem Jasiem ... i nie wiem dlaczego nie mam zdjęcia z zielonooką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.04.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 bylo zle ale nie aż tak .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.04.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 bylo zle ale nie aż tak .... ... no to "całe szczęście" ... teraz kilka dni należy "zalewać dziurę" najlepiej przynajmniej roczną "pigwówką" pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.04.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 bylo zle ale nie aż tak .... ... no to "całe szczęście" ... teraz kilka dni należy "zalewać dziurę" najlepiej przynajmniej roczną "pigwówką" pozdrawiam serdecznie kurcze chef ... ja sam nie destyluje ale u mnie w pracy jest troche specjalistow od pigwowki jak czasem podrzuca butelczyne to jest swieto w domu toz to trunek przedni ... u mnie w ogrodzie bedzie to to roslo na bank a wtedy sie zglosze do ciebie po recepture Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.04.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 ........................... kurcze chef ... ja sam nie destyluje ale u mnie w pracy jest troche specjalistow od pigwowki jak czasem podrzuca butelczyne to jest swieto w domu toz to trunek przedni ... u mnie w ogrodzie bedzie to to roslo na bank a wtedy sie zglosze do ciebie po recepture ... przepis na "pigwówkę" znajdziesz na mojej stronie : http://www.chefpaul.net/nalewki.html ... niebawem czas na "orzechówkę" (tamże) ... bardzo dobrą na wszelakie sprawy związane z "przeżarciem" pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.04.2006 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 zlobiłem przerwe w czytaniu poscików.ale jazda....to jest fantastyczne i skuteczne. Mozna sie fajowo nakrecic ....jade do domciu po kielichu..tak sie jeszcze nie bawiłem ale w sumie jest temat trza czytac ja madrzy radza i słuchac jak zarabiaja posciki na knowaniach ..ja tez tak moge?????????????????????? goraco pozdrawiam ciudownych i wspanialych folumowiczków dajcie luzik jutro winkend i plazowanie pa pa........."idźta wrogi po swe rogi" Nie mozieś boś Ty niktspecjalny skad u Ciebia ta 30-tka z przodulca? AG nr 1 za nim powiesz pomyśl do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 29.04.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 zlobiłem przerwe w czytaniu poscików.ale jazda....to jest fantastyczne i skuteczne. Mozna sie fajowo nakrecic ....jade do domciu po kielichu..tak sie jeszcze nie bawiłem ale w sumie jest temat trza czytac ja madrzy radza i słuchac jak zarabiaja posciki na knowaniach ..ja tez tak moge?????????????????????? goraco pozdrawiam ciudownych i wspanialych folumowiczków dajcie luzik jutro winkend i plazowanie pa pa........."idźta wrogi po swe rogi" Nie mozieś boś Ty niktspecjalny skad u Ciebia ta 30-tka z przodulca? AG nr 1 za nim powiesz pomyśl do miłego http://www.agnieszka.pin.pl/buzki_html_mf56f50e.gif http://www.agnieszka.pin.pl/buzki_html_m36b90d00.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts