Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój najpi?kniejszy dzie? w ?yciu - konkurs

Recommended Posts

Chyba nietypowe - troche sie zastanawiałem, czy było coś lepszego - na pewno były ważne rzeczy, ale emocjonalnie nic nie było silniejsze...

wypowiedzenie tych słów:

"Mam szczerą wolę, całym życiem pełnić służbę Bogu i Polsce, nieść chętną pomoc bliźnim i być posłusznym Prawu Harcerskiemu"

i nigdy potem nie byłem tak dumny z siebie, a jak chciałem być, to mówiłem właśnie te słowa. I potem bardzo mi zależało na tym, aby ludzie ktrórzy przy mnie wypowiadają je po raz piewrszy czuli to samo co ja czułem.

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jaak kazdy miałem ich kilka

1. komunia sw.- dostałem zegarek(poliot) i oczywiscie rower

2.majac 14 lat grałem na stadionie slaskim ( finał podokregów w piłce noznej) ale byłem dumny:)) jutro tez tam jade ale jako kibic, wszystkich zapraszam

3.matura!!

4.pierwsza praca do dzisiaj tam pracuje juz 10 latek

5.urodziny w 2000r. córeczki ZOSI( jestem w szpitalu czekam,lekarz wychodzi ma pan.....mysle syna a tu :o dziewczynka byłem w szoku jakies 20 sekund :D

6.2001r. Zosia ma prawie 15 miesiecy , lezy w łozeczku, RMF organizuje konkurs mozna wygrac auto. mówie do zony ze jade ona gdzie tam sie bede włóczył a do Zosi mówie-tata jedzie wygrac autko dla Ciebie,mijaja 2 godziny i udało sie mam fiata punto go, do dzisiaj jezdze

7. a teraz to pozostała tylko chyba 6 w totka czego sobie i wszystkim forumowiczom zycze :D!!

A KUBEK MOŻE BYĆ? PROSIMY O ADRES

• 1 year później...
  • 8 months później...

Moje najpiękniejsze dni to:

1. 20.06.2000 kiedy zobaczyłem moją starszą córeczkę, z wrażenia zapomniałem w pierwszej chwili, że mam aparat.

2. 08.03.2005 kiedy zobaczyłem moją drugą córcię, wrażenie również było nie do opisania, ale o zdjęciach nie zapomniałem :D

3. Teraz wszystkie dni są piękne, kiedy się uśmiechają, starsza mówi do mnie tatusiu kocham cię, a młodsza mówi dada, kiedy wracam z pracy przybiegają do mnie po przytulanie, a najfajniejsza jest młodsza, jak mnie zobaczy, to muszę ją przytulić chociaż na chwilkę, bo inaczej jest straszny krzyk. :D

Najpiękniejsze chwile .....hmmmm...całe mnóstwo pięknych chwil..

pierwszy pocałunek ,pierwszy dotyk ,pierwsze i drugie narodziny dzieciaków ,pierwsze- mama,powrót mojego Taty do życia , cudowne uzdrowienie Mamy.......takich chwil jest bardzo wiele.

Ale jest jedna ,taka szczególna ,którą wciąż pamiętam jakby to było wczoraj.......to zdobycie Mistrzostwa Polski na hali mojego syna ......Było to tak nieoczekiwane (choć wymarzone) osiągnięcie ,że nie mogłam sie opanować ze wzruszenia ,szczęścia i dumy :D Biegłam z włączoną kamerą przez długie korytarze Spały ,chyba coś krzyczałam bo ludzie rozstępowali sie przede mną ,a ja biegłam aby uściskać mojego Synka ( dorosły chłop ,ale synek)..... :D Następne osiągnięcia były miłe ,ale to pierwsze było najsilniejszym doznaniem i cudowną chwilą .

• 1 year później...