conan 28.04.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 mianowicie jak wiemy w róznych warunkach każdy sie buduje poczynajac od terenów suchych po bagna stawy może zrobic kilak prostych obliczeń pokazać kilka przykładów żeby ludziska wiedziały ile kosztuje a raczej ile dopłacimy do pieknej działki . ja osobiście stawiam dom na działce na której zalega torf do 1 metra poradziłem sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 28.04.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Nie realne! Nawet jak buduje się identyczny budynek kilka metrów dalej to jest inaczej. Jak by było tak prosto to inżynierowie nie byliby potrzebni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conan 28.04.2006 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 chodzi mi o podanie naprzykład kilku przykładów i optymalnych dla nich rozwiązań , powiedzmy teran piaszczysty , gliniasty , skalisty , kurzawy , stoki , skała . możeliwa jest też dyskusja zainteresowanych każdy ma jakies doświadczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mossbauer 08.05.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Ja też bym chciał wiedzieć co mnie czeka na podłożu gliniastym jaki mam z pewnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.05.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Artykuł już w przygotowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conan 08.05.2006 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 służe pomoca i zdjęciami z mojej inwestycji . teren torfy po nimi drobne iły zalegające głeboko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowo71 14.05.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Bardzo dobry pomysl! Ja osobiscie chce budowac w terenie gorskim,wiec czeka mnie skala chetnie przeczytal bym cos na temat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conan 16.05.2006 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 tak stało sie był u mnie reporter z muratora fajny gość , porobił zdjecia i teraz zobaczymy co z tego winiknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolecik 24.08.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 A ja artykuł, w którym zostaną opisane wszystkie koszta przystosowania działki do rozpoczecia budowy (media, geodezja, notariusz...).Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 24.08.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 tak stało sie był u mnie reporter z muratora fajny gość , porobił zdjecia i teraz zobaczymy co z tego winiknie Artykuł już w "Muratorze" - nr 9/06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts