tuziak 28.04.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Kupiłam sobie ostatnio płytki bo baaardzo spodobał mi sie kolor- czerwona porzeczka A teraz mam "mały" problem; nie wiem co dalej chcę je położyć w karo nad zlewem i kuchenką a reszte prosto pasem nad szafkami stojącymi. reszte ściany chce pomalować i tu problem na jaki kolor?? płytki są 30-30, calutkie czerwoniutkie. jakie grube fugi, jaki kolor help help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolka009 28.04.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 pytanie zasadnicze - jakie masz szafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuziak 28.04.2006 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 na podłodze sa panele w kolorze buku, a szafki też zamierzam pomalować i zrobić jakies odjechane uchwyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 28.04.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Tak w ogole to do czego najlepiej dobierac kolor plytek na scianiew kuchni?????? Do podlogi, do sciany, do blatu, do frontow?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 28.04.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Tak w ogole to do czego najlepiej dobierac kolor plytek na scianiew kuchni?????? Do podlogi, do sciany, do blatu, do frontow?????? Ja dobrałam kolor płytek ciennych do podłogi i blatu. Dekory sš dobrane do koloru mebli kuchennych. Nie chciałam niczego dobierać do koloru cian , bo napewno kolor cian bedzie częciej zmieniany niz meble czy glazura. A ponieważ meble będš w kolorze wenge a płytki sš bezowe , dekory beżowo-bršzowe to paktycznie na ciany każdy kolor może być. A będš zielone (jasne i ciemne). pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.04.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Kupiłam sobie ostatnio płytki bo baaardzo spodobał mi sie kolor- czerwona porzeczka A teraz mam "mały" problem; nie wiem co dalej chcę je położyć w karo nad zlewem i kuchenką a reszte prosto pasem nad szafkami stojącymi. reszte ściany chce pomalować i tu problem na jaki kolor?? płytki są 30-30, calutkie czerwoniutkie. jakie grube fugi, jaki kolor help help ściane, na ktorej beda szafki i te czerwoniutkie plytki pomalowalabym na szaro ( odcien ciemny ale nie zaciemny) i dalabym szary blat kuchenny - szarosc jak na scianie. Szare uchwyty do mebli, a meble moze bordo? Fugi jak najciensze. Reszta scian jasna cos pod buk na podlodze i takie tez drewniane zaluzje na okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts