Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kolor płytek

tuziak

Recommended Posts

Kupiłam sobie ostatnio płytki bo baaardzo spodobał mi sie kolor- czerwona porzeczka :D

A teraz mam "mały" problem; nie wiem co dalej :roll:

chcę je położyć w karo nad zlewem i kuchenką a reszte prosto pasem nad szafkami stojącymi. reszte ściany chce pomalować i tu problem na jaki kolor??

płytki są 30-30, calutkie czerwoniutkie. jakie grube fugi, jaki kolor

help help

Tak w ogole to do czego najlepiej dobierac kolor plytek na scianiew kuchni?????? Do podlogi, do sciany, do blatu, do frontow??????

Ja dobrałam kolor płytek œciennych do podłogi i blatu. Dekory sš dobrane do koloru mebli kuchennych.

Nie chciałam niczego dobierać do koloru œcian , bo napewno kolor œcian bedzie częœciej zmieniany niz meble czy glazura.

A ponieważ meble będš w kolorze wenge a płytki sš bezowe , dekory beżowo-bršzowe to paktycznie na œciany każdy kolor może być.

A będš zielone (jasne i ciemne).

pozdrawiam,

KasiaR :wink:

Kupiłam sobie ostatnio płytki bo baaardzo spodobał mi sie kolor- czerwona porzeczka :D

A teraz mam "mały" problem; nie wiem co dalej :roll:

chcę je położyć w karo nad zlewem i kuchenką a reszte prosto pasem nad szafkami stojącymi. reszte ściany chce pomalować i tu problem na jaki kolor??

płytki są 30-30, calutkie czerwoniutkie. jakie grube fugi, jaki kolor

help help

ściane, na ktorej beda szafki i te czerwoniutkie plytki pomalowalabym na szaro ( odcien ciemny ale nie zaciemny) i dalabym szary blat kuchenny - szarosc jak na scianie. Szare uchwyty do mebli, a meble moze bordo? Fugi jak najciensze. Reszta scian jasna cos pod buk na podlodze i takie tez drewniane zaluzje na okno.