Katyl 28.04.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Wczoraj, po 23, kolega odwiózł mnie na Dworzec Gdański. Stamtąd miał mnie odebrać mój mąż. Staliśmy na parkingu we trójkę i chwilę rozmawialiśmy. Nagle moją uwagę zwróciło dwóch ochroniarzy, którzy chodzili dokoła wywietrznika od metra. Mignęło mi coś białego. Podeszłam bliżej i zobaczyłam jak ochroniarze próbują złapać białą myszkę. Spytałam co się stało, a oni powiedzieli że ktoś je tam zostawił. Je - bo są dwie. Razem z myszkami ktoś zostawił damskie buty na obcasie. Biedne myszki biegałay wokół tego wywietrznika...No to co miałam robić? Przecież tam parking i ulica - miejsce w sam raz dla małych, białych myszek... Wzięliśmy je w reklamówkę (tylko to udało nam sie skombinować prawie o połnocy Wink i pojechałam z TŻ do domu.Tylko nie wiem co teraz - myszki na pewno nie mogą u mnie zostać. Na razie siedzą w jakimś starym terrarium właścicieli mieszkania, które znalazłam na balkonie, na papierze toaletowym, bo w nocy też trudno o trociny. Dałam im pszenicy i wody.Czy ktoś je chce?Jeśli nikt sie nie zgłosi to chyba je oddam do sklepu zoologicznego no bo nie wiem gdzie jeszcze można oddać myszki? Ale boję się że ktoś je kupi na pokarm dla węża... One są malutkie, sądze że bardzo młode.Nie mogę zatrzymać myszek ze względu na to, że mam 3 koty. A ludzie są straszni... Mogliby chociaż zanieść do jakiegoś zoologicznego.Kontakt do mnie - 0504-760-785Sprawa bardzo pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 28.04.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 obawiam sie ze w sklepie zoologicznym skoncza jako pokarm dla weza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katyl 04.05.2006 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Też tak pomyslalam i zaczęłam szukać im domu na forum o myszach... I znalazła się jedna dziewczyna, która je przygarnęła, a która okazała się moją znajomą z kocich pogaduch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karmi 06.05.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 A ja myslalem ze to jakis dowcip z tymi myszami, a tu prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 06.05.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Też tak pomyslalam i zaczęłam szukać im domu na forum o myszach... I znalazła się jedna dziewczyna, która je przygarnęła, a która okazała się moją znajomą z kocich pogaduch forum o myszach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewek 07.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 forum o myszach?? A co w tym dziwnego? Mysza też człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katyl 08.05.2006 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 forum o myszach?? A co w tym dziwnego? Mysza też człowiek. Dokładnie Jest forum o gryzoniach, gdzie jednym z podforum jest o myszach właśnie Teraz myszy z tą moją koleżanką na wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.05.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 a ja, jak czytam tytuł tego wewontku, niezmiennie dziwię się jak mogłaś znaleźć białe myszy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katyl 09.05.2006 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 a ja, jak czytam tytuł tego wewontku, niezmiennie dziwię się jak mogłaś znaleźć białe myszy :lol: Ja też się dziwię. Pewnie bym ich nie złapała gdyby nie chodziły dokoła tego okrągłego wylotu metra. A przy okazji, ta moja znajoma powiedziała, że chyba to są myszki japonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts