Zuzza 17.11.2006 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Dzięki Mufka Elewacja będzie może biała, a może złamana biel. Zobaczymy jak to będzie wyglądało. Ale kolor niestety dopiero na wiosnę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 17.11.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 yes yes yes , nie wiem czemu ludzie sie boja bialej elewacji lub zlamanej bieli, bedzie pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 17.11.2006 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Też mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 17.11.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Mam juz okna I jestem bardzo zadowolona z wyboru Pokażę Wam jak wygląda elewacja w rzeczywistości. Zwyciężyła wersja 3: http://i57.photobucket.com/albums/g218/cornuss/dziennik/P1010002.jpg Odpisz proszę jakiej szerokości masz szprosy?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 17.11.2006 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Kabietko, Szprosy mają szerokość 6cm. Profil rustykalny. Wklejam zbliżenie: http://i57.photobucket.com/albums/g218/cornuss/dziennik/P1010016.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 17.11.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Dziękuje bardzo Wiesz ja w swojej Miłej chwili mam szprosy w oknach i tak pytam o te szerokości by nie zamówić okien ze szprosami zbyt cienkimi . Widząc Twoje okno mam chociaż pojęcie jak wygladają one w realu Masz piekne okienka ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 17.11.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Mam juz okna I jestem bardzo zadowolona z wyboru Pokażę Wam jak wygląda elewacja w rzeczywistości. Zwyciężyła wersja 3: http://i57.photobucket.com/albums/g218/cornuss/dziennik/P1010002.jpg gratuluję, chciałam Cię namawiać na tę wersję Sama mam szprosy i jestem ich miłośniczką (i okna w bardzo podobnym kolorze). Nie wszystko co ma charakter musi być najpraktyczniejsze Ale Twoje okienka są bardzo ładne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 17.11.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Zuzza gratuluję okien ...a elewacja podoba mi sie ta która ma Twój sąsiad i ja chciałabym własnie taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 17.11.2006 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Dziękuje bardzo Wiesz ja w swojej Miłej chwili mam szprosy w oknach i tak pytam o te szerokości by nie zamówić okien ze szprosami zbyt cienkimi . Widząc Twoje okno mam chociaż pojęcie jak wygladają one w realu Masz piekne okienka ) Pozdrawiam Kabietko, wszystko zależy od podzialu szprosów. U mnie są okna wąskie i wysokie i zmieścił się tylko poziomy szpros. Żeby to dobrze wyglądało musieliśmy grubość szprosów zblizyć do grubości słupka pośrodku. Gdybym miala szersze okna i zmieściłyby się w kazdym skrzydle szprosy w kształacie kratki, to mogłyby być cienkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 17.11.2006 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Zuzza gratuluję okien ...a elewacja podoba mi sie ta która ma Twój sąsiad i ja chciałabym własnie taką Motyczko wiem, że lubimy podobny styl. Ja tylko czekam na wnętrza i będę się na Tobie wzorowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 17.11.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Dziękuje bardzo Wiesz ja w swojej Miłej chwili mam szprosy w oknach i tak pytam o te szerokości by nie zamówić okien ze szprosami zbyt cienkimi . Widząc Twoje okno mam chociaż pojęcie jak wygladają one w realu Masz piekne okienka ) Pozdrawiam Kabietko, wszystko zależy od podzialu szprosów. U mnie są okna wąskie i wysokie i zmieścił się tylko poziomy szpros. Żeby to dobrze wyglądało musieliśmy grubość szprosów zblizyć do grubości słupka pośrodku. Gdybym miala szersze okna i zmieściłyby się w kazdym skrzydle szprosy w kształacie kratki, to mogłyby być cienkie. Proszę oto link do mojego projektu http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=356&IdKolekcji=41 Tak sobie myślę że właśnie szprosy 6cm -takie jakie Ty masz bedą pasowały do tych okien. Nie zmieniam podziału w oknach .Pozostanie tak jak jest w projekcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 17.11.2006 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Bardzo oryginalne okna Pewnie masz rację, tylko gruby szpros. Za cienki paseczek wyglądałby śmiesznie i nieproporcjonalnie. Zastanów się tylko nad drzwiami balkonowymi - czy chcesz to odcięcie u góry. Ja bym zrobiła takie jak moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 17.11.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Zuzza gratuluję okien ...a elewacja podoba mi sie ta która ma Twój sąsiad i ja chciałabym własnie taką Motyczko wiem, że lubimy podobny styl. Ja tylko czekam na wnętrza i będę się na Tobie wzorowac suuper z tym większą ciekawością będę zaglądała do Ciebie ....gdyby zabrzmiało dwuznacznie....miałam na mysli do Twojego Wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta7311 17.11.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Zuza, świetny wybór, jaki to kolor? Pewnie drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 20.11.2006 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Aneta, Drewno meranti, profil rustykalny, kolor afromozja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manissan 05.01.2009 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Szprosy http://lh6.ggpht.com/_t8NwYIDCUg0/SU7qqODfgPI/AAAAAAAAAHg/ixDWqzb3m-I/s640/P1120403.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts