Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Okna te .... okna

Zuzza

Recommended Posts

Mam juz okna :-) I jestem bardzo zadowolona z wyboru

Pokażę Wam jak wygląda elewacja w rzeczywistości.

Zwyciężyła wersja 3:

http://i57.photobucket.com/albums/g218/cornuss/dziennik/P1010002.jpg

gratuluję, chciałam Cię namawiać na tę wersję :D

Sama mam szprosy i jestem ich miłośniczką (i okna w bardzo podobnym kolorze). Nie wszystko co ma charakter musi być najpraktyczniejsze :wink:

Ale Twoje okienka są bardzo ładne!!!

Dziękuje bardzo :D

Wiesz ja w swojej Miłej chwili mam szprosy w oknach i tak pytam o te szerokości by nie zamówić okien ze szprosami zbyt cienkimi .

Widząc Twoje okno mam chociaż pojęcie jak wygladają one w realu :D

Masz piekne okienka :o) :D

Pozdrawiam :lol:

Kabietko, wszystko zależy od podzialu szprosów. U mnie są okna wąskie i wysokie i zmieścił się tylko poziomy szpros. Żeby to dobrze wyglądało musieliśmy grubość szprosów zblizyć do grubości słupka pośrodku.

Gdybym miala szersze okna i zmieściłyby się w kazdym skrzydle szprosy w kształacie kratki, to mogłyby być cienkie.

Dziękuje bardzo :D

Wiesz ja w swojej Miłej chwili mam szprosy w oknach i tak pytam o te szerokości by nie zamówić okien ze szprosami zbyt cienkimi .

Widząc Twoje okno mam chociaż pojęcie jak wygladają one w realu :D

Masz piekne okienka :o) :D

Pozdrawiam :lol:

Kabietko, wszystko zależy od podzialu szprosów. U mnie są okna wąskie i wysokie i zmieścił się tylko poziomy szpros. Żeby to dobrze wyglądało musieliśmy grubość szprosów zblizyć do grubości słupka pośrodku.

Gdybym miala szersze okna i zmieściłyby się w kazdym skrzydle szprosy w kształacie kratki, to mogłyby być cienkie.

Proszę oto link do mojego projektu http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=356&IdKolekcji=41

Tak sobie myślę że właśnie szprosy 6cm -takie jakie Ty masz bedą pasowały do tych okien.

Nie zmieniam podziału w oknach .Pozostanie tak jak jest w projekcie.

Pozdrawiam :D

Zuzza gratuluję okien :) ...a elewacja podoba mi sie ta która ma Twój sąsiad :wink: i ja chciałabym własnie taką :D

:-) Motyczko wiem, że lubimy podobny styl. Ja tylko czekam na wnętrza i będę się na Tobie wzorowac ;-)

suuper :D z tym większą ciekawością będę zaglądała do Ciebie :p :p :p ....gdyby zabrzmiało dwuznacznie....miałam na mysli do Twojego Wątku :lol: :wink:

• 2 years później...