babajaga 28.04.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ja nie żartuję, rozejrzałam siędzisiaj po ulicy i ... na 100 kobitek tylko 7 było w sukienkach Prawie lato a tu jak okiem sięgnąć - spodnie! Na czym faceci mają zawiesić oko ? Na nogawkach tak nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 28.04.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 A ja lubie popatrzeć sobie na zgrabny tyłeczek w spodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.04.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 ja to lubie nie tylko popatrzeć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 28.04.2006 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 To juz jest świecka tradycja Dziewczyn pytałam , faceci odpowiadają ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 28.04.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 ja noszę i to i to ,ale latem to zdecydowanie krotkie spodniczki nawet dzisiaj kupiłam sobie taką bardzo fajną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.04.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Zdecydowanie wolę jak kobieta ma spódnicę. Łatwiej ściągnąć albo podciągnąć, ze spodniami ten drugi manewr nie przejdzie.. I chyba mnie zaraz zabanują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 28.04.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 To juz jest świecka tradycja Dziewczyn pytałam , faceci odpowiadają ! Hihi taki urok tego Forum trzeba sie przyzwyczaic. Jesli chodzi o mnie to klimat stanowczo u nas za chlodny na takie wdzianka dlatego tylko latem moge sobie pozwolic na zalozenie sukienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 28.04.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Jeśli jest to dzień, w którym trzeba iść do pracy, to przede wszystkim spodnie. Bo nigdy nie wiadomo, co w danym dniu może się zdarzyć. Ja zaplanuję sobie siedzenie w papierach a tu nagle trzeba będzie pojechać na budowę i wyjść na dach lub rusztowanie. A w inne dni również z przyzwyczajenia spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.04.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Spodnie, na spódnicę muszę mieć nastrój. Jesli już, zdecydowanie wolę sukienki od kombinacji spódnica-coś tam. Jak ma być kobieco, to na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 29.04.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Spodnie, najlepiej dzinsy. Mogę wtedy nie zawracać sobie głowy zapasem rajstop w torebce bo jakos dziwnie lubia robic niepodzianki w zaskakujacych sytuacjach I w ogóle spodnie sa oki. Spódnice w razie nagłego napadu potrzeby kobiecosci i odpowiedniego nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.04.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Kiedyś tylko spodnie, spódnicę zakładałam od wielkiego święta. Ostatnio tylko i wyłącznie długie spódnice poszerzane, falbaniaste. Spodnie tylko do prac w ogrodzie i na narty. Kurcze nie próbowałam jeszcze zjeżdżać na nartach w spódnicy pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.04.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 W zimie głównie spodnie ( wygodnie i cieplutko ) , wiosną nieśmiało oswajam spódniczki natomiast latem przeważnie noszę sukienki Edzia , narty w spódnicy to może być hit następnego sezonu Tylko jeden problem - mini , midi czy maxi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.04.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Spodnie i tylko spodnie. Kiedyś kupowałam spódnice, ale ich nie zakładałam, więc przestałam. Może kiedyś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.04.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 W zimie głównie spodnie ( wygodnie i cieplutko ) , wiosną nieśmiało oswajam spódniczki natomiast latem przeważnie noszę sukienki Edzia , narty w spódnicy to może być hit następnego sezonu Tylko jeden problem - mini , midi czy maxi ? No tak latem też sukienki Maxtorka- powiadasz hit sezonu , no to jak szaleć to szaleć - zatem myślę, że w jakiejś ocieplonej spódniczce mini wystąpię , nie zaplączę się w razie upadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 29.04.2006 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 No właśnie ,jak człowiek założy sukienkę od razu czuje się bardziej kobietą . Ja od kilku lat noszę spodnie. Nie powiem ,robiłam próby zeby znowu pokazać nogi,ale po tak długiej przerwie , w sukience bardziej czuję się przebrana niż ubrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.04.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 No właśnie ,jak człowiek założy sukienkę od razu czuje się bardziej kobietą . Ja od kilku lat noszę spodnie. Nie powiem ,robiłam próby zeby znowu pokazać nogi,ale po tak długiej przerwie , w sukience bardziej czuję się przebrana niż ubrana No nie wiem czy spódnica czyni mnie bardziej kobietą. Z moją posturą w spodniach czuję się jak strach na wróble a w spódnicy czuję się hmm trochę obfitsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 29.04.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 ja bardzo lubię chodzić w spódnicach, ale spodnie są bardziej praktyczne po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 29.04.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 ja to lubie nie tylko popatrzeć ... zgadzam się z przedmówcą, przejdźmy od słów do czynów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.04.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 ja to lubie nie tylko popatrzeć ... znaczy ......ponosić też lubisz? preferujesz mini czy za kolnko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlena 29.04.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Ja też zdecydowanie spodnie , mam taką pracę, że zwłaszcza zimą, spódnica to nieporozumienie wręcz.Spódniczka od ..wielkiego dzwonu..i koniecznie wtedy wysoki obcas, bo wydaje mi się , że wtedy zupelnie inaczej sie poruszam i rzeczywiście czuję się bardziej kobieco. Niemniej jednak spacerek w szpilkach, jak na codzień nosi się buty sportowe....to ból łydek i stóp. Zacznę chyba jednak częściej zakładać spódnice , bo ostatnio NAWET własny mąż zareagował..........o spódniczka, skąd masz taką ładną ( z falbanką jest i za kolanko) i chwile potem sąsiad na klatce....o sąsiadka dzisiaj taka elegancka....hahah także mężczyżni wolą spódniczki. Latem jak upały biegam w sukienkach i jak tylko troche chłodniej na dworze to zakładam moje ukochane dzinsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts