Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziewczyny nosicie spódnice czy spodnie?

babajaga

Recommended Posts

• Odpowiedzi 107
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeśli jest to dzień, w którym trzeba iść do pracy, to przede wszystkim spodnie. Bo nigdy nie wiadomo, co w danym dniu może się zdarzyć. Ja zaplanuję sobie siedzenie w papierach a tu nagle trzeba będzie pojechać na budowę i wyjść na dach lub rusztowanie. A w inne dni również z przyzwyczajenia spodnie. :wink:

Kiedyś tylko spodnie, spódnicę zakładałam od wielkiego święta.

Ostatnio tylko i wyłącznie długie spódnice poszerzane, falbaniaste.

Spodnie tylko do prac w ogrodzie i na narty.

Kurcze nie próbowałam jeszcze zjeżdżać na nartach w spódnicy :wink:

pozdrawiam

Edzia

W zimie głównie spodnie ( wygodnie i cieplutko ) , wiosną nieśmiało oswajam spódniczki natomiast latem przeważnie noszę sukienki :D

Edzia , narty w spódnicy to może być hit następnego sezonu :D

Tylko jeden problem - mini , midi czy maxi ?

No tak latem też sukienki :D

Maxtorka- powiadasz hit sezonu :wink: , no to jak szaleć to szaleć :D - zatem myślę, że w jakiejś ocieplonej spódniczce mini wystąpię :wink: , nie zaplączę się w razie upadku :D

No właśnie ,jak człowiek założy sukienkę od razu czuje się bardziej kobietą .

Ja od kilku lat noszę spodnie. Nie powiem ,robiłam próby zeby znowu pokazać nogi,ale po tak długiej przerwie , w sukience bardziej czuję się przebrana niż ubrana :cry:

No nie wiem czy spódnica czyni mnie bardziej kobietą. Z moją posturą w spodniach czuję się jak strach na wróble a w spódnicy czuję się hmm trochę obfitsza :roll:

Ja też zdecydowanie spodnie , mam taką pracę, że zwłaszcza zimą, spódnica to nieporozumienie wręcz.Spódniczka od ..wielkiego dzwonu..i koniecznie wtedy wysoki obcas, bo wydaje mi się , że wtedy zupelnie inaczej sie poruszam i rzeczywiście czuję się bardziej kobieco. Niemniej jednak spacerek w szpilkach, jak na codzień nosi się buty sportowe....to ból łydek i stóp. Zacznę chyba jednak częściej zakładać spódnice , bo ostatnio NAWET własny mąż zareagował..........o spódniczka, skąd masz taką ładną ( z falbanką jest i za kolanko) i chwile potem sąsiad na klatce....o sąsiadka dzisiaj taka elegancka....hahah także mężczyżni wolą spódniczki. Latem jak upały biegam w sukienkach i jak tylko troche chłodniej na dworze to zakładam moje ukochane dzinsy.