Nefer 06.07.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Stało się - dziś założyłam spódnicę - ja- zaciekła "nosicielka spodni" :) Tylko krowa nie zmienia poglądów ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.07.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Odkąd zrobiło się gorąco zakładam sukienusie maksymalnie do kolanek , im cieńsze tym lepsze . Zbyt krótkie za kółkiem absorbują innych kierowców , zwłaszcza większych gabarytowo aut . Spodnie rezerwuję na wieczorne nasiadówy na tarasie , bo strasznie komary gryzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 13.07.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 A ja tylko spódniczki i sukieneczki i to kuuuuse.... Największy ubaw mam jak prowadzę duuużego busa, okienka niskie, udko i krótką spódniczkę dobrze widać.... chociaż autko wiekowe to na "światłach" ruszam pierwsza... hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.07.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Gdy jest chłodno/zimno - spodnie. Gdy jest tak jak teraz (gorąco!!!) przerzucam się na krótkie spodenki, spódniczki i sukienki A nawet jak są do kolan - to i tak przy moim wzroście widać dłuugie nogi (pochwalę się, a co ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.07.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Gdy jest chłodno/zimno - spodnie. Gdy jest tak jak teraz (gorąco!!!) przerzucam się na krótkie spodenki, spódniczki i sukienki A nawet jak są do kolan - to i tak przy moim wzroście widać dłuugie nogi (pochwalę się, a co ) bez zdjęcia nie ma zachwytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnowak0258 09.06.2020 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2020 spodnie zdecydowanie najwygodniejsze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 10.06.2020 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2020 Z biologicznego punktu widzenia to faceci powinni chodzić w kieckach, plus dla Szkotów i Arabów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzar2 07.07.2020 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 zwiewne sukienki, kuse spódniczki to jedna z zalet lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts