andrzejka 29.04.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Ja tam mam w szafie chyba po równo spodni i spódnic, lubię je zakłądać szczególnie do pracy, a po pracy to tylko i wyłącznie spodnie , no chyba że to lato gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.04.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Ja zrezygnowalam z spodniczek wraz z pojawieniem sie psa boksera . Ale coraz czesciej mysle o spodniczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 29.04.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Ja tam śmigam w czym się da - spódnica, spodnie, strój kąpielowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 29.04.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 zdecydowanie spodnie, a dlaczego? bo wygodne bo nie widać krzywych nóg, bo nie widać celulitu itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 30.04.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 chodzę zazwyczaj w spodniach, bo jest po prostu wygodniej, ale spódniczki baaardzo lubię i dość często je zakładam czuję się w nich bardziej kobieco i poruszam się nawet inaczej niż w spodniach spódnic mam zresztą więcej niż spodni jakieś 40/15 zimą bardzo lubię zakładać spódniczki (do kolanka lub za) do eleganckich kozaczków latem zwiewne spódniczki do jakichś klapeczek i jest miodzio nie tylko dla mnie nie wiem czemu ale w sukienkach źle się czuję i mam ich mało w swojej szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.04.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 ...Z moją posturą w spodniach czuję się jak strach na wróble a w spódnicy czuję się hmm trochę obfitsza EDZIU - moje preferencje są takie same, ale powody inne. Ja z kolei w spodniach czuję się jak szafa trzydrzwiowa z podwójnym odbiciem, a w spódnicy (koniecznie długiej, albo takiej przed kolana) optycznie jakby mniej mnie było Najbardziej jednak lubię sukienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 30.04.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 a ja uwielbiam spódnice , szczególnie teraz modne poszerzane , fałdowane, marszczone, wyszarpane mam ich chyba w domu ze 30 sztuk, sukienki też lubę ale tylko w bardzo ciepłe dni, spodnie też mam i owszem w zimie chodzę w nich często latem mniej , ale jest jedna rzecz której nie znoszę a minowicie DŻINSY - mam tylko 1 parę którą zakładam do prac ogrodowych , zreszta dżins kojarzy mi się tylko z mundurem a juz zestaw katana i spodnie to strój chińskiego wojska.......... jestem za modą bardzo kobiecaą, wysokimi obcasami , kuszącymi wzorkowanymi rajstopami, dekoltami, odkrytymi plecami , bizuterią itd...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 30.04.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 w mojej garderobie jeansy to podstawa noszę je zarówno do sportowych butów jak i eleganckich zgrabny tyłeczek w jeansach to jest to!!! żadna spódnica tego nie podkreśli zwłaszcza z obecnych trendów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 30.04.2006 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 No właśnie , sukienki i spódnice jakby w mniejszości Moim zdaniem sukienki ( spódnice ) wymuszają inny sposób poruszania się i stąd sympatia do spodni , one nie stawiają zadnych ograniczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.04.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 bo Wy, wygodne jezdeście nic nie zwazacie, na płeć przeciwną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 30.04.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 bo Wy, wygodne jezdeście nic nie zwazacie, na płeć przeciwną a WY za to zważacie na nas aż za bardzo szkoda tylko, że zazywczaj w jednym kontekście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.04.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 30.04.2006 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Ale źle byłoby gdybyscie nie zwracali uwagi w tym kontekście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 30.04.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 w mojej garderobie jeansy to podstawa noszę je zarówno do sportowych butów jak i eleganckich zgrabny tyłeczek w jeansach to jest to!!! żadna spódnica tego nie podkreśli zwłaszcza z obecnych trendów w dżinsach wszystkie walory widać jak na dłoni ,a w spódnicy jest element tajemnicy bo męzczyzna ma o czym myśleć np. co znajduje się pod nią....... koronkowe majteczki czy stringi........a może powieje lekki wietrzyk a jak pięknie się kołyszą biodra w powiewnej spódnicy , do tego opalona noga na wysokich obcasach.........hm miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.04.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.04.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 w mojej garderobie jeansy to podstawa noszę je zarówno do sportowych butów jak i eleganckich zgrabny tyłeczek w jeansach to jest to!!! żadna spódnica tego nie podkreśli zwłaszcza z obecnych trendów w dżinsach wszystkie walory widać jak na dłoni ,a w spódnicy jest element tajemnicy bo męzczyzna ma o czym myśleć np. co znajduje się pod nią....... koronkowe majteczki czy stringi........a może powieje lekki wietrzyk a jak pięknie się kołyszą biodra w powiewnej spódnicy , do tego opalona noga na wysokich obcasach.........hm miodzio ... ide sobie zmierzyc ciśnienie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.04.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Pawson do szpitala,tam powinna być rmmi, w Stanach nie mają długiego łykendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 30.04.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 w mojej garderobie jeansy to podstawa noszę je zarówno do sportowych butów jak i eleganckich zgrabny tyłeczek w jeansach to jest to!!! żadna spódnica tego nie podkreśli zwłaszcza z obecnych trendów w dżinsach wszystkie walory widać jak na dłoni ,a w spódnicy jest element tajemnicy bo męzczyzna ma o czym myśleć np. co znajduje się pod nią....... koronkowe majteczki czy stringi........a może powieje lekki wietrzyk a jak pięknie się kołyszą biodra w powiewnej spódnicy , do tego opalona noga na wysokich obcasach.........hm miodzio ... ide sobie zmierzyc ciśnienie ... i jakie wyniki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 30.04.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Witam Ja zrezygnowalam z spodniczek wraz z pojawieniem sie psa boksera . A co, zaglądał tam gdzie nie powinien? Mój boxuś też babiarz. I co, taka ich natura. Wiedzą gdzie dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.04.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Pawson do szpitala, tam powinna być rmmi, w Stanach nie mają długiego łykendu jestem tutaj , lykendu nie mam , ale za to pogode mam piekna . W zwiazku z tym dzinsy , koszula i kapelusz z duzym rondem od slonca . Sukienki nosze w kwiatki(nie tylko) i do tego tez kapelusze .Tak wiec jestem przyjemna z pozytecznym Buty na obcasach tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts