Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziewczyny nosicie spódnice czy spodnie?

babajaga

Recommended Posts

• Odpowiedzi 107
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja nie żartuję, rozejrzałam siędzisiaj po ulicy i ...

na 100 kobitek tylko 7 było w sukienkach :cry:

Prawie lato a tu jak okiem sięgnąć - spodnie!

Na czym faceci mają zawiesić oko ? Na nogawkach tak nie bardzo...

A czego ty tak w ogole za babeczkami po ulicach sie rozglądasz ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Długi , no co Ty ?

Damski tyłeczek to sztuka :oops:

Ja za sztuką się oglądam !

Inna sprawa że do tego postu skłonił mnie brak damskich nóg w stanie naturalnym!

Te ostatnio widuję tylko na bilbordach. No powiedz sam , nózki , takie cienkie w pęcinie nie warte są zachwytu ?

Czasem na męski zerknę :oops: ale też muszę sie pilnować , bo mój " ślicznymuzyczny" nie lubi jak się za nimi oglądam :p bo nie wie co późnie sobie myślę , a myślę, różnie myślę :oops:

:p :P :p

Długi , no co Ty ?

Damski tyłeczek to sztuka :oops:

Ja za sztuką się oglądam !

Inna sprawa że do tego postu skłonił mnie brak damskich nóg w stanie naturalnym!

Te ostatnio widuję tylko na bilbordach. No powiedz sam , nózki , takie cienkie w pęcinie nie warte są zachwytu ?

Czasem na męski zerknę :oops: ale też muszę sie pilnować , bo mój " ślicznymuzyczny" nie lubi jak się za nimi oglądam :p bo nie wie co późnie sobie myślę , a myślę, różnie myślę :oops:

:p :P :p

Czasami nawet nieeezła sztuka :lol: :lol: :lol:

A nóżki cóż jak to kidyś Sel wspomniał : jakie tory taka stacja :wink:

za ładnymi też się obejrzę a jak jest okazja to i sprawdzę jakie są w dotyku

A ztym bilbordem to przesada... zrobiło się cieplej i powoli dziewczyny wskakują w spódnice :D :D :D

niestety niektórym brakuje wyczucia :( :( :( i tez chodzą w spódnicach choć powinny w worku :wink: