Pawson 01.05.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Tylko spodnie a to nie uwiera ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 01.05.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 ale jesteś drobiazgowy............dobry model nie uwiera.......... ale powiem Ci w sekrecie że własnie dlatego nie znoszę dżinsów.........bo mnie zawsze uwiera............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 01.05.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Pawson bez złudzeń , to są szybkomnące pojazdy no chyba że się mylę a na światłach albo w korku to co.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.05.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 a na światłach albo w korku to co.............. to sie mozna zewrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.05.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 rrmi .. z tym zieraniem to bym nie przesadzal bo co jak autobus gwaltownie ruszy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 bo co ? a bo ja wszystko wiem? Moze tak jakos do srodka wcisnac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Tylko spodnie a to nie uwiera ?? Pewnie kwestia przyzwyczajenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 01.05.2006 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 A na światłach albo w korku to mozna jeszcze .....No co , co można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.05.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Tylko spodnie a to nie uwiera ?? Pewnie kwestia przyzwyczajenia ... wow ja tam jednak wole z bielizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Lubię jeździć z otwartym szyberdachem - wystarczy, że mi Tirowcy w biust zaglądają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Lubię jeździć z otwartym szyberdachem - wystarczy, że mi Tirowcy w biust zaglądają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Tylko spodnie a to nie uwiera ?? Pewnie kwestia przyzwyczajenia ... wow ja tam jednak wole z bielizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.05.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 A na światłach albo w korku to mozna jeszcze ..... No co , co można ? Zasadniczo rozne rzeczy , a o czym marzysz? Bo ja to wycieram okulary w ten czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 01.05.2006 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 NeferkaA Ty wiesz że jak oni tak lukną sobie , to od razu świat jest dla nich ładniejszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2006 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Neferka A Ty wiesz że jak oni tak lukną sobie , to od razu świat jest dla nich ładniejszy ? Może to i racja - jakoś tak im się ryjki cieszą :) Choć wolałabym, coby się na drodze skupili :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.05.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Ja nie żartuję, rozejrzałam siędzisiaj po ulicy i ... na 100 kobitek tylko 7 było w sukienkach Prawie lato a tu jak okiem sięgnąć - spodnie! Na czym faceci mają zawiesić oko ? Na nogawkach tak nie bardzo... A czego ty tak w ogole za babeczkami po ulicach sie rozglądasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 02.05.2006 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 No nie mów że Ty się nie oglądasz Zawszeć to przyjemnie na czymś ładnym oko zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.05.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Ja to się oglądam ...... a jakże .... tylko jak z żoną idę to muszę się mocno powstrzymywać bo żądło jej zaczyna wystawać ale tak tylko ...zdawalo mi się ,że ......jak ja za damskimi tyłeczkami to baba nawet jak jaga to chyba .... chyba .....za męskimi ....powinnaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 02.05.2006 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Długi , no co Ty ? Damski tyłeczek to sztuka Ja za sztuką się oglądam ! Inna sprawa że do tego postu skłonił mnie brak damskich nóg w stanie naturalnym! Te ostatnio widuję tylko na bilbordach. No powiedz sam , nózki , takie cienkie w pęcinie nie warte są zachwytu ? Czasem na męski zerknę ale też muszę sie pilnować , bo mój " ślicznymuzyczny" nie lubi jak się za nimi oglądam bo nie wie co późnie sobie myślę , a myślę, różnie myślę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.05.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Długi , no co Ty ? Damski tyłeczek to sztuka Ja za sztuką się oglądam ! Inna sprawa że do tego postu skłonił mnie brak damskich nóg w stanie naturalnym! Te ostatnio widuję tylko na bilbordach. No powiedz sam , nózki , takie cienkie w pęcinie nie warte są zachwytu ? Czasem na męski zerknę ale też muszę sie pilnować , bo mój " ślicznymuzyczny" nie lubi jak się za nimi oglądam bo nie wie co późnie sobie myślę , a myślę, różnie myślę :P Czasami nawet nieeezła sztuka A nóżki cóż jak to kidyś Sel wspomniał : jakie tory taka stacja za ładnymi też się obejrzę a jak jest okazja to i sprawdzę jakie są w dotyku A ztym bilbordem to przesada... zrobiło się cieplej i powoli dziewczyny wskakują w spódnice niestety niektórym brakuje wyczucia i tez chodzą w spódnicach choć powinny w worku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts