Pawson 02.05.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Ja to się oglądam ...... a jakże .... tylko jak z żoną idę to muszę się mocno powstrzymywać bo żądło jej zaczyna wystawać bo to sie trzeba ukradkiem rozglądać a powaznie to czy znacie jakiegos faceta coby sie nie rozglądał to chyba normalne Damski tyłeczek to sztuka Ja za sztuką się oglądam ! o włąśnie ... tak się będę następnym razem tłumaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.05.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 niestety niektórym brakuje wyczucia i tez chodzą w spódnicach choć powinny w worku te koles !!! Do mnie gadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 02.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 niestety niektórym brakuje wyczucia i tez chodzą w spódnicach choć powinny w worku te koles !!! Do mnie gadasz? A to dopiero ocenię Choć jak pamiętam ze zdjęcia to na mandat nie zasługujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.05.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Izat, natknęłam się, żeś ty milośniczka 4x4 w naszym garażu przybyły 2 maszyny 4x4 jutro jedna sprawdzi się na Bemowie w spódniczce jeździsz jeden z 4x4 mam w automacie ale to nie ten z garażu tym akurat jeżdżę w spódniczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZofiaD 03.05.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 A ja chodzę prawie wyłšcznie w spódniczkach i sukienkach, długich, krótkich, wšskich lub szerokich. Nie cierpię spodni! Chyba że dresik na spacerek z psem, ale to zupełnie inna sprawa. Na ulicy ma być kobieco i majš się oglšdać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 03.05.2006 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 I tak trzymać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 04.05.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 W spodniach. Mam ze 2 spódnice, w których właściwie nie chodzę, są tak tylko "na wszelki wypadek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.05.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 spodnice , spodniczki , sukiennki plus obcasy (zawsze ) kregoslup mi wysiadzie jak nic czasami (zadko - głownie w zimie) dzinsy ale tez obcasy do tego... ale od czasu do czasu wskakuje w spodnie i nawet w wygodne buty i jak ja wtedy DOCENIAM!!!! tewygode i pukam sie w glowe jak ja moge byc taka glupia i w niewygodnych butach i ciuchach biegac a potem... wskakuje znow w spodnice, podniczki...obcasy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.05.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 spodnice , spodniczki , sukiennki plus obcasy (zawsze ) kregoslup mi wysiadzie jak nic czasami (zadko - głownie w zimie) dzinsy ale tez obcasy do tego... ale od czasu do czasu wskakuje w spodnie i nawet w wygodne buty i jak ja wtedy DOCENIAM!!!! tewygode i pukam sie w glowe jak ja moge byc taka glupia i w niewygodnych butach i ciuchach biegac a potem... wskakuje znow w spodnice, podniczki...obcasy.... do tego ciucha z avatarku tez obcasy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 04.05.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 a co mnie obchodzi czy faceci maja na co patrzec wazne zeby bylo wygodnie ale latem z zasady chadzam w sukienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.05.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 do tego ciucha z avatarku tez obcasy ?? a nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.05.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Pamięć szwankuje ?????????????????/ Co ty piłaś w ten weeeeekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.05.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Pamięć szwankuje ?????????????????/ Co ty piłaś w ten weeeeekend a co bede ściemniac - WSZYSTKO pozdrawiam i do niedzieli mnie nie ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.05.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 pij wszysto ale nie wypij wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 05.05.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 długi - nie da się wypić wszystkiego.. mnie się raz udało, ale przyjechało pogotowie.. i nie wiem czy byłam w spódnicy, czy w spodniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.05.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 długi - nie da się wypić wszystkiego.. mnie się raz udało, ale przyjechało pogotowie.. i nie wiem czy byłam w spódnicy, czy w spodniach... ... czy bez niczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 08.05.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Spodnie,spodnie, spodnie i czasem spódnica ale falbaniasta i do ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.05.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Spodnie,spodnie, spodnie i czasem spódnica ale falbaniasta i do ziemi Kasiorku, dlaczego tak ascetycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 06.07.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Wolę spodnie i do tego wysoki obcas. Z doświadczenia wiem, że stukot damskiej szpilki powoduje, że panom głowa chodzi dookoła Amor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.07.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 i spódnice ,i spodnie w zależności od pory roku ,nastroju ,okoliczności ......... raz zdarzyło mi się prowadzić quada w mini nie byłam stosownie ubrana ,ale takiej okazji się nie przepuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts