kofi 09.07.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Zuza Widać, że sunia szczęśliwa, czy Hanka poznała już Twoje zwierzaki? Mocno mnie to interesuje, bo mój mąż w końcu podał magiczny termin przygarnięcia kolejnego psa: połowa sierpnia Ale strasznie boję się jak zareaguje na niego moja Nadinka, która do wylewnych nie należy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 09.07.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Kofi a masz już co upatrzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 09.07.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Kofi a masz już co upatrzonego? http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=44457744 Napisałam, ale się nie odzywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 10.07.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Zuza Widać, że sunia szczęśliwa, czy Hanka poznała już Twoje zwierzaki? Mocno mnie to interesuje, bo mój mąż w końcu podał magiczny termin przygarnięcia kolejnego psa: połowa sierpnia Ale strasznie boję się jak zareaguje na niego moja Nadinka, która do wylewnych nie należy. Pozdrawiam Wiesz, ostatni tydzień był dla moich zwierzaków dość zwariowany. Przyjechała moja rodzina z młodym spanielem, pojawiły się dwa nowe koty (musiałam garażaki wziąć do domu), mnie praktycznie w domu nie było. W piątek przyjechała Hanka i Kora (która potem pojechała dalej), a z nimi obcy ludzie. W sobotę kolejni obcy i kolejny pies transferem. One od tego wszystkiego pogłupiały i jakby nie zauważyły, że Hanka się zainstalowała w końcu. Wczoraj Bingo się zorientował, ale tylko na nią szczeknął dwa razy z daleka. Argon Hankę obwąchał, ale ta się wywaliła kołami do góry w geście obronnym, no to Aga olał sukę i poszedł sobie, z naleśnikami nie będzie dyskutował. Również Matylda spotkała się twarzą twarz z nowym domownikiem, ale tylko prychnęła i uciekła, a Hanka jej nie goniła... Tak więc trudno powiedzieć, jakby moje psy zachowały się, gdyby była cisza spokój i nagle pojawiłaby się Hanka... Zresztą reakcja psa reakcji psa nierówna... Trzymam kciuki za sierpień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=44457744 Napisałam, ale się nie odzywają Wspanialy psiak. Tez ja mam na zdjeciu i terroryzuje nia swojego meza . A czy czytalas i pisalas w jej watku w dogomanii - jest tam tez w dziale : "Psy w potrzebie". Moze tam szybciej sie czegos dowiesz ? ( ale chyba tam jestes pod podobnie brzmiacym nickiem ... ) Dzwon - tam jest podany numer komorki. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 10.07.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Zuza to niezły miałaś młyn ostatnio, może to nawet jest metoda, zwierzaki skołowane, pomyślą że tak się jeden jakoś zaplątał i jakoś przełkną. (Boję się, że moja będzie zazdrosna, a będzie się starała być grzeczna i wpadnie w jakąś depresję ) Zuzia to sem ja na dogomanii, głupio mi tak atakować tę osobę i jeszcze dzwonić, tym bardziej, że i tak nie mogłabym wziąć piesi od razu, No chyba, że będzie idealnie pasowała i jakoś ubłagam męża (ale mamy za dużo ludzi dookoła domu - prace na zewnątrz, więc to nie byłby dobry moment). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 10.07.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Czy ja mogę ponudzić? Haneczka nie chciała dziś wpuścić robotników do ogrodu Jedyne wejście prowadzi koło jej kojca. Stanęła gadzina i mruczała ostrzegawczo A moja mama, też przecież dla niej obca osoba, wkroczyła do akcji i powiedziała: Spokój, do budy. Bez słowa sprzeciwu psica poszła do siebie Psi geniusz mi się trafił Gdzie ona się wcześniej podziewała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 10.07.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Czy ja mogę ponudzić? Haneczka nie chciała dziś wpuścić robotników do ogrodu Jedyne wejście prowadzi koło jej kojca. Stanęła gadzina i mruczała ostrzegawczo A moja mama, też przecież dla niej obca osoba, wkroczyła do akcji i powiedziała: Spokój, do budy. Bez słowa sprzeciwu psica poszła do siebie Psi geniusz mi się trafił Gdzie ona się wcześniej podziewała?? Masz widać dobry wpływ na zwierzaki A Twoja mama to odważna. Takiego psa właśnie potrzebuję. Ta upatrzona przeze mnie sunia już znalazła dom. No i w sumie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GochaW 10.07.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Kofi a masz już co� upatrzonego? http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=44457744 Napisałam, ale się nie odzywają Jesteś zainteresowana Oliwką o matko Oliwka jest na naszej stronie adopcyjnej podhalanów (choc ona bardziej goldena przypomina... ale co tam Rzeczywiście coś ostatnio sie nie odzywają... sunia siedziała w hotelu, a opiekunom brakowało kasy na opłaty... spróbuję się wywiedzieć, czy mała jeszcze jest w hotelu... jakby co... to nadmieniam (bardzo uprzejmie ), że take same śliczności młodziutkie siedzą w schronisku w Milanówku i mają na imie Saba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GochaW 10.07.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 A moja mama, też przecież dla niej obca osoba, wkroczyła do akcji i powiedziała: Spokój, do budy. Bez słowa sprzeciwu psica poszła do siebie Psi geniusz mi się trafił Gdzie ona się wcześniej podziewała?? Zuza, Twoja mama dla Hanki już nie jest obca TO TA CO DAJE MICHE, czyli najważniejsza osoba na świecie Troszke mnie martwią te zapędy wędrownicze u Hanki... może z tego wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 10.07.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Nie martwcie się, ona sprawdza czy ma możliwoć swobodnego wyjcia. Swoboda to co czegp pies potrzebuje a Ona tego nie miała. Najważniejsze, że wrociła sama z własnej woli. To znaczy, że wie, że to jest jej dom. Teraz zaczęła już go pilnować. Powinnycie jš za to pochwalić, że broni.Wspaniała jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 10.07.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Kofi a masz już co� upatrzonego? http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=44457744 Napisałam, ale się nie odzywają Jesteś zainteresowana Oliwką o matko Oliwka jest na naszej stronie adopcyjnej podhalanów (choc ona bardziej goldena przypomina... ale co tam Rzeczywiście coś ostatnio sie nie odzywają... sunia siedziała w hotelu, a opiekunom brakowało kasy na opłaty... spróbuję się wywiedzieć, czy mała jeszcze jest w hotelu... jakby co... to nadmieniam (bardzo uprzejmie ), że take same śliczności młodziutkie siedzą w schronisku w Milanówku i mają na imie Saba Gocha dzwoniłam dzisiaj pod nr podany w ogłoszeniu i pani powiedziała, że psina ma już domek. Daj proszę ewentualne linki, bo ta psina baaardzo mnie zauroczyła. Do Saby z Milanówka, również W ogóle poczytałam sobie o podhalanach i znalazłam same dobre rzeczy może rzeczywiście taki pies z genami podhalana byłby dla mnie dobry. Zuza najmocniej przepraszam, że w wątku o Twoim psie odstawiam prywatę. Ale jesteś dla mnie pod tym względem autorytetem, więc tak się trochę dopinam.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 10.07.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Kofi, a dopinaj się na zdrowie!!! Jeżeli dzięki temu znajdziesz psa, a pies znajdzie Ciebie to możesz go wykorzystać do cna Ale autorytet to ze mnie żaden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 10.07.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Kofi, a dopinaj się na zdrowie!!! Jeżeli dzięki temu znajdziesz psa, a pies znajdzie Ciebie to możesz go wykorzystać do cna Ale autorytet to ze mnie żaden Wykorzystam ale tylko w dobrych zamiarach. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 10.07.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 A moja mama, też przecież dla niej obca osoba, wkroczyła do akcji i powiedziała: Spokój, do budy. Bez słowa sprzeciwu psica poszła do siebie Psi geniusz mi się trafił Gdzie ona się wcześniej podziewała?? Zuza, Twoja mama dla Hanki już nie jest obca TO TA CO DAJE MICHE, czyli najważniejsza osoba na świecie Troszke mnie martwią te zapędy wędrownicze u Hanki... może z tego wyrośnie Mnie też to martwi, ale obawiam się, że nie mam na to wpływu. Odpukać, na razie się nie wypuściła nigdzie, odkąd może chodzić swobodnie po terenie. Tyberian, oczywiście, że została pochwalona i nagrodzona psią czekoladką. Ona już wie kto swój, a kto obcy Za swoich przyjęła tych ludzi i te zwierzaki, które były w chwili jej nastania w domu. Obawiam się tylko, że ja sama będę z nią miała problemy, bo teraz nie mieszkam chwilowo na włościach... Żeby tylko Hanka nie uznała mnie za intruza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GochaW 10.07.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Zuza zaraz nas pogoni ale póki jej nie ma to kofi zaglądnij tu: http://www.podhalan.fora.pl/viewforum.php?f=12 to na razie wszystkie podhalany lub prawie-podhalany o których wiem. W razie potrzeby w większości przypadków mam kontakt z wolontariuszami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 10.07.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Zuza zaraz nas pogoni ale póki jej nie ma to kofi zaglądnij tu: http://www.podhalan.fora.pl/viewforum.php?f=12 to na razie wszystkie podhalany lub prawie-podhalany o których wiem. W razie potrzeby w większości przypadków mam kontakt z wolontariuszami, Zuza pozwoliła Dzięki za linka, ciekawe czy to na pewno Oliwka ta zaadoptowana już sunia z forum GW. W sprawie Saby napiszę zaraz, ale tam jest mowa o delikatnej psychice. Moja sunia też ma delikatną psychikę i nie wiem co by wyszło z połączenia 2 delikatesów No i jeszcze mam kotkę 3,5 kg o bardzo silnej psychice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GochaW 10.07.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Dzięki za linka, ciekawe czy to na pewno Oliwka ta zaadoptowana już sunia z forum GW. na pewno ta sama. Przysłali mi takie same zdjęcia na maila, żeby ja umieścić na stronie podhalanów (camara to ja, GochaW ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 10.07.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 na pewno ta sama. Przysłali mi takie same zdjęcia na maila, żeby ja umieścić na stronie podhalanów (camara to ja, GochaW ) Aha, to wszystko jasne. Te podhalany (rasowe i nie do końca) bardzo mi odpowiadają, więc jakby co, będę się do Ciebie (Dzięki Zuza za gościnność ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 11.07.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Zuza albo Ty nas tu kokietujesz (a nie trzeba bo masz we mnie stałego wielbiciela) albo Hanki nie doceniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts