Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CZARNA HAŃCZA z Koszalina, kolejna piękność w klimacie Negro

GochaW.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 65
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zuza miałam Cię zapytać skąd się bierze budę dla psa, ale już przeczytałam na dogomanii. I jak tam kremowa blachodachówka? Przypadła do gustu Hance? Pozdrawiam

A skad sie je bierze, jesli moge spytac ?

O zapoznaniu suczek cos tam skrobnelam w watku "Przygarnij psa ze schroniska... " - bo juz to przerabialam.

Pozdrawiam

Zuza albo Ty nas tu kokietujesz (a nie trzeba bo masz we mnie stałego wielbiciela) albo Hanki nie doceniasz.

:lol:

Hanki faktycznie nie doceniałam :-) Robi się z niej pies obronny, zdaje się, że po raz pierwszy będę miała psa, którego trzeba będzie zamykać, kiedy przyjdzie ktoś obcy...

Mam jeden problem, nad którym na razie nie mogę zapanować. Hanka wyje i szczeka na przemian przez całą noc :-( Już nie jest na noc zamykana w kojcu, ma cały teren do biegania. W dzień jest cicha i niewidzialna, w nocy diabeł w nią wstępuje ;-) Po upomnieniu na chwilę się uspokaja... na krótką chwilę. Sąsiedzi mnie uduszą:-) No, ale mam nadzieję, że to cały czas proces adaptacyjny...

Kofi, Hanka uznała, że kremowa blachodachówka pasuje do jej letniego futra i łaskawie zaakceptowała ;-) Nie wiem co to zimą będzie:-)

Zuzia, w zasadzie to dalej nie wiem skąd się budy bierze ;-) Widziałam w hipermarketach budowlanych. Ja zamówiłam budę u takiego pana stolarza. Robił cholernie długo, po czym się tłumaczył, że tyle to trwało, bo nie mógł w odpowiednim odcieniu dachówki dostać :roll: Potem powiedział, że nie może przywieźć, bo nie ma samochodu odpowiednio dużego dla budy, a kiedy sama załatwiłam transport, to mi oświadczył, że ją sprzedał komuś innemu, bo tyle czasu mu zalegała w warsztacie i co ja sobie myślę...

Ostatecznie dostałam budę od znajomych, po ich psie:-)

No właśnie miałam wczoraj zobaczyć w OBI, ale zapomniałam. Ale podejrzewam, że buda nie będzie potrzebna, bo nasz (przyszły - trzymaj kciuki :) ) pies obronny ( :wink: ) chyba nie jest obronny. I już mój mąż mówi, że do budy jej nie da. A ja chyba też bym nie zasnęła, gdyby ona tam miała być. No chyba, że się będzie uparcie domagała mieszkania na zewnątrz. :roll: