GochaW. 28.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Lord Obok jego boksu trudno przejść obojętnie, bo Lord zachwyca urodą. Onieśmiela potężną posturą. Ujmuje łagodnością olbrzyma. Patrzy mądrymi oczyma, z niemym pytaniem – zaopiekujesz się mną??? Ja cię będę bronił… Ty mnie tylko kochaj. Ten młody, piękny i dumny pies przebywa w Koszalinie i czeka wyłącznie na Dobrego Człowieka. Nie dzwoń, jeżeli masz mu do zaofiarowania budę, łańcuch i plac do pilnowania. W sprawie Lorda: zadzwoń: Kinga 600-870-571, napisz: [email protected] UWAGA - chętny na przyjęcie Lorda musi mieć solidnie ogrodzoną posesje. Pies w schronisku wykazał, że nie lubi być zamykany w ciasnym pomieszczeniu... ma chyba biedak klaustofobie Więcej o psie opowie Kinga http://img116.imageshack.us/img116/6403/lord11qg.jpg http://img207.imageshack.us/img207/4628/lord50nm.jpg http://img103.imageshack.us/img103/3898/lord76vw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 02.05.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 do gory piesku!!! zobaczcie jaki jest pieeeekny komu komu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 02.05.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Nie wiem czy to aktualne ale kiedy Zuza35 szukała psa. A może ten bedie szczęciarzem i trafi do Czarodziejki Zuzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuza35 02.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Gdybym umiała czarować to ludzie byliby lepsi, znacznie lepsi...Dalej jest wakat u mnie w domku dla suki, z podkreśleniem suki. Mam dwa psy. Nie ma szans najmniejszych, żeby zaakceptowały dorosłego samca. Są bardzo agresywne do innych psów, zwłaszcza dużych. Ale o dom dla Lorda popytam, choć nie wiem, bo ostatnio wykorzystałam możliwości, które były, zapychając je psami i kotami... Co do suczki (widziałam ten drugi wątek o Czarnej) to musi spełniać podstawowy warunek, czyli musi tolerować koty. I musi poczekać, bo najpierw kocia Dyzia i jeszcze jeden kot (dwa?). Trzeba powolutku przyzwyczajać towarzystwo rezydujące do zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GochaW. 03.05.2006 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Dziękuję wszystkim - jak zwykle każda pomoc w szukaniu domu dla piechów jest niesamowicie ważna. Jak ważna, chyba nawet nie muszę mówić - sami wiecie jak schronisko działa na zwierzaki, zwłaszcza przy takim przepełnieniu, kiedy poupychane są w boksach do granic... niemożliwości A Lord jest wielki z znim w boksie są jeszcze dwie duże sunie Ciasno, że zwariować można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 03.05.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Gdybym umiała czarować to ludzie byliby lepsi, znacznie lepsi... Dalej jest wakat u mnie w domku dla suki, z podkreśleniem suki. Mam dwa psy. Nie ma szans najmniejszych, żeby zaakceptowały dorosłego samca. Są bardzo agresywne do innych psów, zwłaszcza dużych. Ale o dom dla Lorda popytam, choć nie wiem, bo ostatnio wykorzystałam możliwości, które były, zapychając je psami i kotami... Co do suczki (widziałam ten drugi wątek o Czarnej) to musi spełniać podstawowy warunek, czyli musi tolerować koty. I musi poczekać, bo najpierw kocia Dyzia i jeszcze jeden kot (dwa?). Trzeba powolutku przyzwyczajać towarzystwo rezydujące do zmian. skoro sunia taka ulegla i dobrotliwa to pewnie z kotuchami nie byloby problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts