łosie 12.03.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 jest projekt jak tylko przejrzę to zaraz napiszę cos na temat zawartosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya04 13.04.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witamy Wszystkich :) My budujemy dm 05. Szukaliśmy długo i intensywnie i nic innego nas tak nie ruszyło jak Bauherr jesteśmy na etapie ścian - ekipa wchodzi w następnym tygodniu. Pozdrawiamy Wszystkich Bauherrowców Ola i Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misio973 30.04.2007 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Witam dawno mnie nie było , ale znów nie mam nic do napisania . Sprawa o dojazd dalej w sądzie - może skończy się w czerwcu Pozdrawiam następnych , którzy dokonali trafnego wyboru domku )))) Michał Ps. JAk wreszcie zacznę do oczywiście dołącze zdjęcia z realizacji Proszę jeśli ktoś takowe ma to dajcie - pooglądamy - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 13.05.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 na razie jeszcze zdjec z realizacji nie mamy- dopiero pozwolenie odebrane 2 dni temu... ale juz niedługo i na pewno jakies zdjecia sie pojawią.a moze pokusimy się o własny dziennik budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 06.07.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 witam wielbicieli DG 10 dawno mnie na forum nie było... budowa idzie tempem raczej spokojnym mamy zalane fundamenty ( 41 m betonu- jak na razie,bez tarasu,schodów..itp ) i w przyszłym tyg. ruszają ściany no i własnie się zastanawiam nad więzbą dachową,wybor m/y gotową MITEK i tradycyjną. czemu wszystko takie drogie ? moze znajdzie sie ktos jeszcze kto buduje DG 10 ? razem razniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.07.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Misio973 juz ....lipiec .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misio973 06.07.2007 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Nie denerwuj mnie moja droga 12 lipca mam podobno "ostatnią " rozprawę , na której ma zapaść wyrok . Zobaczymy jaki , potem jeszcze 14 dni na odwołanie i .... Oby . Jak na razie pozdrawiam Mam nadzieję że 12 lipca się zdziwię hiihih Napiszę jak będzie po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misio973 09.07.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Dalej czekam na rozprawę Ale aby poprawić sobie humorek i na szczęście kupiłem sobie 20 paletek Ytonga - tak na razie żeby coś się działo bo już mnie trafi a Pozdrawiam Panie Łosiu ..... zazdroszczę Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 10.07.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Pozdrawiam Panie Łosiu ..... zazdroszczę a łoś to tez pani a własciwie lepsza połowa łosiowej pary - ta bardziej aktywna na forum pozdrawiam monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misio973 12.07.2007 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Dziś 12 lipiec jestem po rozprawie SZ K....M.... dziś bez komentarza Pozdrawiam wszystkie Panie na forum Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.07.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Dziś 12 lipiec jestem po rozprawie SZ K....M.... dziś bez komentarza Pozdrawiam wszystkie Panie na forum Michał nosz k..%$#^@*(!!! masz na otarcie lez http://www.phenix.piwko.pl/images/drink1.jpg powiedz tej pani , ze jest s$#@&* k^%$#*!!! zyczliwosc ludzka nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misio973 12.07.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Właśnie mnie Gosiu oderwałaś od tych pięknych życzeń Dzięki i miłego weekendu następną rozprawkę mam na początku września - ponoć ostatnia hhiihih Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.07.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 bede trzymala kciuki Michal nie daj sie !!!! p.s. a jak tam u ciebie z wklejaniem fotek ? naumiales sie juz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 30.10.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 witajcie po długiej przerwie juz tyle razy obiecywałam zdjęcia z budowy naszego dg 10 , ze czas sie wywiązac... my budujemy lustrzane odbicie i trochę mamy układ zmieniony w częsci prywatnej - jak uruchomie skaner to wstawię plan po adaptacji. moze to zachęci innych do pokazania swoich dg 10 - fajnie byłoby sie skonsultowac ale na razie ja sie pochwalę oto fundamenty sobie schną - ostrzegam ze ten dom to prawdziwy bunkier - ponad 40 m 3 betonu w same fundamenty http://img136.imageshack.us/img136/4463/obraz062bd7.jpg niech sie mury pna do góry .nawet w nocy... http://img81.imageshack.us/img81/715/obraz102cr2.jpg a tu czary mary i już wieniec wylany kolejna porcja betonu to widok z tarasu na sypialnię i salon http://img84.imageshack.us/img84/3952/200708180185ew8.jpg więzba powstaje - w koncu zdecydowalismy ze bedzie tradycyjna. i nie załujemy decyzji http://img89.imageshack.us/img89/75/obraz005tt0.jpg a tu juz po deskowaniu dachu - widok na salon + kominek ( tez w nocy ...) http://img237.imageshack.us/img237/3068/zdjcia011mj8.jpg tył domu + taras http://img141.imageshack.us/img141/9052/zdjcia015of1.jpg wszystkim,ktorzy sie zastanawiają czy budowac dg 10 - polecamy !!! nam się podoba coraz bardziej w miarę jak powstaje. obiecuję juz byc na biezaco ze zdjeciami chociaz do tego celu moze powinnam załozyc nasz własny dziennik budowy... pozdrawiamy wszystkich miłosnikow dg 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 noszz...losiowa..eeeeeeeeeeechh.....jak ja ci zazadroszcze dg10 jest nadal moim wymarzonym domkiem no po prostu I D E A L N Y M !!!! szkoda , ze nie bede w nim mieszkala moze w przyszlym wcieleniu nam sie uda dlatego bede kibicowala wszystkim budujacym tej cudny domek i bede was odwiedzala , mogac w ten sposob choc troszke czuc sie jak u siebie zaloz dziennik losiowa, bede czestym jego gosciem Hallo misiu!!! hallo misiu!!!! co u ciebie slychac ? jak tam sprawa z tym wrednym babskiem ? nie moge wytrzymac z ciekawosci pozdrawiam i nadal trzymam kciuki (moge nawet pluc... tfuuu...ponoc pomaga ) ...odbior !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misio973 31.10.2007 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Witam Moje Drogie ZAZDROŚĆ ZAZDROŚĆ ZAZDROŚĆ ZAZDROŚĆ ZAZDROŚĆ ZAZDROŚĆ Szlag mnie trafi zaraz ) JAki piękny jak mój - tylko ja dalej w sądzie . POdobno ma się skończyć w listopadzie ihihih dziesiąta kolejna "ostatnia " rozprawa Nie omieszkam powiadomić Miłego budowania Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 31.10.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Misio973 ja dalej w sądzie . POdobno ma się skończyć w listopadzie ihihih dziesiąta kolejna "ostatnia " rozprawa Nie omieszkam powiadomić naprawdę zyczę zeby sprawa skonczyła sie jak najszybciej . trzymam kciuki i koniecznie napisz jak poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misio973 08.11.2007 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Łosiu moja Droga miałbym prośbę - czy mogłabyś mi napisać ilości materiałów na stan surowy - betonik , m2 ścian , m3 więżby - może w czasie "przestoju " coś bym sobie kupował powolutku ihhi PROSZĘ Szlak mnie trafia dalej - praiwe 2 lata ciągnie się to G... już bym był na ukończeniu ...... a tak jestem w ...... Pozdrawiam fanów dg10 i innych też oczywiście jeśli to kłopot to podam e-maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łosie 10.11.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 po konsultacji z mężem ( bo ja zupełnie nie mam pamięci to tego ) podaję w przyblizeniu : 1100 pustakow całych (24 cm) 600 połówek bloczki fundamentowe - 200 42 m 3 betonu na fundament, 10 m 3 na wieniec, 12 m 3 na pierwsze wylewki (+ tarasy ) jakby coś jeszcze Cię interesowało to postaramy się wygrzebać z pamięci oraz z faktur POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misio973 10.11.2007 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Dzięki Łosiu - zaczynam liczyć i kupować Pozdrowionka:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts