kasilas 29.04.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Szukam ekipy dobrej sprawdzonej i niekoniecznie drogiej. Miejsce Rozgraty (k. Torunia) Termin lipiec sierpień. Z góry dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 30.04.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 a do jakiej pracy miałaby być to ekipa. Do budowy nie znam, ale wiem kto mógłby podjąć się wykończenia wnętrza budynku oraz jego docieplenia. Pozdrawiam serdecznie Iwona ----------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasilas 30.04.2006 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Dziękuję oczywiście bardzo za informację. Na razie szukam ekipy do budowy ). Ale na późniejszym etapie niewykluczone że skorzystam Pozrdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d4r4s 30.04.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Witam. Iwona mam do Ciebie Pytanie. Co Pan Sławek za prace wykonywał w Twoim domu i jak się wywiązał w skali 1-10. Czy pełna kultura, czy opieszałośc, jakie wynagrodzenia? Będę potrzebował usług i szukam szukam szukam. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 01.05.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 d4r4s napisałam iCi na priv wiadomość o którą prosiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts