flowera 29.04.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Zapraszamy do pytań, komentarzy,dziennik głównie prowadzę ja, (szybko piszę z racji zawodu informatyka) Dziennik budowy Flowera&Scotty pozdrawiamyBogusia i Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.05.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Przeczywałem własnie Wasz dziennik i od razu mnie zainteresował Duży ten Wasz domek i musze powiedzież, że trochę nietypowy tzn. chodzi mi o to, że mało ludzi buduje podobne domki Ale przez to robi się jescze ciekawiej. Z prac długoweekendowych pewnie nic nie wyszło pogoda okropna. Wiem coś o tym bo też miałem plany budowlane i wszystkie szlag trafił Ale przynajniej nie musze polewać nowo wylanego stropu - deszcz regularnie go podlewa od paru dni No ale wracając do wasze projektu - możew jakieś rzuty wnętrz???? Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 03.05.2006 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Przeczywałem własnie Wasz dziennik i od razu mnie zainteresował Duży ten Wasz domek i musze powiedzież, że trochę nietypowy tzn. chodzi mi o to, że mało ludzi buduje podobne domki Ale przez to robi się jescze ciekawiej. Z prac długoweekendowych pewnie nic nie wyszło pogoda okropna. Wiem coś o tym bo też miałem plany budowlane i wszystkie szlag trafił Ale przynajniej nie musze polewać nowo wylanego stropu - deszcz regularnie go podlewa od paru dni No ale wracając do wasze projektu - możew jakieś rzuty wnętrz???? Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy Witaj dzis troszke upiększyłam dziennik, domek to fakt jest duży, ale maja sie tam zmiescic 2 Rodzinki my i moi Rodzice na górze to prawda z prac weekendowych nic nie wyszlo.. deszcz pokrzyżował plany fundamenty znów w wodzie tak jak po zimie na szczęscie tylko 5 cm... dzis jedziemy w kaloszkach malowac górne bloczki Dodałam rzut parteru postaram się jakoś na dniach dodac rzut piętra pozdrawiam flowercia Cieszę sie, że domek wydaje Ci sie ciekawy, ja tez nie mogę doczekac się efektu końcowego, postaram sie jak najwiecej informacji zamieszczać w dzienniku i dużo zdjątek -> bo bardzo lubię robić zdjątka... generalnie do końca lipca powinien być ukończony stan surowy zamknięty wieć bedzie coraz więcej ciekawych zdjątek) pozdrawiam flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.05.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 flowera - gratulki za rozpoczęcie dziennika życzę sukcesów i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 05.05.2006 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 flowera - gratulki za rozpoczęcie dziennika życzę sukcesów i pozdrawiam Dzieki mam nadzieje ze uda mi sie go miarę sprawdnie prowadzic) pozdrawiam Bogusia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.05.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Nie wiedziałem że przez wylaniem podbetonu na ławę kładzie się folię, ale jak się tak zastawię to myślę, że to dobry pomysł Zaczyn betonowy nie ucieka wtedy w ziemię. Szkoda, że sam o tym nie pomyślałem Tak trzymać Czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 23.05.2006 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Nie wiedziałem że przez wylaniem podbetonu na ławę kładzie się folię, ale jak się tak zastawię to myślę, że to dobry pomysł Zaczyn betonowy nie ucieka wtedy w ziemię. Szkoda, że sam o tym nie pomyślałem Tak trzymać Czekam na ciąg dalszy witaj, myślę, że to dobry pomysł... nasz majster stwierdził, że dzięki temu jest też już pewne zabezpieczenie pierwszej posadzki przed wilgocią, tak samo postąpiliśmy z fundamentami.. Wszystkim generalnie polecam wylewanie wszelkich dużych betonów w folię, koszt naprawdę niewielki (na 180 m2 folia kosztowała nas ... 100 zł) pozdrawiam i dziękuje))) ciąg dalszy wkrótce nastąpi .... bo w lipcu już idzie dach pozdrawiam flowrcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 20.09.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Flowera, jak wygląda Wasz ciepły domek ? Już dawno nie było wpisu w dzienniku. Wyczytałam, że macie okna z ms i, że są bardzo porządne. Cieszy mnie to niezmiernie, bo i ja, takie jak Wy macie, chcę zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 No właśnieCo z dziennikiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 22.09.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 flowera mam pytanie. Na pocztku swojego dziennika wstawiłaś wizualizację swojego domku. Robiłaś ją sama czy dostałac gotowy projekt 3D z pracowni? Chce zrobić coś takie dla naszego domku ale nie mam zabardzo programu do tego. I fajnie by bylo umeblowac go wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 14.02.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witaj Flowera, co z dziennikiem? chciałam zobaczyć chociaż jakieś zdjątko. . Na forum już piszesz o wstawionych oknach a tu dopiero fundamenty . Wiem wiem, czas leci dużo obowiązków a na dziennik już czasu nie wystarcza. Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witaj Flowera, co z dziennikiem? chciałam zobaczyć chociaż jakieś zdjątko. . Na forum już piszesz o wstawionych oknach a tu dopiero fundamenty . Wiem wiem, czas leci dużo obowiązków a na dziennik już czasu nie wystarcza. Pozdrawiam Agnieszka No właśnie...dziennik zawisł od maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts