marcinpszczyna 29.04.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Sprzedam barak o wymiarach 2mx5m na metalowych szynach z rozprowadzoną instaacją elektryczną(dwa bezpieczniki, trzy gniazdka i dwie żarówki). Najprawdopodobniej istnieje mozliwość założenia kół ale ja takowych nie posiadam. Idealne dla osób rozpoczynających budowę. Ja aktualnie w nim mam dwa tapczany, dwa stoły oraz lodówke i jest jeszcze miejsce na drobne narzędzia.Okolice Pszczyny[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 06.05.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 a ile to cudo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erato_ab 06.05.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 no to ile za to? Ustroń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinpszczyna 07.05.2006 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Szczerze powiedziawszy nie wiem ile to cos może być warte. Kłopot może także być z transportem tego baraku. Czekam na ewentualne propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinpszczyna 07.05.2006 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Poniżej zdjęcie tego baraku. Jedyne jakie udało mi się znaleść wśród zdjęć robionych na budowie. Do sprzedania to ten po lewej stronie. http://images2.fotosik.pl/62/6pcoxlk44zag9j7y.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts